Tartalomjegyzék Bobo's Blizzlike WoW server
Magyar privát WoW szerver.

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Ha offline...

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumálda
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Mit csinálsz ha leáll a szerver?
Elfoglalom magam mással
42%
 42%  [ 6 ]
Mást játszok
14%
 14%  [ 2 ]
Dolgozok egy keveset- úgyis munkaidő van
7%
 7%  [ 1 ]
Elmegyek suliba
0%
 0%  [ 0 ]
Alszok -valamikor azt is kell
0%
 0%  [ 0 ]
Céltalanul bolyongok
7%
 7%  [ 1 ]
Őrjöngök, ordibálok, törik a berendezés
28%
 28%  [ 4 ]
Összes szavazat : 14

Szerző Üzenet
Grimmgore
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 9:27 pm    Hozzászólás témája: Ha offline... Hozzászólás az előzmény idézésével

Remek munkát végeznek Bobóék, ez egy jó szerver. Korlátai azért vannak, ingyér játszunk, szóval nem lesz olyan mint az eredeti ugye.... Néha leáll a szerver, lehet hogy egy hajszálnyit gyengébb gépen megy mint blizzardéknál, szóval nem zaklatom a GM-eket hogy miért offline Very Happy
zoli1219
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 9:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lehet, hogy hamarosan 90%ban fog az erdetire hasonlítani, de köszi a bizalmat
(amúgy a szerverre küldünk fel fájlokat és azért off)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Senser
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 4:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pontosan! Elég uncsi azokat a Hsz-eket olvasni hogy offline a szerver...Ez van! Ha nem tetszik fizess érte több ezret és játszhatsz korlátlanul vagy ameddig a pénzed bírja!
Szerintem nagyon jó a szerver és keveset van offline!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Gaboros
Admin
Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 7:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szavaznék csak nincs mire, valami ilyesmit képzeltem:
Én dolgozok(de nem azért mert munkaidő van), vagy MSN-ezek, netezek.
Más játék úgyse nagyon van a gépemen vagy már 200x végigtoltam.
A "dolgozást" férrene értse senki, mivel még iskolába járok.
Olyanokat "dolgozok" mint javítom a fórumot, saját weblapom, meg ilyenek. Smile
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 10:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lol, again me Razz can somebody translate that poll please

THX
Grimmgore
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 11:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sorry dude, I forgot not everyone speaks hungarian here.

So, the post is about the server is pretty good compared to a free server, (and later in a reply a gm said it will be 90% like retail) , and I don't understand thoose complaining posts what say "Why is it offline? ; When willl be online? ; ect.

The poll is: What do you do when the server goes offline?

1-I do something else
2-I play something else
3-I work a little-since i'm in the office
4-I go to school
5-I sleep- I have to do that sometime
6-I wander around aimlessly
7-I go on a rampage

Have fun voting.
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

néhány kedvérét.
Vissza az elejére
sztevi
Új Tag
Új Tag

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha nem jönn össza a game a koliból akkor sajna nekem mindegy lesz hogy online vagy offline a szerver:(.
Senser
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 11:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sztevi írta:
Ha nem jönn össza a game a koliból akkor sajna nekem mindegy lesz hogy online vagy offline a szerver:(.

Nekem is:(
Vissza az elejére
Necros
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 11:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Senser írta:
Pontosan! Elég uncsi azokat a Hsz-eket olvasni hogy offline a szerver...Ez van! Ha nem tetszik fizess érte több ezret és játszhatsz korlátlanul vagy ameddig a pénzed bírja!
Szerintem nagyon jó a szerver és keveset van offline!

A több ezer amiröl beszélsz az egészen pontosan 3!Szerintem 3000 forint nem sok azért h játszak valamivel 1 hónapot...Pl ha valaki dohanyzik,akkor elég simán elfüstöl 3000 ft-ot egy hónapban,de amikor én bagoztam,nem volt elég 3000 egy hónapra! Laughing
Szóval ne mondja senki,hogy sok magára 3000 forint havonta LOL
Xardas
Felhasználó
Felhasználó

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 1:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szar ügy hogy koleszos vagy.hála az istennek én békéscsaba mellet lakom egy köpésre és mikor hazajövök itt vár engem a netem a gépen úgyhogy én felélegezhetek.
jut eszembe sztevi Melyik isibe jársz? mert én a Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépbe.
Vissza az elejére
TARGET
Új Tag
Új Tag

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 08, 2006 4:20 pm    Hozzászólás témája: Re: Ha offline... Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem ez a helyes meglátás. Habár én csak 2 napja játszok itt, de azért én is tudom milyen nehéz fenntartani és napra készen irányítani egy servert.
Egy vágyam teljesült hogy végre kipróbálhattam a WoWot és a server (habár nem tom máshoz hasonlitani, mert máshol nem gameltam) nagyon is jo. Az offline meg ha idegesítő ha nem, ez van! Ja és a Gm-ek is jó arcok!
Vissza az elejére
zuka78
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 08, 2006 6:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Cool Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumálda Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMaevahEmpire" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v1.06) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.