ANITA SZALON

Hogyan keresünk és találunk információt a neten?

Nehéz az interneten megtalálni amit keresünk. Sok a weboldal, nem tudhatjuk ki a megbízható forrás és mik azok az oldalak, amiket messzire el kell kerülnünk. Gondoljunk bele, ha például e-mail-ben kapunk egy linket. Sokan nem nézik meg előre, hogy hova is fog bennünket küldeni a link (vagy elrejtik rövid url formájában)

A fittpercek.hu egy hiánytpotló weboldal nőknek - minden, ami fitnesz, wellness, szépség és életmód - érthető, színes cikkek női olvasóknak.

Aki kertészkedni szeret és olyan megoldás keres mint például a növényvédelem, permetezés vagy füvesíteni szeretne - a fűvetésben egyedülálló amarikai technológia a hidrovetés. Ha ágyi poloska mérgezi meg alvását, a bugator ágyi poloska írtó hasznos lehet.

Az építőipar is sok témát ad - ilyen például a nyílászárók piaca, a lakásfelújítás, de akár az egyedi konyhabútor készítés is. Megfelelő szakembert nem könnyű manapság találni. A megfelelő klímaberendezés a már működő otthonok klíma igényeinek kiszolgálására különösen tavasszal és nyáron kap nagyobb figyelmet. A megfelelő hőszivattyú megtalálásához javasoljuk a hoszivattyu-kereso.hu felkeresését. Építő és szigetelő anyagok a drtuzep oldalán rendelhetők.

A google találati listája sokat javul, de az hogy ki a fake és ki a valódi, arról nem tud megbízható információt szolgáltatni. A lokális keresések sokban segítenek, főleg mobilon történő keresésekkor - a hozzánk legközelebb eső találatokat gyakran sokra értékeljük - csakúgy mint az androidos app-eket - pld gyógyszertár kereső, étteremkereső, moziprogramok stb. ha fogorvost keres, netán fog implantációs beavatkozás érdekli, erre is segítséget nyújt a kereső! Last minute utak helyett last minute hajbeültetés? Nem lehetetlen... Bár, aki nem akar hajas baba lenni, az nem a hajbeültetést választja. Az Astibababolt magyar babaruha gyartó viszont szereti a babákat... olyannyira, hogy külön webáruházat nyitott nekik...

Külföldi oldalak esetén is jol jön valamilyen kereső. Országpromóciós oldalak, mint pld a hungary-top vagy budapest-implants.com nagyban hozzájárul a hazai szolgáltatók népszerűsítéséhez - sok, igen hasznos tartalommal. Külföldi hajbeültetés kockázata és előnyeiről a hair-implants.net blogon (Manchester hair) lehet bővebben olvasni. Jó példa az írországi hajbeültetés promóció a hairtravel.ie oldalain vagy a hairtransplant-guide.com blogon. Jó hír, hogy svéd norvég vonalon is nagyobb érdeklődést mutatnak a keresési trendek: www.hartransplantasjon.eu jó példa erre. Brit hajbeültetés célkönzönségnek szól a www.ukhairtransplant.info weboldal. Írországban a laportadental weboldala promótálja a fogászati kezeléseket, míg svájcban a zah-arzt-ungarn teszi ugyanezt.

Ha ellazulás a célja (Access kezelés Dominikával), egy jó kis talpmasszázs Újbudán sokat segíthet. Ha gerincbántalmak gyötrik, irány Szentendre, Schroth torna segítségével sokat javulhat állapota - főleg ha Daquini sport ruházatot visel. Tudja mi a menedzser masszázs? Probálta már a mélyszöveti masszázs-t? Hatékony nyirokmsszázs kezelések a Lehel tér közelében.

Továbbtanuláshoz fizetős főiskola felvételi nélküli a Tomori jó választás! Női webshop termékek itt: cosmila.com. Életmód tanácsadás, wolfit programok személyreszabottan. Ha érdekli az ezoterika, kérjen egyéni horoszkop készítést az asztrologia 777 oldalon. Ha magánnyomozás érdekli, a factum4 magánnyomozó iroda segít.

Oktatásban érdekes lehet egy főiskola felvételi nélkül, főleg ha gazdálkodási és menedzsment szak a keresett szakirány. Ingyenes weboldalak a site123.me tartalomkezelő rendszerrel készíthetők. Humánpolitikai vonalon érdekes lehet a bértárgyalás és az idő gazdálkodás.

Autós témakörben nyerő a kötelező felelősség biztosítás. Autófényezés és kárrendezés Érden, márkafüggetlen autószerviz. Ha olcsó bérautó, tartós autóbérlés, kölcsönzés érdekli a bereljautot.com ajánl megoldást. Ha autóját javíttatni szeretné, az autojavitas.net weboldalon sok hasznos infot fog találni.

Játszani is lehet rengeteget a nagy G oldalairól. Aki pld nyerőgépezni szeretne (szabályok angolul itt: pokie tips) az bőven találál pokie demo oldalakat, ahol ezt pénz befizetése nélkül is megteheti vagy leírásokot pdl a pokies.n.nu oldalán is.. Ha új slot játékokat keres pld a pokielistings oldalán, az sem jelent manapság akadályt. Nyerőgépek ingyen bestslotsgame.com oldalán is lehetséges.

A katalógusok, mint pld a lap.hu oldalai 600-nál is több linket tartalmaznak, ami viszont jó, hogy ezeket ellenőrzik és szigorúak a feltételek a bekerüléshez. Ami még segít: általában szűkitett tmatikus box-ok vannak, amikkel viszonylag könnyen megtalálhatjuk az ajánlott oldalakat. Kereshetünk pld blogokat is akár keresővel vagy katalógusból pld slotmachine (nyerőgépek) témában és találhatunk átfogó információs oldalakat vagy más forrásokat igaming témában, néha a nyelv viszont gond lehet, ha nincs bekapcsolva a google fordítónk. Lehet ellenőrizni mcafee és trusted site oldalakon is a weboldal biztonságosságát. Spanyol nyelvű hírkereső portál: noticias cubanas egy éve működik.

A videa, vimeo és facebook illetve YouTube videók mellet a free live cam terminológia a keresettek top listáján előkelő helyet élvez. Lehet chat-elni, értékelni, borravalót adni és egyszerűen csak gyönyörködni a modellekben - erre jó hely lehet a jasmin.com egyik dedikált oldala a free live webcam-ekkel felvértezve. Ha felnőtt webshopot keres, a shope.hu jó választás lehet. Netán régi jó mp3 konverteres oldal keres? Youtube videókat (nemcsak készíteni pld warnedbros) lehet gyorsan, könnyen konvertálni mp3-as formátumra pld itt: buentemato.com vagy convertisseur-y2.com és instamp3.io.

A social share - vagy másképpen a bookmarking oldalak illetve a közösségi oldalak mint facebook, twitter, about.me vagy ezek klónjai szintén sokat segítenek a népszerűség megítélésében - de ezek sajnos lehetnek egy vírusmarketing illetve egy átvágás részei is - nem tudhatjuk előre. Persze szavazhatunk - like vagy dislike: de ez sokszor nem segít.

Szalon Anita

FŐOLDAL - PÓLÓINGEK - HŐSZIGETELÉS