1451 Tagunk van. de tagok nincsennek jelen továbbá 1 vendég szédeleg itt Legújabb tagunk: mabelbeeson - Csatlakozott: 2011.03.27. - 19:03:43 Tagjaink nemük szerint az oldalon 103 férfi 29 hölgy és 1319 aki titkolódzik
Felhasználók
· Online vendégek: 1
· Online tagok: 0
· Regisztráltak: 1,451 · Legújabb tag: mabelbeeson
Én szinte mindent elhallgatok...na jó,mondjuk a heavy metal-t utálom,és a rappet se nagyon bírom,de még az is elmegy.
Amúgy Paramore a kedvenc együttesem.
Monty Burns írta:
AroN elég rossz példákat hoztál föl, mert aki Metallica-t, vagy Iron Maident hallgat az nem a rockot, hanem inkább a metált kéne, hogy megjelölje.
Én leginkább rockot hallgatok (The Who, AC/DC, Def Leppard, stb.), ezért arra szavaztam, de sajnálom, hogy nem lehet többet megjelölni, mert szeretem a punkot (Ramones, Green Day), a bluest (nem a mostani R&B-re gondolok, hanem az olyanokra, mint John Lee Hooker) és a klasszikus zenét is.
A R&B régi formája sztem jó volt rolling stones chuck berry muddy waters stb
"Simpson, Homér Simpson minden fánkot megesz amit lát, Springfield városában mindjár' letarol egy nagy tölgyfát" SALLALLALALA
jah és az LGT p.mobile hobo blues band stb.
"Simpson, Homér Simpson minden fánkot megesz amit lát, Springfield városában mindjár' letarol egy nagy tölgyfát" SALLALLALALA
Belgának kijött új lemeze: Belga Karaoke
Torrentről majd töltöm...
Ő itt a kavics kutya, jajj ne mááár, már megint rápisilt a szőnyegre. Csúnya, rossz kavics!
Természetesen a fellépésen az eredeti hangját a számoknál nem hallotta a közönség, playback ment az egész. Ilyen össze vissza ugrálás közben nem is lehet normálisan énekelni.
Egyébként én is sokszor kételkedek a videókban, de erről nem hinném, hogy fake.
(ha mégis az lenne, akkor sem nőne a szememben...)
Van egy oldal, ahol 1-21. évadig egy limitált kiadásban meg lehet rendelni kompletten a sorozatot. 219 dollár ami kb 45-46 ezer forint. ha valakit érdekel.