Üdvözlünk az ALTO Film honlapján!

Az ALTO Film 1998-ban alakult, alapítói Albert Gábor, és Tóth Bence. E két névből alakult ki egy merész szójátékkal az ALTO név (ALbert és th). Ezek rendkívül érdekes információk, de bizonyára megfordult már a fejedben, hogy mégis mi a fene ez az egész?

Nos, ez nem más, mint egy teljesen amatőr filmkészítő társulat teljesen amatőr honlapja. Azért jött létre, hogy minket az ismertség és világsiker felé repítsen, a Ti segítségetekkel.

Az oldal ugyan az ALTO Film honlapja, egyelőre mégis túlnyomórészt legutolsó filmünkkel, A MŰHOLDAK ÁRNYÉKÁBAN című frenetikus filmalkotással foglalkozik, amely most már egészben is letölthető!

A műholdak árnyékában című film a 2003 februárjában megtartott, 34. Budapesti Független Filmfesztiválon a zsűri egyöntetű döntése alapján

SEMMILYEN

díjat sem nyert. Éppen ezért van rá szükség, hogy Ti, akik ezt az oldalt olvassátok, letöltsétek a filmet, kultikus imádattal naponta többször is megnézzétek, spontán rajongói klubokat alakítsatok, nevünket és filmünket éltessétek.

Komolyra fordítva a szót: ez egy szabadon letölthető film, amelyet egy baráti társaság készített 2001-2002-ben. A film tökéletesen amatőr, tehát senki semmilyen előzetes filmes tudással nem rendelkezik, és ez jócskán meg is látszik a filmen.

Hogy miért érdemes mégis megnézni a filmet? Mert minden gyengesége ellenére vannak jó pillanatai. Mert a története elég csavaros. És mert amatőr filmet nézni jó.

Ha már megnézted a filmet, és nem tetszett kattints ide, ahol szánalmas kísérleteket teszünk arra, hogy megmagyarázzuk, miért van tele a film hibákkal. Ha tetszett, akkor kattints ide, és dicsőítsük az ALTO Filmet együtt!

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll majd!

A film előzetese: