1995- től foglalkozom könyv kiadással ill. értékesítéssel.
A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi karán végeztem, itt működött az Ős könyvesbolt is. Már akkor nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy lehetőleg legkedvezményesebben jussanak hozzá a Diákok és Tanárok egyaránt a megrendelt könyvekhez.
Elsősorban szakkönyvekkel kezdtem, ez az évek folyamán egyre bővült helyt kapott a szélsőségektől mentes nemzeti irodalom is.
Jelenlegi könyvesboltunk hatodik éve működik a Baross utcában. Nemcsak mint egyszerű könyvértékesítő hely, hanem afféle szellemi műhely kívánunk lenni a fiatalok szellemi forgatagában.
Aki ide betér bátran számíthat jóízű beszélgetésre, vagy legalább egy pohár finom üdítőre, vagy egy csésze teára ( ha sokan vagytok akkor erre egy kicsit várni kell:).
2010-ben szervesen s támogatóan Mándli Ádám Vándorlásaim című verseskötetének kiadásában, Kovács Géza: Magához hívott a reggel című kibővített verseskötetét Boltunk hatodik születésnapjára adjuk ki.
November 30.-án aki betér, s boldog szülinapot kíván a Boltnak kap belőle egy példányt. Bátran lehet üzenetet is írni, telefonálni,aki csak a bolt nyitvatartási ideje után érne rá vásárolni, annak kedvéért lejövök és kinyitok akár este 22.00-kor is, (mivel itt lakom a házban:)
Igyekeztem egy csokorba foglalni a kiadók által webes rendelés esetén adott maximális kedvezményeket, s így nyújtani a tanulóifjúság felé.
Baráti tisztelettel: Fejes Zsolt

Nyitvatartás: H-P : 9,30 - 18,00
szept.15-okt.15-ig 9.00 - 18.30-ig
Szombaton: 10,00 - 14,30
szept 15-október 15.-ig 10.00 - 15.30-ig


Utoljára módosítva: