Apollo17hu írta:JLHFans írta:Írd és mondd 2 egész embert érint a történet,
Részletesen leírtam, hogy baromira nem 2 embert érint a történet (és nem is 8-at!).
JLHFans írta:mondtam már hogy sorry amúgy
Hol is? Csak én nem látom?
JLHFans írta:de ha tényleg ekkora fáradtság és hónapokig tartó vesződtség, akkor szívesen megcsinálom én
A fentiek alapján majd pont rád fogjuk bízni az ilyesmit.

JLHFans írta:csak a panasznapot hagyd abba cserében.
Ha a te olvasatodban a részletes magyarázat a panasznappal egyezik, akkor még évekig fogok siránkozni.
JLHFans írta:Főleg mivel nem volt azóta game, úgyhogy csak a recet kell törölni, és helyette a győztesek közül valakiét feltenni.
Továbbra sem csak ennyi a teendő...
Nem háborús bűn a dolog, de ha mások munkáját fikázod, amibe 0 rálátásod van, és nem is akarod megérteni, akkor előfordulhat, hogy nem olyan választ kapsz, mint amire számítottál.
Én meg leirtam, miért 2 (ill 4) embert érint, de úgy látom nem sikerült felfogni, hogy mivel nem történt game azóta, egy sima törlés-újrafeltöltéssel javítható a dolog gondolom.
Ha siránkozáshoz van kedved, akkor csak bátran, akár életed végéig is, glhf:)
Viszont fikázni senkit se fikáztam, szóval csúsztatni baromira nem kellene:)
Viszont örülök, hogy te még életedben nem rontottál el semmit, mert annyira tökéletes vagy:)
Főleg ezt a rendkívül nehéz és megerőltető dolgot, ami bőven lepipálja az atomfizikát is, mindjárt ejtek is pár könnyet, amiért ilyen brutál nehéz a melód, amihez képest a keleti front 41 ben lószar volt:)
És akkor jól bele is rondítanak egyesek DIREKT a munkádba, évekig tartó kalamajkát és javítást okozva, szörnyű ez a világ na, hadd simizzam meg a buksidat vigasztalásként:)
P:S Neked nem is írtam hogy sorry, Pribynek meg Turbo B nek igen, mert ők normálisan álltak hozzá, ahogy én is, te nem egészen:)
Irhattad volna te is azt, amit ők, hogy ezt véletlen benézted, légyszi legközelebb figyelj nagyon és ellenőrizd le 100% osan.
Amilyen az adjonisten ugye.....