Priby nézd meg Leto statisztikáját, meg TLW-jét, hogy ki mennyire aktív. Meg fogsz lepődni, a köztudott erőfölényről meg ne beszéljünk. Súgok én is valamit: A nickeket nézd, h ki hány meccset játszott mikor. Letoban a playerek 40szer annyit játszanak mint a TLW-ben, mondjuk 0át nehéz überelni ez tény. Ti nem vagytok klán, mivel nálatok csak Adam aktív, és soha sem voltatok igazán aktívak. Csak amiatt lehettek maximum klán, mert te vagy a fórum vezére, meg aoe közösség összefogója. De én se összetartást, se aktivitást nem látok mostanában tőletek. Csak a sok duma van. Na mind1, persze ettől függetlenül egy jó kis baráti közösség a tiétek, csak éppen nem aoe2 klán, hanem régi cimborák, de ezzel nincs gond.
Másrészről, én nem vagyok már a klánosdi híve, ez csak kikapcsolódás, már nem érdekel az aoe úgy mint régen, de azt nem szeretem mikor előhozzátok ilyenkor, mikor tényleg az egész közösségről van szó, hogy így meg úgy a TLW... Szóval nem értem Beszoszt sem miért veszi ennyire külön...a lényeg h magyar aoe2 közösségből leszünk ott, akik jó cimborák, ismerjük egymást. De ha szerintetek rosszul látom, akkor elnézést. (De igazából azt leszarom hogy mit gondoltok)
:D:D:D
U.i: Beszosznak kijár már lassan a verés aoe2 talin, Priby remélem te nem akarsz csatlakozni
:D