A  BUKOVINAI  SZÉKELYSÉG  HAGYOMÁNYŐRZÉSE
posztumusz
DÍSZPOLGÁR
*****

Sebestyén Ádám munkáiból
friss kiadású
könyvek
ajánlata
!
----->>>

frissít: 2011.június 10.

mailto

bukovinai székely
webmester

Ajánlott böngésző:
Mozilla Firefox
Ajánlott felbontás: 
1024 x 768
Linkek:© Sebestyén Imre Dezső

Honlap Sebestyén Ádám néprajzi gyűjtő emlékére; a grafikát készítette: SIDA  weblap a bukovinai székelység gyökereit,
a sajátos kultúráját és a hagyományőrzését mutatja be
 
Sebestyén Ádám
néprajzi gyűjtőmunkájának tükrében
elsősorban a kakasdi hagyományőrző együttes adatainak felhasználásával.

A lapunk szerkezetileg úgy épül fel, hogy akadály nélkül keresztül-kasul közlekedhet benne a pillanatnyi érdeklődésének megfelelően.
Ezért minden oldal fejrészén látható a főmenü amihez a baloldalon megjelenik az aktuális almenü, ami szintén látható marad, míg Ön az érdekesnek tartott információk részleteit tanulmányozza.
Az oldalakon a bukovinai Bukovinai székelyek kötődése és múltja rovatban a Bukovinához való kötődés, a volt otthon szeretetének gyökereit érzékeltetjük, és sokoldalúan mutatjuk be a bukovinai székely népcsoport történetét a bukovinai székelységgel foglalkozó több szakíró egy-egy tanulmányának vagy könyvrészletének közlésével.
Érintjük a hagyományőrzés sokoldalú szervezeti kereteit a hagyományőrzés Bukovinai Székelyek Magyarországi Szövetsége rovatban,
továbbá a
A hagyományőrzők tevékenységéről  rovatban a színpadokon, fesztiválokon népviseletbe öltözött hagyományőrzők munkájáról - elsősorban a kakasdiakról - kaphat képet.

Figyelem! A site-map (honlap térkép) oldalról olyan kézíratok is letölthetők, melyekre az oldalakról nem mutat közvetlenül hivatkozás..
A weblapról bármilyen  adat vagy könyvtartalom és hanganyag szabadon letölthető, szabadon terjeszthető a forrás megjelölésével.
Jó  szórakozást kívánok!  
© Sebestyén Imre Dezső szerkesztő, Sebestyén Ádám díjas hagyományőrző >>>.