Screenshot de nem Shaiya

A név önmagáért beszél.

Moderátor: AngerFist

Screenshot de nem Shaiya

HozzászólásSzerző: DomDom Dátum: 2011.04.09. 21:38

Battlefield2 online... három best score egy kör alatt. :duel: :ugeek:
Csatolmányok
bf2_v017.JPG
Csucsundra lvl41 NM mage
.Eliandr. lvl30 HM priest
.Naja.nivea. lvl58 HM archer
Bastille lvl24+ (pihenés alatt) HM Defender
.Bastille. lvl20+ (fejlődés alatt) HM Defender
+ .Nivea. lvl15 HM Priest (tesztelés alatt)
DomDom
Guild leader

Fő karakterem neve: .Naja.nivea.

Re: Screenshot de nem Shaiya

HozzászólásSzerző: KAtVon Dátum: 2011.07.03. 18:37

Pár kép pro gameről ha unod shaiyát >.> xd.Dungeon Siege 3-ból.Lehetséges közeljövőben videót is csinálok grindolásról.
Csatolmányok
fdsfsd.JPG
Kedvenc kétkezes kard skillem,ezzel törlöm fel általában padlót a sok mobtól :D
dsadsadsa.JPG
Mostani shieldem ice elementálos kardal és frozen stun debuffal rendelkezik.
dsadas.JPG
ancient legionari shield elég ritka és erős pajzs :D
dasdadsadasd.JPG
Legszebb kétkezes amit láttam valaha :)
KAtVon
Guild member

Fő karakterem neve: ...Ryoga...

HozzászólásSzerző: DomDom Dátum: 2011.07.04. 08:59

KAtVon írta:Pár kép pro gameről ha unod shaiyát >.> xd.Dungeon Siege 3-ból.Lehetséges közeljövőben videót is csinálok grindolásról.

DS3... :roll: Hamarabb lesz 100OP-nk Shaiya-ban, mint egy olyan gépünk, amit simán futna... DS1+kieg-et Adrienn végigjátszotta, DS2 boss megölve, új szint (+5. karakter kinyitva), Adrienn játssza. DS3... ahhhh... ha futna, mi is hanyagolnánk Shaiya-t, tuti! :ugeek:
Csucsundra lvl41 NM mage
DomDom
Guild leader

HozzászólásSzerző: KAtVon Dátum: 2011.07.04. 17:08

Néhol elég magas rendszer követelményeket írnak ds3nak.De gyári boritoján azt írták core2 dou 2.5 ghz(van más két magos proci is lol ennyit boritó szerkesztőjéről).1.5 gb ram ez szerintem még stimmel is.Nincs kitűzve milyen fajtával.Videókártyához csak típust írnak.Én most pl amd athlon x2 64 2.5 ghz ,2 gb ddr 2 ram 800 mhz órajelűm és 8400 gs-sel kenem.De ezt a gépet héten eladom 30 ezer forintért :D.Vagyis ennyit ér.3 évig szolgált engem ez gép konfiguráció.Most má ideje lecserélni.Következő gépen még jobb lesz ds3:D.Ds1et valameddig elvittem,ds2 azt 50 lvig aztán elfelejtettem elmenteni mentés fájlokat cdre így törlödött az egész és ezután nem is érdekelt má.DS3 alap ,hogy végig viszem csak nincs annyira jó mint a régebbi ds-ek.Csak előre gyártott karakterek vannak,nehéz ki épiteni buildjukat,csak 1 karaktert tudsz irányitani hozzád maximum 1 számitógép által irányitott játékos csatlakozik aminek halvány fingja sincs a játékról néhányszor.Ami előny az szerintem skillek ,több fajta fegyverek,grafika látvány,dungeonok úgyan olyan jók, dupla bossok és kardok adottságai és elementáljai.

Illetve még ezt a játékot várom QQ.Remélhetőleg csak novemberig.
KAtVon
Guild member

HozzászólásSzerző: DomDom Dátum: 2011.07.05. 10:29

MSI KT6V, AMD 2.4 GHz proci, 2X512 Mb ram, MSI NX 6600GT 128Mb-os VGA és egy 120G vinyó... BF2re, Sims3ra, Shaiya-ra tökéletes... de ha azt mondod hogy elfut rajta a DS3, t*kön szúrom magam (mert eddig sajnáltam az időt a letöltésére)! :lol: :lol: :lol:
Csucsundra lvl41 NM mage
DomDom
Guild leader

HozzászólásSzerző: heso Dátum: 2011.07.05. 14:10

Csak mert MMOPRG

Cod2 örökön öröké :D:D
Csatolmányok
mikor a vidi cari behal.jpg
cod2-2.jpg
Cod2.jpg
N_hesoyam_M
enyém:
Wide (UM70) (az első és egyetlen :D magyar Um 70 es kari :D:D:D )
Csimpi (Hm60+)
Cowboy(hm54+)
Never_forget_me(40+)
sok pár még.. :D
Dudué :
Dudesz23 (60hm)
HMdude(1-15 pvp)
és még 1-2 elszort karakter
heso
Guild member

Fő karakterem neve: N_hesoyam_M

HozzászólásSzerző: KAtVon Dátum: 2011.07.05. 19:11

DomDom írta:MSI KT6V, AMD 2.4 GHz proci, 2X512 Mb ram, MSI NX 6600GT 128Mb-os VGA és egy 120G vinyó... BF2re, Sims3ra, Shaiya-ra tökéletes... de ha azt mondod hogy elfut rajta a DS3, t*kön szúrom magam (mert eddig sajnáltam az időt a letöltésére)! :lol: :lol: :lol:

Procihoz két magost írnak igénynek.Végülis nekem is az van.Videókártya érdekes mert 512 írnak követelménynek egy két helyen és nekem csak 256.Ramnak írnak 1 gb meg 1.5 gb de op rendszertől is függ.Demot próbáld ki 1.5 gb csak^^.

