Infók, vélemények, ötletek, javaslatok

Re: Vélemények, ötletek, javaslatok

HozzászólásSzerző: Ultram » 2012.03.28. 13:01

ami sztem nem lenne hülyeség az az, hogy bele lehessen tekerni a recbe.... meg lehet odlani vhogy? :)
Ultram
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.03.28. 21:53

Ja ez jó ötlet, de gondolom anno nem tudták megcsinálni azért rakták a fejezet mentési opciót bele. Mindig eszembe van, hogy hosszabb meccseknél kéne pár fejezettet menteni, de arra mikor kéne sose jut eszembe. :D
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.03.28. 22:41

@peti0528: Nem rossz ötlet, szerintem jól néz ki, csak valakinek meg kéne csinálnia hozzá a grafikát. :)

@Ultram: a beletekerést már más is felvetette, de nem tartom valószínűnek, hogy meg lehet oldani. A fejezet mentések egyébként arra vannak, csak úgy tudom, hogy jelentősen megnövelik a rec méretét. Ahány fejezetet mentesz, annyiszor nagyobb lesz. Tehát 2 fejezettel 3-szor akkora fájl. (Ezt csak hallottam, nem teszteltem magam)
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.03.29. 17:55

Beszosz, az a hiba is ki lesz javítva, amit korábban mondtál, hogy amikor receket nézel, nem marad a kurzor azon a fájlon amelyiket utoljára néztél, hanem a legtetejére ugrik. Megtaláltuk az okát, és kijavítottuk. :)
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.03.29. 18:21

Nekem nincs ilyen probléma, ha én lejátszok egy recet, majd újra meg akarok nézni egy recet akkor az a rec lesz kiválasztva amit utoljára néztem.

Olyat kéne csinálni, hogy ki lehessen választani könyvtárat h miből olvassa be a fájlokat és ne pedig csak a savegame mappából lehessen megnyitni a recet.
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: _Mallory_ » 2012.03.29. 20:28

azt kéne megcsinálni hogy ugyan az a hotkey lehessen pl build archery és go to archery. a játékban teljesen más szituáciban használatos és ezért be is lehet állítani így a settingsbe. de a játékban már csak az egyik működik...
_Mallory_
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.03.29. 21:16

Richard írta:Beszosz, az a hiba is ki lesz javítva, amit korábban mondtál, hogy amikor receket nézel, nem marad a kurzor azon a fájlon amelyiket utoljára néztél, hanem a legtetejére ugrik. Megtaláltuk az okát, és kijavítottuk. :)

Zsír, és akkor mi a hiba oka? Látod Turbonak meg jó, nekem is régen jó volt. :roll:
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.03.29. 21:24

TLW_Mallory_ írta:azt kéne megcsinálni hogy ugyan az a hotkey lehessen pl build archery és go to archery. a játékban teljesen más szituáciban használatos és ezért be is lehet állítani így a settingsbe. de a játékban már csak az egyik működik...

Ezt párszor átolvastam mire talán felfogtam mire is gondolsz. Na már most, a bulid az az mikor bemész a parasztnál h melyik épületet akarod építeni. A go to, pedig h a megépült épületre vagy már építendő épületre (? ezt a hotkeyesek jobban tudják :)) visz a bill kombináció. Na már, most tény h ugyan azt beállíthatod neki, de gondolj bele, az első egy opció a második meg egy parancs h mit jelöljön ki. A go to ide oda az mindig magasabb mint, mikor egy egységen vagy épületen belül vlmit csinálni akarsz. Tehát ha a kettő egy gombbal működne, akkor mindig lenne egy kérdés, hogy akkor most építsen az a szerencsétlen paré egy házat vagy ugorjon az ilyen meglévő házhoz. Na én ezt nem akarom túl magyarázni, mert lehet h nem is erre gondolsz. De ha meg erre, akkor te nem érted, hogy ezek mire valók.
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.03.29. 22:21

TLW_Beszosz írta:
Richard írta:Beszosz, az a hiba is ki lesz javítva, amit korábban mondtál, hogy amikor receket nézel, nem marad a kurzor azon a fájlon amelyiket utoljára néztél, hanem a legtetejére ugrik. Megtaláltuk az okát, és kijavítottuk. :)

Zsír, és akkor mi a hiba oka? Látod Turbonak meg jó, nekem is régen jó volt. :roll:

A nem átnevezett recekkel fordul elő, mert a magyar dátum formátum tartalmaz pontot. És ez hibát okozott.
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Apollo17hu » 2012.04.01. 20:35

Az jutott eszembe, hogy a pingek zöld, sárga és piros jelzésénél be lehetne vezetni egy új színt a ping30-nak. Vagy, mivel ez egy konstans érték, ami azért jelenik meg, mert nincs ping, ping30 helyett lehetne vmi szöveges infót megjeleníteni (pl. "no sign"). Persze csak akkor, ha ki lehet hámozni assemblyből.
Apollo17hu
Aktív tag
Aktív tag

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános