Magyargermanenglish
Kezdőlap Rendelők Dokumentumok Fotóalbumok Elérhetőség Vendégkönyv EredményekÜdvözlet Bemutatkozás Hírek / Információk  

Bemutatkozás

TablóképDr. Bata Barnabás szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. 1995-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd anaesthesiológusként kezdtem el dolgozni Székesfehérváron. 1995 decembertől 8 évig a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján tevékenykedtem és szereztem meg a szülészet-nőgyógyászati szakvizsgámat. 2003-ban családommal visszaköltöztünk Siófokra, de helyhiány miatt csak Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Kórházban találtam munkát.
2010-től vállalkozó orvos lettem és a Siófoki Kórház Szülészeti osztályán önkéntes segítőként dolgozom. Itt vezetem a szüléseket és itt operálom a pácienseimet.
Magánrendeléseimen kibővített időben és több napon dolgozom.
A Balaton fővárosában működő siófoki városi, súlyponti kórház családias hangulatban minden beteget ellát, területen kívül is (!), TB alapon.

Érdeklődési területeim: az ultrahang diagnosztika, a meddőség,
az endoscopos - laparoscopos műtétek, a szülési fájdalomcsillapítás és
a nőgyógyászati endokrinológia (PCO). A Klinikán egyetemi orvostanhallgatókat oktattam, Székesfehérváron szülésznő és csecsemőápolókat tanítottam szülészet tantárgyból. Székesfehérváron a Meddőségi és a Nőgyógyászati Endokrin szakrendelést vezettem. Adjunktusnak 2005-ben neveztek ki.
3D-4D ultrahang vizsgálatokat 2007 óta végzek.
Több, mint 28 előadást tartottam kongresszusokon és továbbképzéseken és kb. 17 poszter készítettem. Tagja vagyok a Magyar Nőgyógyász Társaságnak, az MNT Endoscopos Társaságnak, Magyar Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaságnak és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 

2010 februártól elindult a 3D-4D UH rendelésem ! Weblapja: www.4duhsiofok.atw.hu

 

 
Kezdőlap|Rendelők|Dokumentumok| Fotóalbumok|Képfeltöltés|Elérhetőségek|Vendégkönyv |Eredmények
Copyright © 2006 Dr. Bata Barnabás. Minden jog fenntartva!