Nyilatkozat

Az American Dad Weblap mindent megtesz annak érdekében, hogy a megjelenítés idejében ezen az internetes oldalon az információk pontosak és teljesek legyenek. Ennek ellenére azonban észre nem vett, véletlenszerű hibák előfordulhatnak, ezekért elnézésed kérjük.

Az American Dad Weblap nem vállal felelősséget vagy garanciát olyan, az internetes oldalon rendelkezésre bocsátott információkért, mint pl. (hiper-)linkek ill. más tartalmak, amelyeket közvetlenül vagy közvetve az American Dad Weblapról használhatók, ill. lehívhatók. Az American Dad Weblap továbbá fenntartja a jogot, hogy a már közzétett információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa ill. kiegészítse. A Weblap nem felel a weboldalon helytelenül vagy hibásan közzétett információkért, a  honlap bármely célú látogatását, használatát mindenki saját belátása alapján, saját felelősségre teszi. Az American Dad Weblap nem felel a honlap közvetett vagy közvetlen látogatásával, használatával kapcsolatba hozható bármely hibáért, hátrányért, beleértve a (hiper)linkeket.

Az American Dad Weblap nem vállal felelősséget, hogy az oldalon található tartalom hibát nem tartalmaz, valamint azért sem vállal felelősséget, hogy a honlap vagy segédeszköz (mint pl. szerver, tárhely) vírusmentes, vagy más, veszélyes összetevőktől mentes. Az American Dad Weblap egyértelműen kizár minden felelősséget olyan károkért, amely az American Dad Weblap internetes oldal vagy segédeszköz rendelkezésre bocsátásból fakad.

 

Kikerült: 2010.09.29 - Írta: Kisago

 

Hírek

Ha tulajdonában vagy olyan információnak, mely véleményed szerint érdekes lenne számunkra, vagy csak felmerült benned egy kérdés, írj nyugodtan!

E-mail: americandad@citromail.hu

Aktuális látogatók

Toplista

[C]ool[T]eam [A]nime TOP v2.0

Statisztika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2009-2012 Minden jog fenntartva!                      Segédlet | Hirdetés | Impresszum | Nyilatkozat