Tartalomjegyzék Bobo's Blizzlike WoW server
Magyar privát WoW szerver.

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Esélyegyenlőség (Gm-ek figyelmébe)

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Server Info, News / Hírek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gorbesz
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:29 pm    Hozzászólás témája: Esélyegyenlőség (Gm-ek figyelmébe) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Bizonyára mindenkit valamilyen szinten kellemetlenül érintett a damage átállítása.
A legtöbb karakter azonban boldogul így is.

Viszont a Paladinom NEM!

1. A Seal Of Commanddal valóban hatalmas sebzést lehetett bevinni (400 körül), de igy lehetett ugy haladni, mint pl. egy warrior aki egyszerre több skillt tud komboban hasznalni

2. Judgement nem mukodik, igy nem tudom a seal-ek extra hatását használni.

Ezzel elég szépen ki lett tolva a Paladinokkal, Windreaperrel sebzek kb 60-at egy ütésre, erre jön a Seal Of Command meg kb 60-al..

Ez ugy nem minden esetben jön be, (block, parry, miss).

A seal meg 70% chance....

Namarmost ha nekiallok egy 5k HP-s mobot ütni, kb 10 percig verhetem egyedul, semmi + skillem nincs, sealek nem mukodnek.....szerintem jogos a kérésem.

Véleményem szerint egy kis populációval rendelkező serveren azért némi engedményt hozni kell, mivel nem tudok akárhonnan rögtön partiba hivni embereket hogy segitsenek leverni ezt meg ezt.

Kérésem lenne, ha lehetséges, a Seal Of Command sebzését 150-el emeljétek meg.

Köszönöm: Gorbesz

Wrathus Lvl 40 Human Paladin
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sense
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 11:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen Very Happy ez igy jo lenne ! Nekem is paladinom van. De nekem még ezeken kivül van 1 problémám: a devotion aura ami szintjétöl függöen egyre több armort ad a használójának és a közelében vagy a party-ban levöknek. Viszont ez nem ugy müködik ahogy kéne mert amikor bekapcsolom a partyiban levök kapnak devot de én nem. Ennek az a másik hátránya hogy ha 1 groupban 2 paladin van akkor egyiköjük használná a devot másik pedig a retributiont akkor ez a két aura egymást kiegészíti és ez jo minden group tagnak !
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
zoli1219
GameMaster
GameMaster

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 3:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az új készülő emuban magának is ad már cuccost szóval, a paladinoknak lehet örülni...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gorbesz
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 4:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Xardas ki beszel itt a magerol??

megint szetoffolod a topicot?

Idézet:
megint szetoffolod a topicot?

Nyugalom kitrölgettem.
By Gaboros

pocok15
Új Tag
Új Tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 5:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

minek kezdtél paladint ha tudtad hogy a wowemun egy rakat bug? Very Happy Very Happy Very Happy
hát csak sajnálni tudlak Very Happy Very Happy
amugy meg paladin egyedül nem ér semmit mert az party ember te láma, elöbb tanulj meg játszani láma Very Happy
Vissza az elejére
gorbesz
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 05, 2006 7:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

es vegre jo a damage!

KÖSZIIIII Very HappyVery Happy
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Server Info, News / Hírek Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMaevahEmpire" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v1.06) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.