Csimpi minke sötét sikátorba 800 fps lol.
KAtVon
Guild member

HozzászólásSzerző: DomDom Dátum: 2011.07.06. 07:37

heso írta:Csak mert MMOPRG

Cod2 örökön öröké :D:D

A f***at a COD2be... :lol: Beléptem online-ba, 1 sec lelőttek... respawn.. lelőttek, respawn... elrohanok... 2 sec lelőttek... várok várok, repawn, elrohanok, kilépek ajtón lelőttek... olyan uninstallt kapott hogy még most is füstöl! :)
COD és COD2 online nem más mint ESZTELEN rohangálás és lövöldözés. Ha IGÉNYES online lövöldözésre vágyom akkor vagy Sniper Elite, amikor van 4 -4 fő a pályán mindenki sniper puskával, hasalni és célkeresztben keresni az ellent... halálos csönd, szívdobbanást is hallani... one shot one kill...
Vagy bármelyik Battlefileld.. Bár a Bad Company részek a legjobbak főleg a szétlőhető fedezékek miatt, de az sajna még nem fut nekünk...
Battlefield Vietnam... ott is nagyon állat a hangulat.. repülök F4 Phantommal, bekapcsolom a rádiót, kiválasztom a zenét, ordít a repcsiből a "Nowhere to run..." és kioldom a napalmbombákat a vietkongok felett... :twisted: :twisted: :twisted:
Battlefield2 van most fent, ott leginkább sniper módban lövöm az ellent... vagy repcsizek... Ha van egy - egy jó pilóta kegyetlen jó dogfight szokott kialakulni, főleg ha 2 -2 vadászik egymásra... Autó vagy tank nálam legtöbbször hanyagolva... Ha magasabban vagy mint az ellen, 99% hogy Te ölöd meg őt és nem ő téged...
COD és COD2 nuboknak való... :ugeek: :lol: :lol:

Update:
Eszembe jutott egy mókás eset, elmesélem. Battlefield2, amcsi-kínai pálya, Dragon Valley 64fős map. Amcsi oldalon voltam, repcsivel repdesek jó szokásom szerint, találtam földi célpontot, kioldom a bombákat majd fordulok vissza, hogy anyahajó felett átrepülve újratöltsem. Villogás sípolás, bemértek. Váltok képet, hogy AA-val mértek be földről vagy repcsi az. Mögöttem jött egy kínai repcsi, az akart gonoszkodni. :) Kamera kép normálba, jó egy sec már eltelt, most kioldom a IR zavarót (az is leírom mindjárt, hogy miért csak most dobtam ki), gép orrát felkapom, utánégető be, és mint a filmekben, egy szép hurkot csináltam a kínai gép mögé s most már az én célkeresőm keresi őt. A b***om kínai kidobja rögtön az IR zavarót. Ezzel csak az a gond hogy kell sok másodperc mire az újratöltődik. Közben amcsi anyahajó közelébe értünk, a kínai elkapja gépet élesen balra én utána. Célkereső újra keres, kínai tuti ideges, mert IR zavaró még nem töltött újra nála, nekem célkereső ráállt, arcomon sátáni vigyor. :twisted: Nyomom a rakétakioldót, erre éktelen nagy robbanás! Meghaltam! Nézem egy nub amcsi játékos aki BlackHawk helivel felszállt az anyahajóról oldalról belém jött! Kínai repcsi elszállt szépen haza... Az amelyik belém jött helivel Teamkill-t csinált, kb fél másodpercig se gondolkodtam, BANNoltam a p**ba... :evil: Ehhh... pedig majdnem megvolt az a piszok kínai repcsi...
Csucsundra lvl41 NM mage
DomDom
Guild leader

HozzászólásSzerző: heso Dátum: 2011.07.06. 16:11

Doomdoom ezt nevezik warnak mikor nem 400 an rohangáltok a pályán.. :D
hanem 2 csapat :D lehet ez 4v4 is :D
és nem szeretem a cempelős pályákat:D
azok kempelnek akik nem tudnak játszani..és csipával is ruhangálok mint másoka tunker fegyokal :D
N_hesoyam_M
enyém:
Wide (UM70) (az első és egyetlen :D magyar Um 70 es kari :D:D:D )
Csimpi (Hm60+)
Cowboy(hm54+)
Never_forget_me(40+)
sok pár még.. :D
Dudué :
Dudesz23 (60hm)
HMdude(1-15 pvp)
és még 1-2 elszort karakter
heso
Guild member

Fő karakterem neve: N_hesoyam_M

HozzászólásSzerző: DomDom Dátum: 2011.07.06. 16:48

:ugeek: :ugeek: :ugeek:

bf2_v02.JPG

bf2_v05.JPG

bf2_v07.JPG

bf2_v04.JPG

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Csucsundra lvl41 NM mage
DomDom
Guild leader

Következő

Vissza: Offtopic