Best F1 Bajnokok Ligája

Michigan összefoglaló

A Best f1 BL társasága lefutotta első Nascar Bajnoki futamát. Már az edzések alatt látszott, hogy nem lesz túl nagy különbség a versenyzők között, így aztán egy szoros időmérőt várt mindenki, ahol mindenkinek a maximumot kell nyújtani. Ennek megfelelően a pilóták 358 ezred másodpercen belül végeztek, s ezt tetézve az első 5 pilóta 1 tizeden belül volt, de ezen belül is az 1. és a 4. helyezett között viszont mindösszesen csak 0,034 másodperc különbség alakult ki. Ezt a szoros időmérőt végül Gabi nyerte meg Voodoo és bari előtt.  Ezután már tiszta volt mindenki számára, hogy a verseny nagyon nehéz koncentrált és izzasztó lesz.

A verseny drukk mindenkiben ott volt, s volt aki picit talán el is izgulta. Georgius a rajt előtti felvezető körön meg forgott, ami a rajt formáció bontásával járt, ami viszont az első körben megpecsételte az utána következő etapját, mivel a formáció bontása büntetésel járt. A rajtot követően bari próbált meg azonnal az élre állni, de ez a manővere Kacskovics Krisztián kárára ment aki a falnak csapódott. Ezen kívül a mezőny probléma mentesen indult neki az első futamnak. Az első PaceCar fázisig 15 kört tett meg a mezőny amikor is Kacskovics Krisztián meglökte barit majd Kacskovics lelassuló autóját Szalavics József érta utól. A PC pályán haladása során az utolsó körben Bandi egy rosszul megválasztott sebesség fokozatnak köszönhetően megpördült a gumijai elmelegedtek ami miatt irányíthatatlanná vált autója, vizsont a boxig még 1 kört kellett volna megtennie ezért feladta a versenyt. A PC miután elhagyta a pályát nem kellett sokat várni a következő bejövetelére, a gumijai még ki sem hűltek, a 25. körben Georgius egy kört kapván a pályán véletlen a fdalnak csapta autóját aminek a gumijai szintén izzásig melegedtek a pörgésben és ezután ő is feladni kényszerült a versenyt. Legközelebb majd csak a 48. körben jött a PC, Hange László és bari ütközetét követően. Az 59. körben Hange László kemény támadását Szalavics József rosszul kezelte és a kanyarívet követően ráhúzta Hange autójának elejére az autója hátulját, ami miatt megpörgött vizsont a megpördült autóját bari sem tudta elkerülni így ő mint szenvedő alany került most bele a balesetbe. A verseny utolsó 12 körét megpecsételte a 77. körben szintén bari és Hange László párharca amiben vizsont akkor kacsarock lett a szenvedő fél. A PC 5 kint töltött körének végén CsaB mint lekörözött pilóta a PC mögé felsorakozva az első sorból várta a zöld zászlót, viszont rosszul reagálva a bírói utasításokra hamarabb kezdte el nyomni a gázt a zöld zászló beintésénél, így az utolsó 3 körre ismét vissza jött a PC a pályára, ezért sárga zászló alatt, a PC mögött ért véget a 1,5 órás futam melyet Pab Hunter nyert meg Gabi és a sokat szereplő bari előtt.


-- írta: CsaB /Best F1 BL/ --

 

További információk lentebb !


Nascar szerver elérhetősége Regisztráció után a Fórumban a Szerver Információk topikban, valamint a Nascar Bajnokság menün belül a Szerver Információk menü alatt !

 

3. VB Interlagos, Brazília

Összefoglaló

A Best F1 BL 3. VB-jének záró futama Inerlagosban jött el. A versenyzők mindent latba vetva összpontosítottak a versenyre, ezért rengeteget gyakoroltak. Ennek eredményeként 1,5 mp-en belüli időt autózott az összese versenyző a felkészülések során.

Az időmérőn aztán CsaB bizonyult a leggyorsabbnak 1'11.191-es idejével 20 ezreddel verte Bandit aki a gyakorláson a legjobbat autózta. A 3. Gabi lett, a 4. bbalint, s végül az utolsó helyen vik zárt egy elrontott gyorskörrel.

A verseny rajtja elég jól lezajlott, vik egy valami fantasztikusan elkapott rajttal az első kanyarnál már a 2. helyen fordult, de végül a második kanyarnál a még akkor VB cím esélyes csapattársát elengedte Bandi után. Innentől kezdve a két VB cím esélyeség volt a főszerep a verseny alatt ahol a 3. körben egy szerencsétlenül megválasztott kanyarívvel Bamdi nehéz helyzetbe hozta magát és ellenfelét így mindketten megpörögtek. A mezőny hátuk mögött érkező része egy kivételével szerencsés módon el tudta kerülni őket, egyedül Gabi volt kénytelen szárnyaszegetten a boxba hajtani a kör végén. A verseny további részében már mindkét pilóta csak azért küzdött, hogy a távolságot kettejük között módosítsa valamelyik irányba, de bbalint elsőre kemény falatnak bizonyult mindkettejüknek, így csak 2 kör megtétele után tudták a keményen védekező pilótát hátrébb szorítani. vik egy hibát követően  pálya szélére kényszerült ami miatt védekezésre nem volt alkalma a 2 pilótával szemben így ő nem volt akadály nekik. Végül a versenyt Bandi nyerte, tetemes 38 mp-es előnnyel CsaB előtt. A dobogón még bbalint végzett.

Hivatalos végeredmény:

1 Bandi McLaren Mercedes 26 32:16.358
2 CsaB Scuderia Ferrari 26 +0:38.652
3 bbalint Red Bull Racing 26 +0:57.906
4 vik Scuderia Ferrari 25 +1 lap
5GabiTeam Lotus2DNF

Ezzel a Best F1 BL 3. Világbajnoki sorozata a végére ért.

 

3. VB New Delhi, India

Összefoglaló

Ismét Ázsiába került a mezőny, Indiába. Utolsó előtti verseny, már mindenki izgatott, hisz még mindig nyitott a bajnoki cím sorsa, de sajnos az egyik esélyes Bercii a RedBull pilótája nem vett részt a versenyen, így számára elszálltak az esélyek.
Időmérő:
Az időmérőn Bandival szemben nemvolt senkinek se esélye így ő nyerte az időmérőt, mögötte CsaB, vik és legvégül bbalint végzett.
A verseny:
A rajt igen szorosra sikerült, mivel Bandita nem hagyott helyet viknek és így összeértek, magukkal rántva CsaBot is aki vik mellett volt, mindenki folytatni tudta a versenyt, a legnagyobb nyertese ennek a rajtnak viszont bbalint lett aki feljött a 2. helyre Bandi mögé, CsaB lett a 3. vik pedig a 4. Bandita még az elején kímélte a gumikat így nem ment olyan gyorsan ennek eredményeképpen bbalint nem szakadt le róla, viszont CsaB egyre közeledett az előtte lévő pilótákra. A 4. körben Bandi i elkezdte autózni a gyorsabbnál gyorsabb köröket, bbalint nem tudta követni Bandi tempóját így leszakadt, viszont CsaB már elég jól felzárkózott és bbalint már a tükörbe látta a kis piros Ferrarit. Ez után bbalint próbált minél jobban a határon autózni, ami végülis nem sikerült, mert a 11-es kanyar végén kicsúszott, ráment a műfűre, ami tovább csúsztatta a kocsija fenekét és így a falban kötött ki, CsaB ekkor elment, aztán vik is követte. CsaB ezután Bandit vette célba akin a verseny végére hozott pár mp-et, de nem sikerült utolérnie, annak ellenére, hogy CsaB futotta meg a leggyorsabb kört a versenyen. Így Bandi még 1 győzelmet begyüjtött és ezzel 9 pontra húzott el CsaBtól ami még nem behozhatatlan, de látva Bandi teljesitményét, nehéz feladat lesz, CsaB lett a 2., csapattársa vik a 3. és bbalint pedig a 4.

Hivatalos végeredmény:

1 Bandi McLaren Mercedes 22 kör
33:45.699
2 CsaB Scuderia Ferrari 22 kör
+0:15.437
3 vik Scuderia Ferrari 22 kör
+0:57.461
4 bbalint Red Bull Racing 21 kör
+1 lap


A Ferrari ezzel a két pilótával a dobogón megszerezte immáron 2. alkalommal is a csapat vb győzelmet a RedBull előtt, akiknek szintén biztos már a 2. helye, a McLaren ezzel csak a 3. lett.
Következő hétvégén Brazíliába utaznak a pilóták Interlagosba, az előrejelzések ismét napos időt jósolnak, viszont az erőviszonyokról annyit hogy a két éllovasnak elég jól megy ez a pálya, sőt még mások is beleszólhatnak a küzdelembe és ezzel akár a vb győzelem is eldőlhet.


írta: Best F1 BL - - bbalint - -

 

Kedves látogatók, felhasználók

Sajnálatos események miatt a web oldal teljes tartalma teljesen elveszett, adatbázis hiba miatt. Ezért kérem minden felhasználó aki nem kap e-mail értesítést felhasználói profilja beállításáról, az regisztrálja magát az oldalon újból. A felhasználói profilokat az erőforrásaim mértékéhez igazodva, megpróbálom minél hamarabb visszaállítani és e-mailben egy ideiglenes jelszót küldök minden felhasználónak amivel be tud lépni az oldalra. A belépés után pedig a felhasználói modulban az ideiglenes jelszót meg tudja mindenki változtatni.

Megértését és türelmét mindenkinek köszönöm.


írta: Best F1 BL - - CsaB - -

 

3. VB Austin, USA Texas

Összefoglaló

Hosszú idő után újra Amerikába látogatott a mezőny, most Austin városába.
A verseny előtt már érződött, hogy közel a vb vége, így a fiuk rendesen elkezdtek taktikázni az időmérőn és a versenyen is. 3 pilóta küzd még a vb-ért CsaB, Bercii és Bandi, köztük kevesebb mint 20 pont van.
Időmérő:
A nagy taktikai har miatt az időmérőn összesen 3-an gurultak ki 1-1 gyors körre, így próbálva megóvni a gumikat a versenyre, bbalint is besettenkedett egy 2'46-os idővel, de nem ő nyerte az időmérőt ami meglepő is lett volna, hanem végül Bandi vitte el a pálmát egy szenzációs 1'38.955-ös idővel, CsaB lett a második 1'40.366-al, további sorrend 3.bbalint, 4.Bercii, 5.vik, 6.Gabi.
A Verseny:
A rajt feszült volt, mindenki izgatottan várta mikor alszanak ki a lámpák. Ebbe a nagy stresszbe bbalint elrontotta a rajtot és visszaesett az utolsó helyre. Az első kanyarba Bandita lecsúszott majd ahogy visszajött pont találkozott CsaB-al, a két kerék összeért és az autók egy pillanatra össze is akadtak, ennek eredményeként Bandita kicsit kisodródott CsaB pedig megpörgött és majdnem oldalba verte viket, csapattársát. CsaB mellett mindenki elment, de Bercii is hibázott a 2. körben így Bandita vette át a vezető helyet, vik pedig már a 2. helyen haladt. CsaB nagy taktikai küzdelembe vet részt Gabival szemben mivel CsaB két kiállással ment, míg Gabi egyet vállalt be, végül CsaB gyorsasága elegendő volt Gabi legyűrésére. Ugyan ez történt az 1. és a 2. helyezett között is, Bandi egy kiállással próbálta megcsinálni, míg Bercii kettővel. A McLaren mint kiderült elmérte egy picit a benzint, ezért visszavett a tempóból Bandi, Bercii ezzel szemben kinyomta a kocsi szemét, de sajnos ez már nem volt elég így a célegyenesen áthaladva Bandita mögött ért célba 1mp körüli hátránnyal.
A végső eredmény tekintetében pedig 1. helyezett Bandi, 2.Bercii, 3.vik, 4.CsaB, 5.Gabi és 6.bbalint lett.

Hivatalos végeredmény:

1 Bandi McLaren Mercedes 21 36:18.822
2 Bercii Red Bull Racing 21 +0:01.043
3 vik Scuderia Ferrari 21 +0:34.554
4 CsaB Scuderia Ferrari 21 +1:28.785
5 Gabi Team Lotus 21 +1:30.864
6 bbalint Red Bull Racing 20 +1 lap

E verseny befejezése után Bandi átvette az 1. helyezést a vb-ben CsaB-tól, aki csupán 5 ponttal van lemaradva, Bercii hozott a hátrányából CsaB-al szemben, igy CsaB-tól csupán 6 pontnyira van lemaradva míg Banditától 11 pontra, ami szintén nem behozhatatlan két futam alatt.
Következő verseny Indiában New Delhiben fog játszódni, az előrejelzések szerint tiszta napos idő várható és a verseny is fergeteges lesz.


írta: Best F1 BL - - bbalint - -

 
Belépés
Oldalainkat 3 vendég böngészi
Támogatóink


Partnereink


Oldalstatisztika