TLW_Beszosz írta:Értem Rolo, aki téged nagyon el tud verni az mehet csak Letoba.
Az jöhet a Letoba, aki arra érdemes. Nem tudom mire célzol Beszosz, nem egymás elleni meccsel döntjük el, h ki jöhet. Egy klán nem 1v1, hanem TG miatt létezik. Engem meg nem hiszem, hogy sokat láttál volna mostanában játszani 1v1et magyarokkal, nem arról van szó, h nem tolok néha, csak nem látsz.

Természetesen most sem szeretnék senkit sem kritizálni, csak én úgy vettem észre, hogy sok magyar azt hiszi, hogy megnézett pár recet, meg játszott pár game-t akkor már mindent tud...holott közel sem. Ennek ellenére olyan arcot tudnak növeszteni, ami számomra kicsit meglepő.
Nézzünk kicsit körül a nemzetközi élvonalban is, jó példa a Tyrant. Daut sokkal jobb játékos 1v1ben mint Kkab, de a WCL7et egyértelműen Kkab miatt nyerték meg, mert az ő globális tudása az egész csapatot befolyásolta, nem csak a saját játékát. A Leto-ban is így volt régen, volt pár emberke, aki globálisan jobb játékos volt mint egyénileg, úgy is, hogy lehet a leggyengébb volt egyénileg a csapatban. Szóval a TG-ben van jó pár olyan dolog ami sokkal összetettebb, ezt fel kell ismerni és ebben elmélyülni, ha ez meg van, akkor beszélhetünk klánról, addig csak bohóckodás az egész.