Minden tapasztalatot, amit az igazi és a modellvasút építése során szereztünk, remekül alkalmazni tudjuk kerti vasutak, Liliput vasút építésénél. Egyedi igények alapján végezzük kerti vasutak tervezését, engedélyeztetését és kivitelezését, valamint ugyancsak egyedi rendelésre kerti vasúti vontató és vontatott járművek építését is.

A kerti vasutaknál a pálya részletesen kidolgozott, - profilsín, GEO-lekötés, telített fa- és vas keresztaljak - a pályán létező járművek kicsinyített másai közlekednek. A járművek utasokat szállítanak, a mozdonyvezető egy külön vagonon foglal helyet, ahonnan a mozdony sebességét szabályozza.

 
 


Hazánkban legjobban a G építési nagyságú, 1:32 méretarányú rendszer terjedt el, de természetesen mindenki maga  - és a rendelkezésre álló hely - dönti el, hogy mekkora méretarányban építkezik.

Forduljon hozzánk, hogyha Ön egy saját, működő kerti vasutat szeretne, de nem tudja, hogy kezdjen bele, hogyan folytassa, vagy honnét szerezzen hozzá járműveket, váltókat, vasúti síneket.

Kattintson a képre, nézze meg galériánkat!

 

 

 
      . . . . .