heso írta:Csak mert MMOPRG
Cod2 örökön öröké

:D
A f***at a COD2be...

Beléptem online-ba, 1 sec lelőttek... respawn.. lelőttek, respawn... elrohanok... 2 sec lelőttek... várok várok, repawn, elrohanok, kilépek ajtón lelőttek... olyan uninstallt kapott hogy még most is füstöl!

COD és COD2 online nem más mint ESZTELEN rohangálás és lövöldözés. Ha IGÉNYES online lövöldözésre vágyom akkor vagy Sniper Elite, amikor van 4 -4 fő a pályán mindenki sniper puskával, hasalni és célkeresztben keresni az ellent... halálos csönd, szívdobbanást is hallani... one shot one kill...
Vagy bármelyik Battlefileld.. Bár a Bad Company részek a legjobbak főleg a szétlőhető fedezékek miatt, de az sajna még nem fut nekünk...
Battlefield Vietnam... ott is nagyon állat a hangulat.. repülök F4 Phantommal, bekapcsolom a rádiót, kiválasztom a zenét, ordít a repcsiből a "Nowhere to run..." és kioldom a napalmbombákat a vietkongok felett...

Battlefield2 van most fent, ott leginkább sniper módban lövöm az ellent... vagy repcsizek... Ha van egy - egy jó pilóta kegyetlen jó dogfight szokott kialakulni, főleg ha 2 -2 vadászik egymásra... Autó vagy tank nálam legtöbbször hanyagolva... Ha magasabban vagy mint az ellen, 99% hogy Te ölöd meg őt és nem ő téged...
COD és COD2 nuboknak való...

Update:
Eszembe jutott egy mókás eset, elmesélem. Battlefield2, amcsi-kínai pálya, Dragon Valley 64fős map. Amcsi oldalon voltam, repcsivel repdesek jó szokásom szerint, találtam földi célpontot, kioldom a bombákat majd fordulok vissza, hogy anyahajó felett átrepülve újratöltsem. Villogás sípolás, bemértek. Váltok képet, hogy AA-val mértek be földről vagy repcsi az. Mögöttem jött egy kínai repcsi, az akart gonoszkodni.

Kamera kép normálba, jó egy sec már eltelt, most kioldom a IR zavarót (az is leírom mindjárt, hogy miért csak most dobtam ki), gép orrát felkapom, utánégető be, és mint a filmekben, egy szép hurkot csináltam a kínai gép mögé s most már az én célkeresőm keresi őt. A b***om kínai kidobja rögtön az IR zavarót. Ezzel csak az a gond hogy kell sok másodperc mire az újratöltődik. Közben amcsi anyahajó közelébe értünk, a kínai elkapja gépet élesen balra én utána. Célkereső újra keres, kínai tuti ideges, mert IR zavaró még nem töltött újra nála, nekem célkereső ráállt, arcomon sátáni vigyor.

Nyomom a rakétakioldót, erre éktelen nagy robbanás! Meghaltam! Nézem egy nub amcsi játékos aki BlackHawk helivel felszállt az anyahajóról oldalról belém jött! Kínai repcsi elszállt szépen haza... Az amelyik belém jött helivel Teamkill-t csinált, kb fél másodpercig se gondolkodtam, BANNoltam a p**ba...

Ehhh... pedig majdnem megvolt az a piszok kínai repcsi...