Sziasztok!
Örülök, hogy ez a pillanat is elérkezett. 2011-ben megrendezésre kerül a III. Tokaji Klántalálkozó!
Korábbi tokaji találkozókhoz képest ( I. és II. ), lesz néhány változás. Próbálom az eddigi tapasztalataim
alapján megszervezni. Évről-évre rá kell jönnöm, hogy szervezés tekintetében hajlamos vagyok túlbonyolítani
a dolgokat. Most másképp lesz. Lassan megtanulom, hogy aki tényleg el akar jönni az el is fog. Aki meg nem
az akkor sem lesz ott ha megfeszülök.
Helyszín: Tokaj (ki hitte volna hehe, kempingben fogunk megszállni,
több kemping közül lehet választani, majd időben jelzem a részleteket)
Időpont: 2011. július 7-10.
Ezen időtartam alatt, lehet bármikor jönni, vagy akár a teljes csütörtöktől, vasárnapig
tartó kempingezésen részt venni, de az se gond, ha valaki csak egy napra jön el.
Szállást azonban mindenki magának intézi. Erről majd írok még.
Programok: Mindeninek a fantáziájára bízom, eddig sem voltak kötelező programok, gyakorlatilag a
a teljes kempingezés alatt közösen döntöttünk arról, hogy épp merre (melyik kocsmába)
menjünk (egész Tokajban csak egy valamire való kocsma van, képzelhetitek mennyit
agyaltunk)
Szállás, költőpénz: Szállásról és költőpénzről mindenki magának gondoskodik!
Segítek, de senki helyett nem áll szándékomban előleget fizetni, vagy szállást foglalni,
nem azért mert genya vagyok, hanem mert ha valaki van olyan eltökélt, hogy szállást foglal
akkor az legalább el is jön, így megúszhat jó pár ember néhány megszegett ígéretet.
Utazás: Mindenki magának oldja meg. (Aki Pestről indulna 7-én délelőtt, az jöhet velünk)
Részvételi díj: nincs! (azért bárki meghívhat óránként egy sörre a fárasztó és idegőrlő
szervezési feladatokért cserébe!)
Akik jöhetnek:
- 18 éven felüliek!
- 18 éven aluliak, felnőtt kísérővel!
Jelentkezési határidő: nem írok konkrét dátumot úgyse tartjátok be. Viszont mindenkinek
ajánlom figyelmébe, hogy próbáljatok legalább 1-2 hónappal hamarabb lefoglalni a szállásotok
lehetőleg 2-4 fős csoportba.
Jelentkezés módja:
írj privát üzenetet nekem, amiben leírod:
- honnan érkezel (város)
- egyedül jössz-e, vagy többen érkeztek? Ha többen, hány fő?
- Küldj el a telefonszámod, vagy valakiét akin keresztül el tudlak érni.
Felelősséget senkiért és semmiért nem vállalok!
*** Na ennyi lenne a szokásos duma. Elég ridegre sikeredett újra átolvasva, mintha az szűrődne
le az egészből, hogy másra nem jó az egész találkozó, mint hogy pár részeg kockával megismerkedjetek,
akik majd a későbbiek folyamán is szerveznek találkozókat és ezzel kizökkentetnek a jól megszokott
buborékodból, amiben élsz. Nos, ha tényleg valami ilyesmit vélsz felfedezni a fenti leírásból, akkor
máris gratulálhatok magamnak mert ez volt a célom. ***