Magyar klánok

Re: Magyar klánok

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.01.28. 22:49

És akkor te akartál TLW-s lenni Márk? :D Vicces...
Amúgy én azért AoCozok, hogy ismerősökkel/barátokkal játsszak. Én jobban szeretem a magyar játékokat (igaz a várakozás kikészít :D), mint h idegen emberekkel egy szó váltás nélkül játsszak...

Nekem az örök kedvenc klánom a Virus klán volt. Nagyon összetartó és segítőkész tagjai voltak. Talán a tudásom nagy részét ő tőlük tanultam. Igaz mindig Virus vs noob csapatot akartak de végül is anno elég jó meccseket összehoztunk. :) Én örültem volna, ha egyszer tagja lehettem volna a klánjuknak, csak sajnos feloszlott. :P Meg az volt jó az egészben, hogy nem voltak ilyen 2k játékosok, lehetett normálisan osztani.
A másik magyar klán a BoSB volt akikkel szívesen klán csatáztam volna. Néha volt rá alkalom, de nem sok (persze már a TLW időkben). Jó lenne látni újra hogy aktív lenne a BoSB is. :)
Leto klánt mindig is a nagyok klánjának tartottam, szerintem ők lehetek volna akik nyerik nekünk az "érmeket". Ahogy a volt tagokat ismerem, gondolom eltöketlenkedték az egészet. :P Nekem annyira nem volt szimpatikus ilyen "mezei meccsek" terén, inkább nemzetköziben kellett volna 1000-el nyomatni :roll:
Meg persze ilyen egy két tagos klánok mint a TiL, Viola vagy azok már fiatalabbak? :)
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.01.28. 22:52

Tényleg Subi? :D Akkor meg kell ejtenünk egy TLW vs BoSB meccset. :) Aszittem te csak scenezel, nem jössz magyar meccsekre :?
Lehet kihívás is ha össze tudtok állítani egy 3 fős csapatot. Vélemény? :geek:
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.01.28. 23:02

TLW_Beszosz írta:Meg persze ilyen egy két tagos klánok mint a TiL, Viola vagy azok már fiatalabbak?

Azért Lui ebbe belecáfolhat, voltak ők anno többen, nem? :D bár az igaz, hogy nem túl sokan... bár én a klánlistába betettem jópár TiL-est :D
ViolA ban jelenleg vannak 3-man de régebben még voltak páran :)

BoSB_Subotai írta:Bővültünk pár külföldi arccal is de ők most elég inaktívak...

Amúgy mit ér az egész bővülés, ha ki se teszik a nevük elé a tag-et? Számomra ez olyan, mint ha el sem ismernéd, hogy ez a klánod. A klánttag reperezentálja, hogy te abban a klánban vagy. Richardnak sincs kint :roll:
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: BoSB_Subotai » 2012.01.29. 14:35

Természetesen nyomhatunk majd meccseket hogyne! :D
Amúgy amikor én utoljára sceneztem az ASE-n volt! :D Nekem mindig is az RM hez húzott a szívem! :D
Nem igazán foglalkoztunk a klán tag kérdéssel, mert amikor ezek a srácok aktívak voltak főleg 1v1 eztünk velük gyakorlás képpen. Közben mentek azért TG-k is de aztán van hogy fent vannak meg van hogy nincs, szóval most már nehezebb összehozni.
A Peti meg azé nem rakja ki a klán tag et mert régen nem tudott Richard néven regelni, mert valami inaktív csávó már beregelt avval... Aztán valamelyik adminnal átíratta a srác nevét hogy tudjon regelni Richard ként... És örül a feje hogy sikerült... Amúgy én is mondtam neki párszor hogy legalább azt a vooblysat [BoSB] rakja be, dehát makacs a feje! :D
BoSB_Subotai
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Rolo » 2012.01.29. 15:07

