AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG PJT

Hungary, 1036 Budapest III., Lajos u. 115., Tel./fax: +36-1-250-6064, +36-27-380-665

E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com


Rólunk / Tevékenységi kör / Referenciák / Elérhetõségünk / Kezdõoldal

Elõzményoldal


 

HAMIS SZABVÁNY VISSZAVONÁSÁT KEZDEMÉNYEZÉS

Dr. Illés Zoltán környezetvédelmi és vízügyi államtitkár segítésére, a Ptk. 484-497. § alapján végzett kárelhárításként, az vele kötött, már megszûnt I-1077/90. KTM szerzõdés keretében is bejelentett alábbi kalibrálási csalások folytatódásának akadályozására, ezúton kezdeményezzük az ivóvíz-nitrátosodást is okozó hamis gilisztahumusz szabvány visszavonását, az Agroanalízis Tudományos Társaság gmk giliszta-humusz hatást ellenõrzõ 1988-89-es hatás-kalibrálás ellenõrzési mérései eredményei alapján, valamennyi, a szabvány megsemmisítésére jogosult intézménynél, a további károk elhárítására.

Verõce, 2011. december 26.

MIÉRT HAMIS A GILISZTAHUMUSZ SZABVÁNY

A 80-as évek vége felé, óriási propaganda hadjárat indult hazánkban, amit agráregyetemi oktatók, mezõgazdasági minisztériumi vezetõk és az Országos Takarékpénztár (OTP) szerveztek, hogy a kertes ingatlanok tulajdonosai kérjenek hitelt és annak terhére vásároljanak "humusztermelõ gilisztákat", hogy azokat a házuk kertjében, udvarán kialakított trágyaprizmákban nagy haszonnal elszaporítsák.

Nincs az emésztõrendszerében humuszt termelni tudó állat, tehát ezúton termelhetõ humusz sincs.

A gilisztázási hitelekkel a csalók 50.000 családot adósítottak el, sok családfõ öngyilkos lett.

I.

Csalók stratégiája

1./ Egy agráregyetemi professzor, egy másik professzor által lektorált talajtani tankönyvében rögzítette, hogy nem létezik egy olyan emésztési folyamat sem, amelyik képes a szervesanyagokból humuszt, vagy annak fõkomponenseit elõállítani.

2./ Agráregyetemi tanszékek munkatársai átnevezték, szó összetételi csalással átkalibrálták "humusztermelõ gilisztává" az Eisenia Foetida trágyagilisztát, a nem humusz ürülékét pedig átnevezték elõbb gilisztahumusszá, majd pedig humusszá.

3./ Készítettek egy olyan humusztartalmat mérõ mûszert, amelyik képtelen megkülönböztetni a humuszt a gilisztaürüléktõl, ami a giliszta bélcsatornájában felaprózódott, az emésztõnedvek által elbontani kezdett szervesanyag, vagyis nem humusz. Ezzel a humusz mérés kalibrálási csalással a giliszta szó jelentését "humusztermelõ gilisztára" kalibrálták át.

4./ Elõírták a humusztermelõvé átnevezett giliszta szaporítási technológiáját, amivel évente meg lehet tízszerezni a giliszták számát és a giliszták által ürített szervesanyag humusztartalmának a fenti mérését.

5./ A vízjogi hatóságok engedélyezték, hogy a telkeken, házak udvarán vízzel kiáztassák a marha, disznó, baromfi ürülék stb. trágyákból az ammóniát, hogy utána gilisztát lehessen szaporítani benne. Azok a hatóságok engedélyezték, amelyek ugyanezeken az ingatlanokon kötelezõvé tették, hogy az emberi ürüléket zárt emésztõtartályba vagy a szennycsatornába kell juttatni, hogy az ammónia ne jusson be az ürülékbõl a talajvízbe.

6./ Gilisztatenyésztõ egyesületeket szervezek, amelyek az addigi kb. 4 fillér/db. gilisztaár helyett a sokszorosa értékûnek, 1,50,-Ft/db. értékûnek hitették el a humusztermelõ gilisztát, s erre alapozva óriási haszonnal elkezdték árusítani az OTP, a Mezõbank és más hitelintézetek hitelei segítségével, a minisztériumi vezetõk által is "környezetvédelmileg igen hasznos" "humusztermelõ giliszta" vásárlására és szaporítására ösztönzött lakosoknak, megígérve, hogy majd megvásárolják tõlük a gilisztaszaporulatot.

7./ Országos értékesítési hálózatokat szerveztek, amelyek egyre több emberrel hitették el, hogy évente megtízszerezhetik az általuk felvett hitel összegét a gyorsan szaporodó gilisztákat tenyésztéssel.

II.

