Büdös Pléd - Tatabánya elsőszámú trógere


A tartalomhoz


Pléd Harlem Shake-je
2013.03.17.

Büdös Pléd-et rávettük egy Harlem Shake videóra mikor nála voltunk. Egy töltőgázért mindenre képes az öreg. Facebook oldalán már láthattátok, VAGY aki netán most keveredett ide, annak jó hír, hogy az oldalra is felkerült. Pléd üdvözöl minden gringót!


Harlem Shake Tatabányán
2013.03.15

Büdös Pléd Harlem Shake-et szervez Tatabánya városában. Hatalmas banzájra kell számítani. A Facebook eseményen már 105-et jelezték, hogy részt vesznek a mókán. Most itt is tájékoztatunk mindenkit az eseményről és remélem minél többen eljöttök, hogy egy brutális videó készülhessen. A helyszínen ott lesz Pléd személyesen is, így találkozhatsz a világ legaddiktívab textíliájával.
Konkrét helyszín és időpont sincs megadva még, de nagy valószínűséggel az Árpád téren, vagy a most elkészült új Közművelődés háza előtt lesz megrendezve. A zenét is megolduk valahogy. (Legfeljebb szerzünk egy gettórobbantót, azt belebaszunk pár góliátot)
Hozzatok magatokkal minél több embert és csatlakozzatok a facebook eseményhez is!

Facebook

FlyerFriss képek és videó
2013.03.03

Pléddel tegnap volt egy görbe esténk. Amint ígértük készültek képek, ráadásként egy videó is. Mi próbáltuk tartani Pléddel a lépést, de egyszerűen lehetetlen. 15 bor és 5 tubi után is még többet akart.
A képeket média menüpönt alatt, és csekkoljátok a videót is.


Fotózás
2013.03.02

Ma egy kellemes napot töltünk pléd barátunkkal. Lövünk pár remek fotót, melyet a honlapon is megtaláltok majd. Előbb beszéltem pléddel telefonon. Üdvözöl mindenkit. Még józan!!!


Elkészült a weboldal
2013.02.27

Elkészült a híres-neves Büdös Pléd hivatalos weboldala. A tatabányai tróger meghódítja az internetet. Folyamatosan frissülő tartalom várja az ide tévedőket és lelkes rajongókat.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe