Bosi-pictures
bosi-pictures@freemail.hu Telefon: 06 70 250 1777
Főoldal Galéria Bemutatkozás Ajánlatok és a megrendelés módja Kapcsolat

Menü

Főoldal

Galéria

Bemutatkozás

Ajánlatok és a megrenselés módja

Kapcsolat


Fotós előzményeim:

A kezdetek a 15-20 évvel ezelőtti távlaba vesznek, vagy onnan csillannak fel emlékeimben.

Az első gépem egy orosz Elektra 112 –es távmérős, központzáras kis gép volt, amit rövid idő alatt egy időautomatás BCA Prakticára cseréltem. Ezt már fel tudtam szerelni egy 135 mm-es portréobjektívvel, és egy VS-281 Stúdióvakuval. A baráti, családi köreimet fotózgattam, illetve a fekete-fehér képeket már elég jó minőségben laboráltam is egy Magnifax 3-A nagyítóval, Anaret-S optikákkal.

Ma már kevesen tudják mit jelentenek ezek a márkanevek. Színes filmre többnyire megbízásból fotóztam. A hobbifotókat diára készítettem, otthon pedig élmény volt vetíteni, igaz csak kézi vezérléssel, de élmény volt így is.

 Rövidesen egyre több megbízásom lett. Ismerősi köreimből esküvők, portrék. Az első céges munkámat a Masters Sport-divat adta. Viszont jó pár alkalommal sikerült Tresz Zsuzsa és Kovács Kata divattervezők bemutatóin fotóznom.

A digitális  korszak idején kezdtem előrébb lépni, Nikonba ruháztam. Miért nem más? Még a filmes időszakban sokat olvastam róla, és egy esküvőn fotóztam Valamilyen profi Nikonnal, ezután plátói maradt a kapcsolat. A D-70-S nagyon jó ár –érték arányú felszerelésemnek ma is az alapja.  

A felszerelésem: egy NIKKOR  f: 3,3-4,5/18-70 AF-S G-ED DX SWM, NIKKOR f :4-5,6/55-200 AF-S G-ED DX SWM, NIKKOR f : 2,8/80-200 AF D-ED És rendelkezem műtermi világítással.

Akiket sokat kérdeztem és sok hasznos választ és tanácsot adtak, akiknek követtem munkásságát Ornódi László Hámori Gábor, Dékány Zsolt, Bublik Róbert, Takács Gábor (neki volt egyedül EOS – 1N váza) Sokat hallottam Tám Lászlóról és rendszeresen látogattam a város fotókiállításait, ahogy most is. Jelenleg Máté Bencét ,mint fiatal természetfotóst,és Gyarmati Csabát ,mint esküvő,és divatfotóst tartom nagyra.

Kb 4. éve lesz, hogy megismertem az ANK fotóklub munkáját,azóta a büszke tagja is vagyok, és szeretném még sokáig a lelkesedését élvezni. Tapasztalom a vezetője, Csizmadia Sándor nyitottságát, szerető törődését a tagok iránt, valamint a klub kedves, együttműködő hozzáállását, ami jó hangulatú csapatot működtet. Számomra nagyon sok lehetőséget biztosít, hogy szellemileg, és technikailag fejlődhessek .

      Jelenleg a Fashion Arts Divatstudiónak dolgozom havi rendszerességgel, illetve esküvői megbízásokat vállalok.  Többnyire az ipari munka érdekel,de sokszor magányosan kivonulok természetképeket fotózni,illetve figyelem az emberek életének mozzanatait.

  Szeretem az esztétikus, tiszta dolgokat, a harmóniát a természetben,vagy egy táncos mozdulatait, amivel az érzéseit fejezi ki. Fotósként a letisztultabb formák felé igyekszem közelíteni, de az is megérint, amivel nem értek egyet, próbálok mindig megújulni más szemlétű fotók hatására.

Bosányi István.

 

 

.