Csalók taktikája

1./ A gyorsan szaporodó, évente megtízszerezõdõ darabszámú giliszták magasra felcsalt ára lehetõvé tette a hatóságok képviselõit megvesztegetést, amit például a talajvizet szennyezõ trágyakiáztatásra kiadott vízjogi engedély is bizonyít.

2./ Ameddig a gilisztaszaporulat és a magas gilisztaár nagy hasznot biztosított, könnyen vissza lehetett fizetni a gilisztákat vásárlásra felvett bankhiteleket, és ez egyre több embert késztetett arra, hogy hitelbõl gilisztákat vegyen és tenyésszen.

3./ Az, hogy érvényes szabványban elõírták a nem humusz giliszta ürüléket is humusznak mutató mûszer használatát, azt a hamis látszatot keltette, hogy a giliszták bélrendszere átalakította humusszá a trágyákat, s azokat érdemes humuszáron is megvásárolni.

4./ Az, hogy a mezõgazdasági minisztérium is talajjavító humuszként ajánlotta a gilisztaürüléket, elhitette a mezõgazdasági üzemekkel is, hogy gilisztahumusszal lehet feljavítani a termõföldjeiket, és egyszeri befektetéssel véglegesen feljavíthatják azokat, és a termés többlet bõségesen fedezni fogja a gilisztahumusz vásárlási költségeiket.

5./ A csalás szervezõi biztosak voltak abban, hogy csak legfeljebb csak sok évtized múlva derülhet ki a csalásuk, mivel az egyetemeken akkoriban tananyagként szerepeltetett és a kutatóintézetekben és a hatósági ellenõrzõ vizsgálatokban is általánosan elõírt és használt hatás ZAVAROSÍTOTT (randomizált mérési elrendezésû) kalibráló mérések több évtized alatt sem lesznek képesek egyértelmûen bizonyítani a humusznak hazudott gilisztaürülék nem humuszként hatását.

6./ Az, hogy egy egyetemi tankönyvben szerepelt, hogy nem képes humuszt elõállítani az állatok bélrendszere, nem hatott a piacra, azokra sem, akik tanulták, mivel a tankönyvet író és lektoráló talajtan professzorok nem jelentették fel csalásért az ellenkezõt hirdetõket, és ezzel nyilvánosan azt bizonyították, hogy a tantételük a gyakorlatban nem bizonyult igaznak, ugyanis ha fenntartják, hogy igaz a tantételük, kötelességük volt feljelenteni a csalókat, mert a feljelentés elmulasztásuk is bûncselekmény.

III.

Csalás leleplezés

Az Agroanalízis Tudományos Társaság gmk a szabadalmaim szerinti hatás-kalibráló software alkalmazásával 1989-ben kiderítette, hogy a gilisztaürülék nem humusz, csak gyenge trágyahatású, talajjavításra alkalmatlan anyag. Trágyaként sem érdemes használni, mert gyengébb hatású, mint az a trágya, amelyekben a gilisztákkal tenyésztették. A "gilisztahumusz" bár növeli a termést, de kb. 200-szor többe kerül, mint az azonos termés többletet eredményezõ NP mûtrágya.

IV.

Csalás leállítás

Az Antirandom software szerinti hatás kalibráló Antirandom méréseink egyértelmû mérési eredményei alapján a Dabasi Fehérakác MgTsz-nél leállítottuk a humusztermelõ gilisztát tenyésztési és gilisztahumuszt értékesítési csalást. Majd elõbb a Mezõbanknál, utána pedig az OTP-nél is leállítottuk a hamis humusztermelõ gilisztákat felvásároltatási csalást hitelezést.

V.

Perek

1.

Miután nem voltunk hajlandók titokban tartani méréseink kárelhárítási eredményét, azt, hogy a gilisztaürülék nem humusz, vagyis, hogy nem humusz termelõ giliszták az MgTsz által tenyésztett trágyagiliszták, tehát megalapozatlan a magas áruk, a dabasi MgTsz fõmérnöke pert indított, hogy visszaszerezve a mérésekért nekünk kifizetett összeget, megfossza hitelétõl a mérési eredményt. Azonban a perben eljáró bírónál feljelentettük õt és a csalás szervezõit is, és ezután visszavonták a keresetüket, mi pedig közzétettük az országos hitelezési csalást bebizonyító mérési eredményeinket több szaklapban.

2.

Miután leállítottuk a hitelezést, az OTP 100.000.000, azaz százmillió forinttal kárpótolta a "gilisztatenyésztõket", akik az általa folytatott hitelezéshez a gilisztákat szaporították, ill. ezek érdekvédelmi szervezetét. A bíróságok nem ítélték el a méréseink alapján kiderült tudományos csalást és hitelezési csalást, mert a legfelsõbb bíróság azóta is érvényes hamis elvi határozata hamis címe valódi létezõnek tünteti fel a humusztermelõ gilisztát, ezzel "humusznak" nyilvánítva a nem humusz gilisztaürüléket, majd ezen a hamis alapon "a piaci keresetet szokásos véletlenszerû változásának" tünteti fel, hogy nem lehetett eladni a "humusztermelõ gilisztákat" és a "gilisztahumuszt, az ürüléküket a hitel felvételekori áron, vagyis a megtévesztett emberek fizetésképtelenné válását ezekre a hamis fogalomakra alapozott hamis okra vezeti vissza.

3.

A legfelsõbb bíróság hamis elvi határozata ellen tett közérdekû bejelentéseinket a legfelsõbb bíróság elnöki titkársága azzal hárította el, hogy lehetetlen egy hatályba léptetett hamis legfelsõbb bírósági elvi határozatot utóbb hatályon kívül helyezni.

4.

Mivel több, mint 12.000.000.000,-Ft (tizenkét milliárd forint) csalás hiteleztéshez történõ kifizetését hárítottuk el, kértük az OTP-t, hogy fizessen nekünk 100.000.000,-Ft (százmillió forint) kárelhárítási díjat, a kárelhárításunk eredményeként nála létrejött kárelmaradás (mint megtakarítás = bevétel ) alapján. Az OTP viszont ahelyett, hogy kifizette volna a kárelhárítási díjunkat, az országos hitelezési csaláshoz a gilisztákat tenyésztõk egyesületét kártalanította ugyanekkora összeggel. Emiatt 1993-ban egy pert indítottuk az OTP és a Magyar Állam alperesekkel szemben a kárelhárítási díjunk kifizettetésére, majd ugyanezt a keresetet 1996-ban ügyvéd útján pontosítottuk. Ezt a pert azonban mindmáig se engedték érdemben tárgyalni. Belügyminisztériumi, mezõgazdasági minisztériumi vezetõk, bírók, ügyészek, ügyvédek csalásai, sõt köztársasági elnöki hamis irat, s a legfelsõbb bíróság fent említett hamis elvi határozata érvényben tartása is akadályozza a tudományos szakértõk tudatos csalására alapozott országos hitelezési csalást dokumentáló ezen díjigény-keresetünk érdemben tárgyalni kezdését.

5.

Díjfizetés helyett az OTP jogtalanul leemelte magának a társasági számlánkon tartott pénzünket, amirõl utóbb azt hazudta egy fõügyész, hogy én tartoztam az OTP-nek a számláról általuk leemelt összeggel. Közben az OTP egy másik számlánkról 8000.-Ft önkényes túlfizetést követett el, majd ez utóbbira, mint az én számlatartozásomra hivatkozó hamis bírósági ítéletre alapozva, egy bírósági végrehajtó szétverette az irodánk ajtaját, amivel 100.000.000,-Ft kárt okozott, s eközben elhurcolt, majd elkótyavetyélt számos irodai eszközünket, sõt nemrég az OTP-s bûnözõk által erre feljogosított cégek megkísérelték ismételten behajtatni ugyanezt a 8000,-Ft-os állítólagos számlatartozásomat. Nem sokkal elõtte egy bíró hamis parancsára kommandós rendõrök elraboltak otthonról, s elõbb otthon, majd a rendõrségen agyrázkódásosra vertek, rugdostak, hogy a csaló bíró megkísérelhessen a méréseinkkel kiderített mûtrágyázási és gilisztázási stb. károkozások tovább eltitkolásában érdekelt miniszterek és ügyészek igénye szerint, "elmeorvosi vizsgálatra" is tovább szállíttatni. Azért nem sikerült nekik, mert emberi jogokat sértés vádjával én is, és a Feleségem és a Magyar Egység Párt elnöke is feljelentette õket a köztársasági elnöknél és az emberi jogok országgyûlési biztosánál.

6.

A fenti hitelezési és azokat fedezési csalások is a Talmud által a nemzsidókkal szemben javasolt módszerek megfelelõi.

VI.

Bizonyítékok

A fentiek konkrét okirati bizonyítékai mind megtalálhatók a www.aquanet.fw.hu és http://aquanet-2.fw.hu honlapjainkon.

VII.

A szabvány megsemmisítésének menetérõl rendszeres és hiteles írásbeli tájékoztatást kérek az alábbi címeimre.

Tisztelettel:

(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc
(1-420415-0215) okl. vill. mérnök, méréstani szakértõ
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk v.a.
Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115.
www.aquanet.fw.hu, http://aquanet-2.fw.hu, www.desztvizhonlap2.atw.hu
Tel./fax: 36-1-250-6064, 36-27-350-665, mobil: 36-20-218-1408
E-mail: tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com

 

Copy: Tájékoztatásul a Fõvárosi Bíróság t. Cégbírósága részére! (Hivatkozás: Cgt.01-10/022069/15.)


Folytatás-1.

Vissza a lap kezdetére