Vajon mitől klán a klán? Szerintem simán már attól is ha 2 ember ugyanazzal az előtaggal játszik. De persze mélyebb megközelítés szerint, azért kicsit más. TLW, Bosb, Virus, Viola...ezek csak nevek, csoportosulások, de nem igazi klánok, persze már nem is lehet ezt megkövetelni, mivel teljesen megváltozott az Aoc szelleme is. Régen mikor Leto-s voltam ill. még a régi xSeCh-es időkben tényleg foglalkoztunk a közös játékkal, Leto-ban emlékszem mindenki stílusát ismertem és aszerint játszottunk egymással, sokat beszéltünk egy-egy játékról, elemeztünk, felkészültünk egy-egy komolyabb ellenfélre, megbeszéltük a játék menetét..stb. Az összes régi klánra ez elmondható, ahogy én visszaemlékszek, AS, OS, 0, stb. (mirces idők), de persze akkoriban még rengeteg "nyitott" kérdés volt a játékban, ami ezt meg is követelte. Én úgy érzem, ma már nem veszi senki sem komolyan a játékot, persze ezzel nincs semmi gond, hiszen már nem egy újdonsült dolog. Am. a másik dolog, h egy klánnak nem árt a nemzetközi mezőnyben is helyt állni, ezért magyar részről talán 3 klán említhető: Leto, xSeCh, WoRA. :) Üdv
Rolo
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Lui » 2012.01.29. 19:54

Igen a TiL klánt megvédem, mert amikor klán volt igen is aktívak voltunk, ismertük egymást és sokat játszottunk együtt. Persze Scen klán volt. Sokat játszottunk jó emlékek fűznek hozzá. Amúgy Scenbe ennyiből könnyebb egy game, mert gyorsan összeverődik 8 ember, hamar elindul és vége is lesz (legalábbis mini cb, mi csak azt toltuk). Szal egy este leültünk 4en a klánból akkor akár 10 vagy több game is lement.
Lui
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.01.30. 13:34

BoSB_Subotai írta:Természetesen nyomhatunk majd meccseket hogyne! :D
Amúgy amikor én utoljára sceneztem az ASE-n volt! :D Nekem mindig is az RM hez húzott a szívem! :D
Nem igazán foglalkoztunk a klán tag kérdéssel, mert amikor ezek a srácok aktívak voltak főleg 1v1 eztünk velük gyakorlás képpen. Közben mentek azért TG-k is de aztán van hogy fent vannak meg van hogy nincs, szóval most már nehezebb összehozni.
A Peti meg azé nem rakja ki a klán tag et mert régen nem tudott Richard néven regelni, mert valami inaktív csávó már beregelt avval... Aztán valamelyik adminnal átíratta a srác nevét hogy tudjon regelni Richard ként... És örül a feje hogy sikerült... Amúgy én is mondtam neki párszor hogy legalább azt a vooblysat [BoSB] rakja be, dehát makacs a feje! :D

Azért a szót fogja tett is követni majd, ugye?:P
Mi pár naponta rendezünk magyar gameket mindig, jó lenne pár új arcot is látni, meg nem kellene órákat várni a gamere se:)
(+remélhetőleg nem olyanok vagytok mint Beszosz hogyha vmi nem tetszik neki akkor fogja és egyből resign :lol: )
JLHFans
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.01.30. 20:28

JLHFans írta:(+remélhetőleg nem olyanok vagytok mint Beszosz hogyha vmi nem tetszik neki akkor fogja és egyből resign :lol: )

Mint ha ez minden napos lenne... :x
Az a kurva nagy baj ezzel a magyar játékokkal, hogy 14++-tól 2k-ig vannak játékosok. Mint ha profi labdarúgók játszanának óvodásokkal... Na mindegy ebbe nem megyek bele, mert nem erről szó ez a téma...
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.01.30. 21:58

TLW_Beszosz írta:
JLHFans írta:(+remélhetőleg nem olyanok vagytok mint Beszosz hogyha vmi nem tetszik neki akkor fogja és egyből resign :lol: )

Mint ha ez minden napos lenne... :x
Az a kurva nagy baj ezzel a magyar játékokkal, hogy 14++-tól 2k-ig vannak játékosok. Mint ha profi labdarúgók játszanának óvodásokkal... Na mindegy ebbe nem megyek bele, mert nem erről szó ez a téma...

Ez azért hatalmas kapufa, te is tudod, még az 1400 és 2000 között sincs ekkora különbség, mint amit felhoztál példának, meg úgy egyébként is, ettől még lehet egál csapatot összerakni, meg úgy egyáltalán, mások játékát +idejét elbaszni nem túl jó dolog, de ez itt tényleg off.
JLHFans
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.01. 00:05

Hány éve is játszol?... Nincs nagy különbség mi? Te odafosol 40 elit harcost, azt Andrew leszedni 10 egységgel, úgy hogy talán meghal kettő. És nem azért mert bónusza van rá, hanem mert ésszel játszik, nem izomból. Nem attól lesz vlki jó játékos, h nyom egy jó ecot, meg fullos sereget azt ahogy esik, hanem aki egy szar helyzetből is jól ki tud mászni. Folytatni akarod, akkor az off topicba pls...
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános