Infók, vélemények, ötletek, javaslatok

Re: Vélemények, ötletek, javaslatok

HozzászólásSzerző: balogtibi » 2012.05.13. 22:48

Richard írta:Fel is rakhatod a fórumra, hogy lássuk mi is.

igen igen rajta vagyok, de nem volt időm a hétvégén holnap nem dolgozok nem tanulok, ráérek megírom, felteszem.
balogtibi
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: ramp » 2012.05.14. 22:13

sziasztok! egyrészt, örömmel látom ezt az updatet, régóta vártam valami ilyesmire :) másrészt, felmerült bennem egy kérdés: a magyar (beszélő) egységek milyen akcentusban fogják beszélni az angolt? vagy milyen nyelven beszélnek majd? mert pl az attilás küldetésben a "hun soldier" valami elképesztő orosz akcentussal beszél angolul :D
amúgy meg hajrá, király lesz ez ;) apum is örülni fog, még ő mutatta nekem ezt a játékot sok évvel ezelőtt, de még mindig játszik ha ideje engedi :)
ramp
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Ultram » 2012.05.15. 00:16

a magyar vill magyarul fog bezsélni! magyar földre magyar csillagot, nehogymá' angolt :D
Ultram
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.05.15. 07:34

ramp írta:sziasztok! egyrészt, örömmel látom ezt az updatet, régóta vártam valami ilyesmire :) másrészt, felmerült bennem egy kérdés: a magyar (beszélő) egységek milyen akcentusban fogják beszélni az angolt? vagy milyen nyelven beszélnek majd? mert pl az attilás küldetésben a "hun soldier" valami elképesztő orosz akcentussal beszél angolul :D
amúgy meg hajrá, király lesz ez ;) apum is örülni fog, még ő mutatta nekem ezt a játékot sok évvel ezelőtt, de még mindig játszik ha ideje engedi :)

Szerintem te a Campaignre (hadjárat) gondolsz. Azokat a szövegeket nem a katonák mondják, hanem csak ki van írva a képernyőre és egy hangot játszanak vele együtt. Ez mindig angol.
A magyar egységek magyarul fognak beszélni. Az új hadjáratokhoz nem tudom, hogy veszünk-e fel hangot, de a szövegek biztosan angolul lesznek kiírva.
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: misafeco » 2012.05.15. 11:12

Remélem lesz magyar hadjárat, mondjuk Hunyadi János, vagy Kinizsi 11
misafeco
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: ramp » 2012.05.15. 20:47

Szerintem te a Campaignre (hadjárat) gondolsz. Azokat a szövegeket nem a katonák mondják, hanem csak ki van írva a képernyőre és egy hangot játszanak vele együtt. Ez mindig angol.
A magyar egységek magyarul fognak beszélni. Az új hadjáratokhoz nem tudom, hogy veszünk-e fel hangot, de a szövegek biztosan angolul lesznek kiírva.

Persze hogy arra gondoltam :) Tudom, hogy az mindig angol, csak különböző akcentusba nyomják a szöveget :D
Ennek örülök, hogy magyarul fognak beszélni, bár nem világos hogy miket fognak mondani, de mindenesetre vicces lesz :)
ramp
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.05.15. 21:25

viewtopic.php?f=9&t=289
viewtopic.php?f=9&t=46
vannak már példa hangok, hallgass bele :)
edit: látom törlődtek dropboxról, ha valakinek módjában áll töltse fel őket újra
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.05.19. 20:33

http://en.twitch.tv/zeroempires/b/318722359
kérdezz és Cysion válaszol mai videó
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Re: Infók, vélemények, ötletek, javaslatok

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.05.28. 11:07

Most hogy végre láttuk élesben is a béta verziót, már konkrétabb vélemények születtek. Nekem az új népek hangjai tetszettek, a szlávé hatalmas! :mrgreen: Mondjuk az új egységek előnyei ennyi game után nem igazán jöttek le. Csak én éreztem úgy, hogy a magyarok c előtt nem igazán vlmi különleges nép lett?
Ami szerintem javításra szorul, hogy a fakapu építése közben ne úgy épüljön mint a kőkapu, mert elég durva hogy egész végig kő azt építés után meg fa. :D Meg a techtree-ből is kimaradt. Meg ahogy említettem, nekem elég fura volt, hogy az ostrom torony a második sorban van, mikor ott a harci házakban az egységek fejlesztései vannak. Igaz, hogy az ágyús miatt nem fér oda, de meg lehetne oldani úgy, hogy egy nyíllal lehetne lapozni, mint a kikötőben. Mondjuk ez megint kicsit érdekes lenne, hogy akkor az új oldalon melyik egység legyen? A logikus az lenne, ha az ágyús lenne, mivel az egy korral később jön, de ugye mindenki megszokta. Igaz ez úgy is rajtatok áll. Amúgy ne lehetne megszélesíteni azt a kis részt? Ha már egyszer úgy is lesznek nagyobb felbontások, meg talán már lassan mindenkinek akkora monitora van, h bőven ráfér. Jó tudom, hogy a hotkeyeseket ez kurvára nem zavarja, csak a játék így van felépítve.
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

Re: Infók, vélemények, ötletek, javaslatok

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.05.28. 12:18

Nos én nem voltam ott, így nem tudom h mennyire zavaró h a második sorban van az ostrom torony, de ha bevezetik ezt a nyilas dolgot, akkor ahhoz h azt az egységet lehessen venni (nyilván nem hotkeyyel) ahhoz még a nyílra is rá kell majd kattintani, ami a dokknál se jön be igazán nekem, persze ez csak az én véleményem.

Ami a monitorokat illeti sztem még mindig vannak olyan emberek akiknek nincs szélesvásznú monitora, mint pl nekem sincs :D de am igen, ez lenne a legjobb módszer ha pl nem 4 hanem 5 vagy több egység férne el egy sorba, vagy esetleg a "set gather point"-ot áthelyezni máshova.
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános