Stream újra!

Re: Stream újra!

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.02.04. 11:12

Maxxtro írta:
Turbo B. írta:Igen nekemse tetszett különösen eza heavy eagle warrior, érdekes, most akkor h is van ez?
Ez egy külön fejlesztés castle age ban?

Igen, gondolom a túlontúl gyenge kastélykori EW-t hivatott kicsit jobbá tenni azáltal, hogy az alap pierce armorja +3 lett, így ráfejelsztve a +2-őt már nem olyan szar az Xbowok és a CA-k ellen mint azelőtt, de kts ellen még így is használhatatlan.

Értem, és akkor most a sima ew már feudalban elérhető? Mert (gondolom) így lenne értelme:
ew: feud
hew: castle
eew: imp
Mert olyat eddig nemláttam, hogy ha pl egy új egység van egy korban, akkor annak elérhető egyből egy fejlesztett változata is: lásd ha most csak castleban van ew és hew is

lol előbb véletlenül privát msg-ként küldtem el Maxxtro-nak :D (be vok baszva)
még reggel van :D
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: slaca » 2012.02.04. 12:23

Richard írta:Bizony, nézzétek a streamet! Az Inka UU grafikáját én készítettem!

Edit: ne felejtsétek, hogy ez még csak béta verzió. Bármi változhat, a visszajelzések nagyon fontosak.

Akkor elárulhatnád, hogy milyen az a unit, íjász, vagy közelharcos?
slaca
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.02.04. 18:35

@Turbo B.: EW és HEW is Castle Age-ben érhető el. Van pedig arra példa, hogy elérhető a fejlesztett változata, pl: Cavalier, Paladin vagy Two-Handed Swordsman, Champion. Csak mindkét példa Imperialban.

@slaca: közelharcos, rettentő hosszú lándzsával, ami 1 távolságról tud szúrni. Kamayuk a neve.
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.02.04. 18:52

jóde a cavalier meg a paladin alapja a kts, az meg castle ageban van, uez a two handed swordman, champion, azoknak a militia az alapja, itt meg ugye akkor castle ageban van csak ew és egyből lehet fejleszteni hew re, míg a cavalier, paladin csak impben van, aminek kts az alapja és ez castleban van

Itt úgy értem az egészet, hogy először van egy alap egység, ez kijön pl a castle ageban a kts, de a kts-t nem lehet egyből fejleszteni cavalierre, csak impben. Remélem érhető :D
Mert sztem kicsit így fura h castleban kijön az ew és még castleban lehet fejleszteni is hew-re.

- Scout.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: slaca » 2012.02.04. 19:38

szerintem értette, imperialban is kétszer fejleszted a knightot először, hogy cavalier legyen utána meg, hogy pala
itt hasonló a szitu csak castleben
slaca
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Maxxtro » 2012.02.04. 19:52

slaca írta:szerintem értette, imperialban is kétszer fejleszted a knightot először, hogy cavalier legyen utána meg, hogy pala
itt hasonló a szitu csak castleben

Turboval értek egyet: ez valahogy a tech treenek mond ellent, hogy lehetőségedben áll az egyik kortól kezdve termelni egy unitot, és már ott lesz alatta rögtön a a tovább fejlesztése? Senki nem fogja őket gyártani heavy fejelsztés nélkül, ez csak az ew-nek a tovább rontása elég erősen, mert ha viszont boomolsz, akkor ezt a fost meg kell venni még plusszba. Az aztéknak és mayának egyik fő elemét csak így kiveszik, ez azért erős
Maxxtro
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: Richard » 2012.02.04. 21:47

Majd meglátjátok. ;)
Richard
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: kunyi » 2012.02.05. 11:59

hmm ez legalább új stratégiákat szül :)
kunyi
Profi
Profi

HozzászólásSzerző: Leto_Benzin_ » 2012.02.11. 16:40

ne felejtsétek, holnap 3 óra! :)
Leto_Benzin_
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.02.13. 09:34

Ennek a kamayuk-nak elég hosszú a fegyvere simán lehetne 2 range is a támadása, vagy lehet egy kicsit rövidebbre kéne alakítani a fegyverét :D de am nagyon fasza, már alig várom h gammázhassak vele :D
whack pipult magyarokkal is és már a magyar hangok is benne voltak a gammában :D valamint eza siege tower elég kigyúrt egységnek tűnik így elsőre, főleg ha jól láttam, hogy a távolsági támadása 6 + 4 :shock:

EDIT: ez mi?:
Huns lose stone walls
ez most azt jelenti h nincs stone wall se és ház se :shock: ?

- Scout.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános