Főldal

Ó szuntó dél kámeltu áj náj but vráma táj ável pálpále o krisztó áj tená avászá andeleszki fámiliá atuncsi szite hászájvász. Phir pel dévleszko drom áj o krisztó deltu ekh névó trájó.

(Máté 28.19-20)

 

 

Nagyon nagy szeretettel üdvözlünk mindenkit az Úr Jézus nevében. Horvth Otto


1993-ban érkezet hozzánk az Úr igéje koreai testvéreken keresztül Péter Ha pásztor hirdette, hogy az Úr mindenkit szeret cigányt, magyart koreait nincs személy válogatás az Úrnál hittünk és megtértünk nagyon sokan a cigányok a magyarok közül és elkezdtünk járni az Ur útján akkor vagy 200 testvér járt a 7. kerületi Csengeri utcában lévő gyülekezetbe hálát adunk az Úrnak, hogy megismerhettük a testvérünket, Tallér Istvánt, aki az Úrnak a tanító szolgálója és a gyülekezettel egy időben elkezdődőt egy házi csoport és mellette egy szolgálói képzés amit testvérünk István vezetet és jártunk vagy 20-25 testvér alkalmanként és terjedt az Úr igéje mint a szélvihar a romák felé már abban az időben kitűnt a testvéreket egyre jobban kezdte használni az Úr.
A szolgálók, akik már kezdték önállóan hirdetni az igét. Hálát adunk az Úrnak hogy 2004-ben megalakult az önálló cigány gyülekezet melyet Horváth Mátyás vezetett vezető szolgálok voltak még Goman György, Neranzi Pál, Neranzi Zsolt, Horváth Ottó akik gyülekezeteket lettek alapítva még gyöngyös ahol a testvérünk a Bulgár nagyon sokat segítette az Ur munkáját még ahová vitt bennünket az Úr Dány, Isaszeg, Siófok és 2005-töl a börtönök felé is kezdtünk szolgálni.
Máté12:20 őket is szereti az Úr
az Úré minden dicsőség a 6 év alatt több ezer embert vittünk az Úr színe elé 1998 szolt az Úr a szívemhez Ottó kell, hogy menjél le a cigányok felé mert szükségem van rád, hogy vannak testvérek akik nehéz körülmények között élnek Valkón és szükségük van az Úrra.
Ezért elkezdtünk adományokat levinni, de ők igényelték az Úr állandó jelenlétét ezért 2008-ban rendszeresen kezdtünk heti egy alkalommal lejárni.
Először háznál majd a testvérünk a Rózsika udvarán majd amikor már őszre fordult az idő és egyre hidegebb lett.
Akkor az Úrtól kértünk és kaptunk segítséget, hogy őt a cigányok között sikerült egy termet kapni köszönjük uram a Valkói roma gyülekezet már lassan 2 éve dolgozunk. És hisszük, hogy mindaddig fen ál míg nem jön az Úr vissza a Valkói gyülekezetet Horváth Ottó, Tallér István és Vezetik ahol még missiót tartunk Tereskén ahol 2 hetente tarjuk az összejövetelt.
Az isten áldjon meg téged te aki olvasod ezt a lapot mert az Úr rólad sem felejtkezet el
JÁN-3.16

 

JÉZUS ELJÖT, HOGY MEGHALJON ÉRTED EZT SOHA NE FELEJSD EL ÁMEN