Hát hogyne Lui, felderítem fél térképet és nincs meg a bari, na ná h megkérdem. az esetek 10%-ban megszopatnak azok a mocskos birkát! Hát barátságos meccsen illene elmondani... Ha már gecizés van
Baszátok meg, hol a faszba lehet azt beállítani h ne dobjon ilyen hamar ki az oldal? Vagy ha ezt csak ti tudjátok beállítani, akkor pls húzzátok már feljebb az időt, mert már nem tom hányadszor van h beírom a mondandómat és elküldöm, erre meg kiírja h gg jelentkezz be! Aztán innen baszhatom, írhatom újra az egészet... Hiába megyek vissza, a frappáns kommentem mind oda...
Hát ép ez az, nem akarom h állandóan ha feljövök be legyek jelentkezve... Biztos van vlmi egy x idő tétlenség után kidob az oldal, azon kéne feljebb állítani...
Én szerintem egy órán keresztül szerkesztettem az AoFE hozzászólást, és nem volt semmi ilyen problémám. Féltem tőle, hogy engem is kidob, ezért időnként kimásoltam a szöveget egy text fájlba. Te is csinálhatod ezt, nem a legkényelmesebb, de legalább nem veszik oda a mondandód.