JLHFans írta:BoSB_Subotai írta:Természetesen nyomhatunk majd meccseket hogyne!![]()
Amúgy amikor én utoljára sceneztem az ASE-n volt!Nekem mindig is az RM hez húzott a szívem!
Nem igazán foglalkoztunk a klán tag kérdéssel, mert amikor ezek a srácok aktívak voltak főleg 1v1 eztünk velük gyakorlás képpen. Közben mentek azért TG-k is de aztán van hogy fent vannak meg van hogy nincs, szóval most már nehezebb összehozni.
A Peti meg azé nem rakja ki a klán tag et mert régen nem tudott Richard néven regelni, mert valami inaktív csávó már beregelt avval... Aztán valamelyik adminnal átíratta a srác nevét hogy tudjon regelni Richard ként... És örül a feje hogy sikerült... Amúgy én is mondtam neki párszor hogy legalább azt a vooblysat [BoSB] rakja be, dehát makacs a feje!
Azért a szót fogja tett is követni majd, ugye?:P
Mi pár naponta rendezünk magyar gameket mindig, jó lenne pár új arcot is látni, meg nem kellene órákat várni a gamere se:)
(+remélhetőleg nem olyanok vagytok mint Beszosz hogyha vmi nem tetszik neki akkor fogja és egyből resign)
11

Hát én igazából nem szeretem a magyar gameket a tökölések miatt... Idegtépő arra gondolni hogy egy tökölés alatt két 1v1 et le lehet tolni...
De majd azé megpróbálkozunk vele!