TLW_Goku, TLW_Kashyyyk

TLW_Goku, TLW_Kashyyyk

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.04. 00:08

Mallory, úgy vesszük észre, hogy te neked mind1 h klán tag vagy, nem igazán érdekel téged a mi közösségünk, úgy vélem. Mikor először mondtad, h nevet fogsz majd választani, bíztam benne h nem gondolod komolyan. Nem értettem, h a "TLW_Mallory mért nem lett volna jó. De látom a bajnokságon jó... Meg, az még oké h nevet váltottál Kashyyyk-ra, de h ez se a végleges? Hát... elég komolytalannak érzem ezt a viselkedésed. De nem vártam sokat, tudva egyik klánból a másikba ugráltál.

A javaslatom, hogy ha TLW-s akarsz lenni, és jelent neked vlmit is a klánunk akkor úgy is viselkedj kérlek. Ha nem vagy büszke a klánodra akkor úgy érzem elválnak útjaink. Szeretném a többi klántag véleményét kérni, de elsősorban a tiedet Mallory! (meg ez is, h mindenki Mallorynak szólít, de közben meg nem ez a nicked... szerintem ez kabaré...)
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

Re: TLW_Goku, TLW_Kashyyyk

HozzászólásSzerző: TLW_GyoreE » 2012.02.04. 12:36

majd kinövi a hülyeségeit és az első AOC tali után rájön h jó klán ez a TLW :) sztem várjuk meg a nyarat és az AOC talit :P
TLW_GyoreE
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.02.04. 12:39

de most is itt a ladder és benevez _Mallory_ néven... most miért lépett akkor be?
komolyan...
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: _Mallory_ » 2012.02.04. 14:38

TLW_Beszosz írta:szerintem ez kabaré

kabaré ? 11111

belépek akkor a _Mallory_ nickel és azt fogom használni.....

nem értem amúgy mi a baj azzal ha változtatom a nevem, és ne azt mond, hogy az, hogy nem fogsz megismerni. nagyon sok lehetőség van hogy ki lehetek...
_Mallory_
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: WOodo » 2012.02.05. 15:08

Kashyyyk ez nem csubakka bolygója véletlen a starwarsból ? A hovatartozásod szeretnéd szemléltetni ugye??:D amúgy nekem 2 nickem van, 1-ik TLW-s, a másikkal meg össze vissza hülyéskedek, gyakorolok, BF-ezek (mert veletek nem lehet), és ott nekem is sokszor változik a nevem. Szóval ha van kettő külön nicked az nem gáz, legyen egy TLW-s, és ha magyar TG van, esetleg bajnokság, akkor azon játszol. A másik meg senkit nem érdekel... szóval most nem tudom mi a para
WOodo
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: TLW_Adam » 2012.02.05. 18:15

"Veletek nem lehet"?:D Én szoktam bf-et meg gyooret is láttam már többször azt játszani
TLW_Adam
Fórumtag
Fórumtag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.05. 19:26

Velem is lehet BF-ezni, na de nem állandóan. :P
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.05. 19:37

TLW_Goku_ írta:belépek akkor a _Mallory_ nickel és azt fogom használni.....

Most ezt nem igazán értem. Tehát akkor TLW_Mallory_ néven tolod? Mert ha így van, akkor a bajnokságon jelentkezésénél is írd át a neved kérlek. Meg itt az oldalon is akkor át leszel írva

TLW_Goku_ írta:nem értem amúgy mi a baj azzal ha változtatom a nevem, és ne azt mond, hogy az, hogy nem fogsz megismerni. nagyon sok lehetőség van hogy ki lehetek...

Figyelj, ha másik accontod nickét változgattatod az nem érdekel. De legyen egy rendes TLW nicked, ne hetente más. Erről ismer meg mindenki, ezen játsszál velünk. Meg ez így elég komolytalannak tűnik, h mindig más a nicked.
Pl tegyük fel beszélgetünk vlkivel, h a TLW_Goku így meg úgy. Erre kérdezik ki az? Hát mondjuk, h ja most már TLW_Kashyyyk. Erre a válasz, ja aszittük az két külön tag... Amúgy az kicsoda? Hát Mallory! Jaaaa...
Remélem érthető voltam.
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.04.18. 21:03

na Mallory, felőlem akár a TLW_Mallory is bennmaradhat "_" nélkül, én rádbízom, vagy hát a többiek nemtudom hogy gondolják. De ha te azzal a nickeddel nem akarsz lenni, te magad is ki tudsz lépni ;)
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.04.18. 22:23

Ja ja, jó lenne eldöntened h most akkor wtf, mert a főoldalon is akkor a voobly top 10-be át kéne írni neked. Mondjuk az ettől független.
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

Következő

Vissza: Általános