Magyar klánok

Re: Off Topic

HozzászólásSzerző: Rolo » 2012.03.02. 20:39

TLW_Beszosz írta:Értem Rolo, aki téged nagyon el tud verni az mehet csak Letoba. :)

Az jöhet a Letoba, aki arra érdemes. Nem tudom mire célzol Beszosz, nem egymás elleni meccsel döntjük el, h ki jöhet. Egy klán nem 1v1, hanem TG miatt létezik. Engem meg nem hiszem, hogy sokat láttál volna mostanában játszani 1v1et magyarokkal, nem arról van szó, h nem tolok néha, csak nem látsz. :) A Leto klánba kerülés mindig is presztízsnek, megtiszteltetésnek számított, talán már nem emlékszel rá Besz, bár tény, hogy a legtöbb magyar játékost ez a dolog nem veszélyeztette (konkretizálva téged sem). Érdemes lenne megnéznetek pár régi leto-s record-ot, rengeteget tanulhatnátok olyan dolgokról, amiről kevés fogalmatok van (játékintelligencia, stratégia kidolgozás, összjáték, sorolhatnám... Techno bácsi nagy mestere volt ezeknek). Emlékszem mikor első TG-met nyomtam Leto-sokkal, olyan szintkülönbség volt az addigiakhoz képest, amit nem hittem volna. Talán még a régi xSeCh-ben volt igazi klán feeling, de a többi az nudli volt és most is az: páran azonos taggel a nevük előtt bohóckodnak. TLW - oké h vannak szabályaitok meg miegymás, de nem ez lenne a fontos, hiányzik az igazi stratégiai megfontoltság, átgondolás, de persze ez nem probléma, mert lehet fejlődni. Mindenesetre azóta magyarokkal nem játszottam olyan színvonalú TG-t, csak ami azt bizonyos távolságra megközelítette, de soha nem érte el.

Természetesen most sem szeretnék senkit sem kritizálni, csak én úgy vettem észre, hogy sok magyar azt hiszi, hogy megnézett pár recet, meg játszott pár game-t akkor már mindent tud...holott közel sem. Ennek ellenére olyan arcot tudnak növeszteni, ami számomra kicsit meglepő.
Nézzünk kicsit körül a nemzetközi élvonalban is, jó példa a Tyrant. Daut sokkal jobb játékos 1v1ben mint Kkab, de a WCL7et egyértelműen Kkab miatt nyerték meg, mert az ő globális tudása az egész csapatot befolyásolta, nem csak a saját játékát. A Leto-ban is így volt régen, volt pár emberke, aki globálisan jobb játékos volt mint egyénileg, úgy is, hogy lehet a leggyengébb volt egyénileg a csapatban. Szóval a TG-ben van jó pár olyan dolog ami sokkal összetettebb, ezt fel kell ismerni és ebben elmélyülni, ha ez meg van, akkor beszélhetünk klánról, addig csak bohóckodás az egész.
Rolo
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: TLW_Adam » 2012.03.02. 22:31

Hát nem tudom ki van olyan nagyra itt magától:D
TLW_Adam
Fórumtag
Fórumtag

HozzászólásSzerző: kunyi » 2012.03.03. 12:44

Rolo persze jó pár dologgal egyet értek veled, de sokba nem, kivulrol nézve télleg kicsit alattomos :) nehéz osszehasonlítani régi Leto és a mostani Playereket, szerintem aki 17+ felet van azokkal már kb mind lehet TG, nagyábol végre is hajtják az adott stratégiát- kérdés hogy hogyan, de ott van ez a TS izé akinek kevésbé megy chat... viszont akivel nem leeht megbeszélni, vagy direkt mást csinál, vagy szó nékul elhal az probálkozzon 1v1-el hátha többre viszi, és felejtse el a TGket( persze vannak kivételek itt is aki közelebb van 1500hoz mint 1700hoz és mégis lehet vele jokat tgzni..) Kell 1 úgynevezett vezér mindig aki mindig jó döntéseket hozz a csapatnak ez a személy nem biztos hogy az aki 1v1 be a legjobb... más a TG és más az 1v1 tapsztalat...
kunyi
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: kunyi » 2012.03.03. 12:45

akk este klán war?:P
kunyi
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: Rolo » 2012.03.03. 12:57

Ilyen alattomos vagyok én :) A klánwar mehet! :)
Rolo
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Re: Magyar klánok

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.03.03. 13:59

Az utolsó pár hozzászólást áthelyeztem az Off-topicból ide, mert sztem ide illik. :)
Na Rolo leírom a véleményem. Lényegében igazad van, de van egy óriásai bibi az egésszel. A 2004-2005-ben lévő Leto klánt próbálod összehasonlítani a 2012-es TLW klánnal. Ez abszurd. Gondolj már bele az eltelt 6-7 évbe! Nem lehet összehasonlítani! Azóta annyi változás történt, hogy arról kisregényt lehetne írni! Való igaz, régen mindenki komolyabban vette a játékot, jóval több fejlődő játékos volt, mint volt. Egyáltalán jóval több játékos volt, mint most. És ez természetes is. Ha csak magunkra gondolok a TLW is 2005-ben fejlődött fel a 0-ról valahová. Persze ez a valahol igen messze volt a Leto-tól, de a hangsúly a 0-án van!
2012-ben már nem jó amiket leírsz. Nagyon kevés a játékos, a klánok átértékelődtek. Jelenleg szerintem a TLW a legjobb magyar klán. Nem játékos erőt nézve, hanem összetartásban. Klán vagyunk és nem csak egy ugyanazon taggel játszó emberek halmaza. Élőben is sokat találkozunk (persze sajnos nem az egész klán). Szerintem ettől klán egy klán. Persze vélekedhettek másképp, de legbelül tudjátok, hogy akkor is igazam van :D
Talán az AoFE változtat a dolgokon, de túl sokat nem tud.
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rolo » 2012.03.03. 14:54

Én nem a TLW-t akartam ezzel ledegradálni. Tényleg próbálkoztok és vagytok, ami nagyon őszinte és figyelemre méltó. De én egyenlőre inkább látok egy baráti összetartást, valahogy a game-ekben nincsen meg az az egy ember akiről kunyi beszélt. Persze lehet tévedek, majd kiderül a mai klánwariban, ha létrejön! :) :) :)
Rolo
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kunyi » 2012.03.03. 17:02

Nos, ez jogos priby de nem kell nekünk versengeni, ha segítség kell vagy edzeni valakit én szívesen válalalom ahogy Andrew is örömmel ha beszélhetek a nevében, még talán Rolo is ha ráér... (boszmek,értetlenek kíméljenek)
kunyi
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: Lui » 2012.03.03. 21:08

aki nem hinne kunyinak annak mondom: egyszer coopoltam kunyival, hogy így legyen meg 3v3 és én játszottam (és talán nem csak azért mert épp cigit tekert..na jó egy kicsit ezért is :D ). kunyi végig nyomta mit hogyan mikor hova csináljak! így sokkal könnyebben ment, ergo lehet tanulni és talán így játék közben a legjobb! szokták mondani mély vízben lehet a legjobban úszni.
Talán lehetne egy ilyen age mentor program, ha lennének fejlesztésre szoruló tehetségek és profik akiknek van erre idejük...OMG mit írok ilyen sose lesz :P
Lui
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Lui » 2012.03.03. 21:14

a klán dologhoz az jutott eszembe, hogy Rolo és Priby véleményét gyúrnám egybe, tehát attól hogy összetartó a közösségetek és néha találkoztok az még csak fél siker, a játékot is illik profi szinten művelni, vagy legalább a közös képességeknek megfelelően és a társakat egyenlőként kezelni....blabla tovább....:)
tessék egy kis zene:
http://www.youtube.com/watch?v=WhBoR_tgXCI
Lui
Aktív tag
Aktív tag

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános