Magyar klánok

Re: AoE - OFF

HozzászólásSzerző: JLHFans » 2012.02.02. 15:39

TLW_Beszosz írta:Nem akartam sehol off-olni, ide írom hát. Béla te ezt a becsöngetést kitől tanultad? Hát emberek, tanuljátok már meg ezt... Alap dolog, h egy sc miatt nem csöngetünk be darkban... :shock: Meg ilyen apróságok miatt! :P

A scout megölése apróság?:P
Egyébként rossz régről beidegződött reflex, sajnos előjön mlég néha, de jöhetnél játszani néha, mert különben még mire visszatérsz, majd kikapsz 1 vs 1 be is:P
JLHFans
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Turbo B. » 2012.02.02. 17:51

Maxxtro írta:komolyan ki ez a Turbo B.? Nincs egy normális válasza : D

fejem :D
AoC - Military Technology Table

- Ez az SC mit is jelent?
- Scout.
- Ezért, diploma, nem jár.

Kép
Kép
Turbo B.
Fejlesztő
Fejlesztő

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.03. 23:42

Maxxtro írta:komolyan ki ez a Turbo B.? Nincs egy normális válasza : D

11, van benne vlmi :D
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.03. 23:44

JLHFans írta:A scout megölése apróság?:P

lol, hát ezt most nem magyarázom el, h értettem, aki probb az biztos érti mire gondoltam xD
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

Re: Off Topic

HozzászólásSzerző: slaca » 2012.02.13. 21:34

A gamerangeren nincs valami rating rendszer mint a vooblyn?
slaca
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: Apollo17hu » 2012.02.13. 22:30

Nincs. Csak nickek/azonosítók vannak, amiből nem tudod megítélni, milyen erősségű játékosokkal játszol.
Apollo17hu
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: TLW_Beszosz » 2012.02.27. 22:22

Mivel rengetek hozzáfűzni valóm van a sok hazugsággal mi engem ért ezért inkább ide írok. De inkább ezt neked írom, mert az értelmesebbje tudja, h csak a pofád jár fölöslegesen.
Először is, adod itt az ártatlant, nyalod mindenki picsáját, olyanokat állítasz amiknek alapja nincs. Ember nem tűnik fel te kezdted itt az úgy "k anyázást"? Azt bánom, h az elején rendes voltam veled, meg tök segítőkész aztán te meg faszán hátba szúrtál. Már bánom, h ezt megbocsátottam neked! Na mind1 megtetted még1szer, meg még itt rá is játszol. Kicsit utánaolvastam a te nagy múltadnak. Úgy látszik, te nem veszed észre magad. Biztos nem volt gyerekszobád, vagy apád vert, vagy még durvább, ki tudja... Látszik szellemileg sérült vagy, talán soha nem is voltak barátaid azért játszod meg magad. Engem különösképpen nem érdekel, akár mit is gondolsz most, azt szerintem egy orvossal oszd meg inkább. Hidd el jobban jársz vele. Én innentől ezt a témát lezártam.
És csak, hogy emlékez régen se neked volt igazad:

ECET maradjon !

JLH_Fans : én középiskolában
tanítottam 8 évig, tudod voltak
olyan tanítványaim akik csak azért
kötözködtek mindenkivel, hogy
odafigyeljenek rájuk, tudod másképpen is ki lehet harcolni, hogy a központba kerülj !

Üdvözlettel, Tibi
TLW_Beszosz
Aktív tag
Aktív tag

HozzászólásSzerző: WOodo » 2012.02.28. 02:17

TLW_Beszosz írta:Mivel rengetek hozzáfűzni valóm van a sok hazugsággal mi engem ért ezért inkább ide írok. De inkább ezt neked írom, mert az értelmesebbje tudja, h csak a pofád jár fölöslegesen.
Először is, adod itt az ártatlant, nyalod mindenki picsáját, olyanokat állítasz amiknek alapja nincs. Ember nem tűnik fel te kezdted itt az úgy "k anyázást"? Azt bánom, h az elején rendes voltam veled, meg tök segítőkész aztán te meg faszán hátba szúrtál. Már bánom, h ezt megbocsátottam neked! Na mind1 megtetted még1szer, meg még itt rá is játszol. Kicsit utánaolvastam a te nagy múltadnak. Úgy látszik, te nem veszed észre magad. Biztos nem volt gyerekszobád, vagy apád vert, vagy még durvább, ki tudja... Látszik szellemileg sérült vagy, talán soha nem is voltak barátaid azért játszod meg magad. Engem különösképpen nem érdekel, akár mit is gondolsz most, azt szerintem egy orvossal oszd meg inkább. Hidd el jobban jársz vele. Én innentől ezt a témát lezártam.
És csak, hogy emlékez régen se neked volt igazad:

ECET maradjon !

JLH_Fans : én középiskolában
tanítottam 8 évig, tudod voltak
olyan tanítványaim akik csak azért
kötözködtek mindenkivel, hogy
odafigyeljenek rájuk, tudod másképpen is ki lehet harcolni, hogy a központba kerülj !

Üdvözlettel, Tibi

ti olyanok vagytok mint 2 rossz kisgyerek :mrgreen:
WOodo
Új tag
Új tag

HozzászólásSzerző: kunyi » 2012.02.28. 10:12

ha marginál 10 éve már 8 éve tanított ? ECET :twisted: :mrgreen:
kunyi
Profi
Profi