Büdös Pléd - Tatabánya elsőszámú trógere


A tartalomhoz

Plédröl

Pléd nem csak egy kitaláció, holmi mendemonda, habár az igaz, hogy egy élő legenda. Gyakran hallani, hogy Büdös Pléd egy kitalált karakter. Ez szemenszedett hazugság. Pléd nagyon is valós személy.

Plédünk 1964 decemberében látott napvilágot, méghozzá 24-én szenteste, ugyanis őt kapták. Apja
Szagos Pokróc messze földön híres volt szagáról. Pokróc 61 novemberében került utcára, pontosabban egy konténer mellé, ahol már több mint 2 hónapja rohadt egy szemrevaló plédasszonyság, Bűzös Dunyha. Az isten is egymásnak teremtette a két koszos rongyot. Történt aminek történnie kellett, és 3 év múlva meg is született a világ legorrfacsaróbb gyereke, Büdös Pléd. De kajakra olyan geci büdös volt, hogy olyat még nem basztál!

A kis család egy tatabányai kocsma raktárjába költözött. Ott Pokróc hamar rákapott az italra, míg nem az ANTSZ őt és gusztustalan feleségét elhurcolta, és könyörtelenül megtisztította.

Pléd 11 éves korában magára maradt. Hamar ráfanyalodott az olcsó élvezetekre. 13 évesen már a kannások mestere volt.
,, Én találtam fel a szipuzást." - szokta mondogatni. 14 évesen már percenként 6 szál cigit töltött meg, és napi 9 tubit nyomott.
Büdös Pléd szépen cseperedett és csakis a hedonizmusnak élt. Olyan élete amilyen neki volt, hát aranyapám neked olyan sose lesz. De az idő pléd fölött is eljárt.
Főhősünk ma egy tatabányai lakás szűk szekrényében él. Szipuzik, vedel és facebook-on postolgat. Megannyi barátja gyakran látogatja. Pléd még ma is hatalmas partiarc, és még Ozzy Osbourn-nál is nagyobb túlélő.

Pléd még nagyon-nagyon sokáig élni fog!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe