Nascar Hírek

Michigan összefoglaló

A Best f1 BL társasága lefutotta első Nascar Bajnoki futamát. Már az edzések alatt látszott, hogy nem lesz túl nagy különbség a versenyzők között, így aztán egy szoros időmérőt várt mindenki, ahol mindenkinek a maximumot kell nyújtani. Ennek megfelelően a pilóták 358 ezred másodpercen belül végeztek, s ezt tetézve az első 5 pilóta 1 tizeden belül volt, de ezen belül is az 1. és a 4. helyezett között viszont mindösszesen csak 0,034 másodperc különbség alakult ki. Ezt a szoros időmérőt végül Gabi nyerte meg Voodoo és bari előtt.  Ezután már tiszta volt mindenki számára, hogy a verseny nagyon nehéz koncentrált és izzasztó lesz.

A verseny drukk mindenkiben ott volt, s volt aki picit talán el is izgulta. Georgius a rajt előtti felvezető körön meg forgott, ami a rajt formáció bontásával járt, ami viszont az első körben megpecsételte az utána következő etapját, mivel a formáció bontása büntetésel járt. A rajtot követően bari próbált meg azonnal az élre állni, de ez a manővere Kacskovics Krisztián kárára ment aki a falnak csapódott. Ezen kívül a mezőny probléma mentesen indult neki az első futamnak. Az első PaceCar fázisig 15 kört tett meg a mezőny amikor is Kacskovics Krisztián meglökte barit majd Kacskovics lelassuló autóját Szalavics József érta utól. A PC pályán haladása során az utolsó körben Bandi egy rosszul megválasztott sebesség fokozatnak köszönhetően megpördült a gumijai elmelegedtek ami miatt irányíthatatlanná vált autója, vizsont a boxig még 1 kört kellett volna megtennie ezért feladta a versenyt. A PC miután elhagyta a pályát nem kellett sokat várni a következő bejövetelére, a gumijai még ki sem hűltek, a 25. körben Georgius egy kört kapván a pályán véletlen a fdalnak csapta autóját aminek a gumijai szintén izzásig melegedtek a pörgésben és ezután ő is feladni kényszerült a versenyt. Legközelebb majd csak a 48. körben jött a PC, Hange László és bari ütközetét követően. Az 59. körben Hange László kemény támadását Szalavics József rosszul kezelte és a kanyarívet követően ráhúzta Hange autójának elejére az autója hátulját, ami miatt megpörgött vizsont a megpördült autóját bari sem tudta elkerülni így ő mint szenvedő alany került most bele a balesetbe. A verseny utolsó 12 körét megpecsételte a 77. körben szintén bari és Hange László párharca amiben vizsont akkor kacsarock lett a szenvedő fél. A PC 5 kint töltött körének végén CsaB mint lekörözött pilóta a PC mögé felsorakozva az első sorból várta a zöld zászlót, viszont rosszul reagálva a bírói utasításokra hamarabb kezdte el nyomni a gázt a zöld zászló beintésénél, így az utolsó 3 körre ismét vissza jött a PC a pályára, ezért sárga zászló alatt, a PC mögött ért véget a 1,5 órás futam melyet Pab Hunter nyert meg Gabi és a sokat szereplő bari előtt.


-- írta: CsaB /Best F1 BL/ --

 

Hamarosan indul Nascar Bajnokságunk !!

A tervek szerint február hónapban indítjuk Nascar Bajnokságunkat. Tervek közt 32 futam szerepel, 1 órás versenytáv amely körülbelül 60 kört vagy akár annál többet is takarhat. A futamok két hetente páros heteken kerülnek megrendezésre, s mivel elég hosszas a verseny naptár a 2014es F1 indulásáig kitart a bajnokság így elég hosszak és kitartó versenyzést, valamit komoly versenyeket tartogat. A szoros versenyek hangsúlyozására azonos beállításokkal indulunk, ez azt takarja hogy a főbb beállításokon mint a váltó, súlyelosztás és pár apróság nem lehet változtatni, a többi finomítás viszont mindenki számára elérhető. További információk a tesztek indulása után fognak napvilágra kerülni.
Addig is a fórumban várjuk mindazok jelentkezését akik ebben az igen koncentrált és izgalmas versengésben részt szeretnének venni.


 
Belépés
Oldalainkat 1 vendég böngészi
Támogatóink


Partnereink


Oldalstatisztika