Copyright KOZMOSZ '2000
KOVÁTS ÁRPÁD

A CSONTKOVÁCSOLÁS ELTITKOLT MŰVELETEI
BEVÁLT CSONTKOVÁCS GYÓGYMÓDOK
(Egy csontkovács feljegyzései DVD lemez melléklettel)


MEGJELENT KÖNYVÚJDONSÁG!
Az országban először!
A szerző részletezi a csontkovácsolás évtizedek óta eltitkolt műveleteit, minden fájdalomra kikísérletezett tornát és masszírozást. A könyv ismerete alapján családján önállóan tud segítséget nyújtani, egyes izületi problémák megoldásában.
Kováts Árpád a könyvében orvosi javaslatok mellett, több mint 30-éves gyakorlati tapasztalatát adja át az érdeklődőknek.


A SZERZŐ AJÁNLÁSA
Ez a könyv kimondottan a csontkovácsolás gyakorlata, közel 30 évnyi  tapasztalat eredményeit foglalja össze, onnantól kezdve, hogy mi a teendő, amint a beteg átlépi a küszöböt. Címe: A csontkovácsolás eltitkolt műveletei, bevált csontkovács gyógymódok (DVD lemez melléklettel.
A könyv és a DVD orvosi véleményezés mellett került kiadásra, melynek résztvevői:
Dr. Nagy Géza: Manuálterápiás vizsgával rendelkező szakorvos. 06-1/ 329-7372.
Dr. Veres János: Sportorvos, radiológus, természetgyógyász szakorvos. 06-30/ 975-0418.
Dr. Solymosi Zsuzsanna: házi orvos, belgyógyász szakorvos. 06-1/ 421-5988.
Régebben végzett tanítványaim sgítségéért, ez úton mondok köszönetet.

Könyvem 80%-ban a csontkovácsolás gyakorlatával foglalkozik.
Ízetítő a tartalomból: Nyak, gerinc, végtagok mobilizációja elött, minden résznél anatómiai előzetes. Dokumentáció; Fizikális vizsgálat; Ízületi mozgások vizsgálata. Csontkovács gyógymód alkalmazásának ellenjavallatai. Előkészítő műveletek részletezése. Kováts Árpádféle masszírozás. Nyaki gerinc, vállízület, könyökízület, csukló, kéz, ujjak, háti gerinc, ágyéki gerinc, gerincferdülés, derékfájás (lumbágó), porckorongsérv, csípőízület, térdízület, boka ízület ellátása, azaz a hozzá tartozó, minden fájdalomra kikísérletezett tornák, valamint izületek maipulációja. Elhízás elleni tornák. Kézzsibbadás kezelése és tornája. Agyvérzés utáni kezelés. Székrekedés, hasmenés megszüntetése gyógyszer nélkül. Alsó végtag vérkeringésének javítása, masszírozással, tornával.
Észrevettem, hogy a masszőrök egy része összekeveri a reflexzóna fájdalmait az akupresszúrás pontok fájdalmaival, ezért elkészítettem a reflexzóna és az akupresszúrás pontok összesített ábráját, lábfejen és a kézfejen.
A fentiekből következik, hogy a könyvemben és a hozzá tartozó DVD-én, az előkészítések, az ízületi kimozgások, minden fájdalomra kikísérletezett tornagyakorlatok és a csontkovácsolás eltitkolt műveletei 22 pontban  részletes bemutatásra kerültek.
Több,  mint 30 éves csontkovács gyakorlattal rendelkezem. SEGÍTSÉGET NYÚJTOK AZOKNAK, AKIK HOZZÁM FORDULNAK.  Mérnöki oklevél után a csontkovácsolás gyakorlatát svájci csontkovácstól, majd kínai, orosz mesterektől tanultam, de már előtte és közben megszereztem a csontmasszázs, thai masszázs, reflexológia, természetgyógyász, agykontroll, akupresszúra, gyógymasszőri szakvizsgákat.
Könyvem A/4-es nagyságú szakmai könyv, mely 132 oldalas, színes képekkel illusztrálva. A DVD lemezen 2 óra 10 perces film bemutatja a csontkovács műveletek gyakorlati megoldásait és a hozzá tartozó tornákat. A könyvben minden manipuláció és torna után, pontos tájékoztató mutatja, hogy a gyakorlatok a DVD lemezen hol találhatók.
Nagy szeretettel ajánlom Mindenkinek!

Kováts Árpád
Csontkovács, gyógymasszőr.
Telefon: 06-30-476-3784, vagy 06-1-285-0778.


Könyv+DVD:  20.000,- Ft + postaköltség
Vállizület helyretétele
ß


Ököllel való kezelés
(lumbágónál)
ß


Megnézzük, hogy a gerinc melyik oldalát kezeljük
ß


Háromszoros erő kifejtése 90-kg  feletti embereknél I. lépés
ßLapockán járás lapocka problémáknál
ßGerincsérv kezelése
ß


Combfej (forgó)
kezelése
ß


Kézzsibbadás tornája
ß


Háromszoros erő kifejtése 90-kg  feletti embereknél II. lépés
ßVállproblémák
kezelésének III. lépése
ß


Jelentkezés: info@vegzet.hu
Állás, programozó munkatársakat keresünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akupresszúra; akupunktúra; alsó végtag fájdalmai; betegségek; csípo problémák; csontkovács; csukló; derékfájás; egészség; egészségügyi szolgáltatás; energia átadás; fejfájás; felso végtag fájdalmai; fitoterápia; frissíto masszázs; gerincferdülés; gerincproblémák; gyógyászat; gyógymasszázs; gyógytorna; hátfájás; ízületi fájdalmak; kineziológia; lapocka problémái; lazító masszázs; lúdtalp; Kováts masszázs; könyvújdonság; lábmasszázs; lumbágó; manuálterápia; masszázs; masszázslap; mozgásszervi betegségek; mozgásterápia; nyaki problémák; oktatás; otthoni ápolás; reflexológia; reumatológia; svédmasszázs; talpmasszázs; tenisz és golf könyök; testi fájdalmak; térd fájdalmak; tháj-masszázs; tornák; váll problémák.