Random team G újítása

Re: Random team G újítása

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.02.17. 17:21

Apollo17hu írta:Gondolkodj már! Ha valaki a te recedet nézi vissza, látni fogja, mi történt a resigned után? Nem! Ugyanígy nem fogja a php kód sem kiolvasni a valós eredményt az általad feltöltött recből, mivel az még nem ért véget, amikor kiléptél.

Jah közben elmentem kajálni, de eszembe jutott, csak már nem tudtam javítani a hozzászóláson mert leléptem.
Tényleg még 1 vagy 2 emberke játszott a csapatból, mikor lefeküdtem, szóval jogos:)

Lényeg, hogy akkor pls töröljéteka recet, és vki töltse fel a nyertes csapatból és ennyi, ez azért szerintem nem 1 akkora kaliberű hadművelet:)
JLHFans
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Apollo17hu » 2012.02.17. 17:33

1. Törölni a recet (, ami mondjuk "T" időpontban játszódott).
2. Megnézni, hogy a résztvevők "T" óta kivel játszottak. (a résztvevőkkel együtt ők az érintettek)
3. Kiszámolni, hogy "T" időpontban az érintetteknek (2-es pont alapján) mennyi pontja volt.
4. Visszaállítani az összes érintett pontját a 3-as pont alapján.
5. "T" időpontot követő összes olyan recet számításba kell venni, amiben bármelyik érintett játszott, és ez alapján újraszámolni az összes érintett aktuális pontját.
6. Kijavítani a recben résztvevő játékosok win-loss mutatóit.
7. Kijívatani az összes érintett pontszámát.

Hadd ítéljük már meg mi, hogy mekkora kaliberű a hadművelet...
Apollo17hu
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.02.17. 17:38

Apollo17hu írta:1. Törölni a recet (, ami mondjuk "T" időpontban játszódott).
2. Megnézni, hogy a résztvevők "T" óta kivel játszottak. (a résztvevőkkel együtt ők az érintettek)
3. Kiszámolni, hogy "T" időpontban az érintetteknek (2-es pont alapján) mennyi pontja volt.
4. Visszaállítani az összes érintett pontját a 3-as pont alapján.
5. "T" időpontot követő összes olyan recet számításba kell venni, amiben bármelyik érintett játszott, és ez alapján újraszámolni az összes érintett aktuális pontját.
6. Kijavítani a recben résztvevő játékosok win-loss mutatóit.
7. Kijívatani az összes érintett pontszámát.

Hadd ítéljük már meg mi, hogy mekkora kaliberű a hadművelet...

Írd és mondd 2 egész embert érint a történet, mondtam már hogy sorry amúgy, de ha tényleg ekkora fáradtság és hónapokig tartó vesződtség, akkor szívesen megcsinálom én, csak a panasznapot hagyd abba cserében.

Főleg mivel nem volt azóta game, úgyhogy csak a recet kell törölni, és helyette a győztesek közül valakiét feltenni. Tényleg, mindjárt megsajnállak, ha ennyire nehezedre esik.....:):):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JLHFans 2012.02.17. 17:43-kor.
JLHFans
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.02.17. 17:40

Nyilván értelmesen kell feltölteni a rec-et.
Miután feltöltötted a rec-et, akkor első részben megjelennek a rec adatai, amit maga a rec elemző felismert. Majd ez alatt megjelenik egy táblázat, benne a játékosok neveivel és az elért eredményekkel ("NYERT" vagy "VESZTETT"). Ezt mindig ellenőrizzétek le, hiszen ez alapján készül a rate számítás és a frissítés is. Amennyiben ez eltér a valóságtól, úgy a "Feltöltés az adatbázisba" gombra ne kattintsatok, mert ehhez hasonló esetek fognak történni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Turbo B. 2012.02.17. 17:46-kor.
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.02.17. 17:45

Turbo B. írta:Nyilván értelmesen kell feltölteni a rec-et.
Miután feltöltötted a rec-et, akkor első részben megjelennek a rec adatai, amit maga a rec elemző felismert. Majd ez alatt megjelenik egy táblázat, benne a játékosok neveivel és az elért eredményekkel ("NYERT" vagy "VESZTETT"). Ezt mindig ellenőrizzétek le, hiszen ez alapján kerül a rate számítás és a frissítés is. Amennyiben ez eltér a valóságtól, úgy a "Feltöltés az adatbázisba" gombra ne kattintsatok, mert ehhez hasonló esetek fognak történni.

Na ez jogos, egyébként meg szerintem előbb-utóbb megtörtént volna a dolog bárkivel is, legalább észrevettem a dolgot azonnal, és jeleztem is, de Apolló hozzászólása nyomán már tanultam az esetből, legk ha én, vagy akárki más véletlenül elront valamit, teszek rá majd nagyívben, mert kb háborús bűnnek lesz beállítva a dolog.
JLHFans
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Apollo17hu » 2012.02.17. 17:53

JLHFans írta:Írd és mondd 2 egész embert érint a történet,

Részletesen leírtam, hogy baromira nem 2 embert érint a történet (és nem is 8-at!).

JLHFans írta:mondtam már hogy sorry amúgy

Hol is? Csak én nem látom?

JLHFans írta:de ha tényleg ekkora fáradtság és hónapokig tartó vesződtség, akkor szívesen megcsinálom én

A fentiek alapján majd pont rád fogjuk bízni az ilyesmit. :P

JLHFans írta:csak a panasznapot hagyd abba cserében.

