Több bajom is van ezzel a ligával kapcsolatban: 1. Nem indult Andrew. 2. A többi pro lélekszáma is csekély (pl. nincs Chris, se RiuT, Dogao, kínaiak stb...). 3. Gagyi a díjazás: "1st) 6 month platinum membership" ---> LOL... Legalább lifetime időtartamú lenne...
Tyrant -osok is szerintem csak azért indultak mert a dubai szponzoruk zsetonozza őket a háttérben... Mallory azért neked GLHF.
Az hogy szar a díjazás, nem motiválja az embereket. De azért azt nem mondanám, hogy kevés a pro. Kínaiaktól ott van Tim, Mr_Yo, s még néhányan, azért az hogy Daut és Viper indult, az nekem már önmagában elég! : D
A random civ bajnokság szerintem sokkal érdekesebb lenne, de nyilván meg van az oka, hogy így döntöttek. Magasabb szinten már sokkal jobban számít, hogy ki milyen civet kap, és elég nagy különbségek vannak. Ha majd meglesz az AoFE, akkor talán lesz erre reális esély.
mivel a hírekbe raktad, kicsit szépítettem az első poston, ha nem gond kár, hogy Andrew, Maxxtro nem indultatok azért ti sokáig juthatnátok előre AgeofMaster is indult, Mallory nem vagy egyedül magyar [BMW]AoM92 nickkel