Tartalomjegyzék Bobo's Blizzlike WoW server
Magyar privát WoW szerver.

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Server offline
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Server Info, News / Hírek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Sense
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 5:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Készül a szerver igen! De mikorra lesz kész annyira hogy játszani lehessen rajta?? Ezt mondja meg valaki hogy azért tisztában legyünk!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
NightRider
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 11, 2006 7:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

No new informations for server Sad !!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Tadi92
Új Tag
Új Tag

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 13, 2006 1:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért tényleg megmondhatnák hogy kb. mikor lesz kész.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Grimmgore
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 17, 2006 5:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

-tücsökciripelés-
sztevi
Új Tag
Új Tag

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 19, 2006 8:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ebből a szerverből nem lesz semmi. Ennyi idő alatt már a kiegészítőt is fel lehetett volna rakni.
Senser
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 20, 2006 7:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát már jó lenne, mert itt volt a legjobb közösség...
Vissza az elejére
Grimmgore
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 21, 2006 5:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mad Evil or Very Mad Confused Exclamation Question
Hát ha igaz akkor ötödik hónapja dolgozinak rajt........ Lehet hogy nyaralnak, vagy nemtudom. Vagy tényleg olyan sok a munka, esetleg nincs píz vagy nem tudják megcsinálni. Én annak is örülnék ha nem settenkedne a warrior azt annyi, csak legyen meg a régi mentésem. Se időm se kedvem előről kezdeni. Így is 30-as szintig csukott szemmel lejátszanám. Most Fallout2-zök, utána Fallout Tactics Smile, tud rá valaki mgyar szervert? De ha van kedvetek írjatok aztán összerakhatnánk egy klánt Lineage2-ben, arra tudok egy szervert ami mindent tud amit a gyári, és a népek sem rosszak arra, sok magyar is van, meg mana ital a varázslóknak (jópénzért persze), működő al-osztályok (Mindkettő skilljeit lehet egyszerre használni- aki ismeri a játékot képzeljen el egy Destro-Warcryert.....), chronicle4-es területek mobokkal, horgászás, elérhető A-grade cucc, csak a píz droppal szűkmarkú, bossra kell menni. Csak azt egyedül unalmas meg nem is lehet, de ha lennénk vagy 6-an aktívak az elejétől a végéig jó játék.
-Még mindig a WoW a kedvenc de mondom nincs kedvem máshol újrakezdeni, na meg a sok bug........-
Senser
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 21, 2006 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már elég sokan újrakezdték a nitewowon, de én is ezt a szervert várom vissza (azaz az újat amit Hannibal csinál)!
Jó lenne legaláb valami életjelet adna magáról!
Mert elég régen nem írt semmit, és nem tudom várjak-e még rá vagy eltemethetem és megsirathatom a druidomat:(
Vissza az elejére
Grimmgore
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 02, 2006 10:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nagyon nagy kár. Nem temetem el, de ha ebből lesz valami az sokára lesz. Naponta nézem a linket amit utolsó életjelként kaptunk, de nem változik semmit. Írtam egy mailt Hannibálnak hogy mondjon már valamit, de úgy néz ki nem használja azt az msn címet. Gondoltam megnézem a nitewowot, erre az is leáll Smile .............. Hát csak elkezdtem lineagezni pedig hatszor megfogadtam hogy vége.
Sense
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 12:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah gyerekek ebböl a szakadt hannibal serverböl nem lesz semmi! Ha még valaki olvassa ezt a forumot ha gondolja jöjjön a www.x2team.atw.hu cimre ez egy 1.12.1 es szerver nemrég indult itt vagyunk páran a bobo serverröl Gaboros Benier Ariadna Juko és én Sense még jön Devknight is ha gondoljátok tényleg gyertek! Wink
Vissza az elejére
Grimmgore
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 11:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ha nekte ez kell.... Még egy újonnan indított szerver. Olvastam a híreket az oldalukon.... 2x 256 mb ra-mal megy? Smile az én gépemben is annyi van pedig nem mai masina és még lóvés gyerek sem vagyok..... itthonra jól szolgál, de szervergépnek igen rosszz vicc.mit gondoltok miért szoktak milliós masinákat bérelni? Ha összeraktak valami szerver-utánzatot egy otthoni gépen az nem lesz hosszú életű, valszeg az egész szétolvad még mikulás előtt... sajnálom akik pízt küldtek nekik memóriára, mert szerintem az ablakon dobták ki. "azt HALLOTTUK hogy LEHET hogy attól van a sok dc és bővíteni szeretnénk 40k-ért" uhhh.... azt hallották.... hát jól halloták, de aki ennyire nem ért hozzá ne kezdjen szervert. Meg gyorsan le is álltak ahogy elindult, csak keddig persze, de kitudja. Vagy egy másik hír, hogy a szabad reg miatt sok lett a noob és ki akarják szűrni őket ezért add meg az összes jelszavad meg mindened ha már a kezdetektől ott játszol.. megint uhh. Ha nem akarnak mindenkit beengedni, minek csináltak szabad regelést, és a jelszót nem szokás kiadni még gm-nek sem. Nem is szokták kérni. Akkor egyáltalán kit engednek be? Mondom ti tudjátok. Én nem kezdek játszani rajta annyi biztos. Gondolom jár hozzá tizen-egynéhány éves gm-ek, napi 20 óra állás, és majd az összes quest hiányzik. CSak tippeltem, de javítsatok ki ha tévedek. Ha jót akartok magatoknak keressetek valami rendesebbet, vagy menjetek kocsmázni vagy pízt keresni.

Jah: ez egy halott (?) oldal, de szerintem attól még mindig tilos más szervereket hirdetni rajta.
Sense
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 10, 2006 4:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jajj de egy értelmes ember vagy te! Ez a server az nite wow magyar szerver helyett van ami igencsak népszerű szerver volt! Aztán ezen a szerveren gm Zuka aki a bobon is gm volt sőt a szerver egy warez gépröl fut ami megintcsak nem kezdő dolog és kérlek a gm ek se kezdők sztem... ugyhogy
Vissza az elejére
Grimmgore
Kezdő
Kezdő

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 9:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Boccss. Tod, első benyomás. Azóta találtam egyet ahol nem settenkedik a harcos és fejlődnek a mesterségek. Very Happy
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Server Info, News / Hírek Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMaevahEmpire" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v1.06) - http://www.wowcr.net/templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.