Ha a te olvasatodban a részletes magyarázat a panasznappal egyezik, akkor még évekig fogok siránkozni.

JLHFans írta:Főleg mivel nem volt azóta game, úgyhogy csak a recet kell törölni, és helyette a győztesek közül valakiét feltenni.

Továbbra sem csak ennyi a teendő...

Nem háborús bűn a dolog, de ha mások munkáját fikázod, amibe 0 rálátásod van, és nem is akarod megérteni, akkor előfordulhat, hogy nem olyan választ kapsz, mint amire számítottál.
Apollo17hu
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.02.17. 17:56

JLHFans írta:Priby nem értelek:) Nem tudom mi volt a probléma, de akármi is, nem az én készülékemben volt a hiba a receket MA töltöttem fel dél körül, miközben TEGNAP játszottuk, szóval mi az hogy nem vártam meg a meccs végét?:):):)

A rec-et mindig a játék után azonnal fel kell tölteni, hiszen ha másnap töltöd fel akkor változhatnak a rate, stb. értékek...
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.02.17. 18:05

Apollo17hu írta:
JLHFans írta:Írd és mondd 2 egész embert érint a történet,

Részletesen leírtam, hogy baromira nem 2 embert érint a történet (és nem is 8-at!).

JLHFans írta:mondtam már hogy sorry amúgy

Hol is? Csak én nem látom?

JLHFans írta:de ha tényleg ekkora fáradtság és hónapokig tartó vesződtség, akkor szívesen megcsinálom én

A fentiek alapján majd pont rád fogjuk bízni az ilyesmit. :P

JLHFans írta:csak a panasznapot hagyd abba cserében.

Ha a te olvasatodban a részletes magyarázat a panasznappal egyezik, akkor még évekig fogok siránkozni.

JLHFans írta:Főleg mivel nem volt azóta game, úgyhogy csak a recet kell törölni, és helyette a győztesek közül valakiét feltenni.

Továbbra sem csak ennyi a teendő...

Nem háborús bűn a dolog, de ha mások munkáját fikázod, amibe 0 rálátásod van, és nem is akarod megérteni, akkor előfordulhat, hogy nem olyan választ kapsz, mint amire számítottál.

Én meg leirtam, miért 2 (ill 4) embert érint, de úgy látom nem sikerült felfogni, hogy mivel nem történt game azóta, egy sima törlés-újrafeltöltéssel javítható a dolog gondolom.
Ha siránkozáshoz van kedved, akkor csak bátran, akár életed végéig is, glhf:)
Viszont fikázni senkit se fikáztam, szóval csúsztatni baromira nem kellene:)
Viszont örülök, hogy te még életedben nem rontottál el semmit, mert annyira tökéletes vagy:)
Főleg ezt a rendkívül nehéz és megerőltető dolgot, ami bőven lepipálja az atomfizikát is, mindjárt ejtek is pár könnyet, amiért ilyen brutál nehéz a melód, amihez képest a keleti front 41 ben lószar volt:)

És akkor jól bele is rondítanak egyesek DIREKT a munkádba, évekig tartó kalamajkát és javítást okozva, szörnyű ez a világ na, hadd simizzam meg a buksidat vigasztalásként:)

P:S Neked nem is írtam hogy sorry, Pribynek meg Turbo B nek igen, mert ők normálisan álltak hozzá, ahogy én is, te nem egészen:)
Irhattad volna te is azt, amit ők, hogy ezt véletlen benézted, légyszi legközelebb figyelj nagyon és ellenőrizd le 100% osan.
Amilyen az adjonisten ugye.....:)
JLHFans
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Apollo17hu » 2012.02.17. 18:28

Az érveimet alátámasztva leírtam. Azzal nem tudok mit kezdeni, ha nem akarod megérteni, mit jelent a probléma kijavítása. A személyeskedésedre nem reagálok.

A bocsánatkéréssel kapcsolatban ugyanaz a probléma: az információ nem ott jelenik meg, ahová hivatkozol.
Minek írtam volna le én is (Pribyék után harmadjára), hogy benézted, ha egyszer benézted? Én azt írtam le, miért nézted be. A probléma forrását világítottam meg, hogy érthetőbb legyen, miért nem célszerű a vesztes oldalról recet feltölteni.
Apollo17hu
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.02.17. 18:37

Apollo17hu írta:Az érveimet alátámasztva leírtam. Azzal nem tudok mit kezdeni, ha nem akarod megérteni, mit jelent a probléma kijavítása. A személyeskedésedre nem reagálok.

A bocsánatkéréssel kapcsolatban ugyanaz a probléma: az információ nem ott jelenik meg, ahová hivatkozol.
Minek írtam volna le én is (Pribyék után harmadjára), hogy benézted, ha egyszer benézted? Én azt írtam le, miért nézted be. A probléma forrását világítottam meg, hogy érthetőbb legyen, miért nem célszerű a vesztes oldalról recet feltölteni.

Személyeskedni csak és kizárólag te személyekedtél , ha már itt tartunk. ideje lenne mind ezt, mind a csúsztatásokat abbahagyni, köszi.
Mondjuk ha nagyon szemét akarnék lenni, akkor most megkérhetnélek rá, hogy nevezd meg tételesen légyszives és idézd külön, hogy ugyan hol és milyen formában személyeskedtem:):):)

De tényleg most már éget a kíváncsiság, szóval légyszi ne kimélj:)
Meg amúgyis ennyi öngól után amit lőttél +1 ide vagy oda már meg se kottyan, úgyhogy lássuk:)
JLHFans
Új tag
Új tag

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános