Daniel Suarez Életrajz

A karaktere(i)d története(i).

Daniel Suarez Életrajz

HozzászólásSzerző: Shark » 2011.03.03. 21:59

Név: Daniel Suarez
Születési hely: Badajaz, Spanyolország
Születési idő: 1976.március 18.
Anyja neve: Alícia Blanco
Apja neve: Adam Suarez

Spanyol országban születtem a San Pedro hegység melletti Badajazban, a határ mellett.Anya cukrászként dolgozott a helyi cukrászdába. Anya spanyol származású volt, apa amerikai katona. A munkája miatt keveset láttam, mivel mindig úton volt. Ezáltal anyával jobb volt a kapcsolatom.
Nyolc éves lettem és a helyi általános iskolába mentem tanulni. Az Iskola szép rendezett volt, gyorsan barátokra leltem. Nem voltam a legjobb tanuló első évbe kitűnő voltam, de egyre csak rontottam. A hármas átlagomat fenntartottam. Amikor tizenegy éves lettem nem sokkal később anya munkahelyét bezárták és új munka után kellett keresni. Meg is találta az új munkahelyét, de a rossz hír, hogy el kellett költözni. Pár kilométerre lévő Sevilla-ba költöztünk. Ami új iskolát is jelentett. Az új iskola nem nyerte el a tetszésemet. Teljesen más volt, mint az előző. A baj rögtön megtalált ahogy beléptem az iskolába. Egy Benito Tomelloso nevű srác belém kötött egy évvel volt idősebb nálam. Mondanom sem kell helyben hagyott. Azon a napon megfogadtam, hogy többet nem kerülök a földre és edzeni kezdtem. Küzdősportokra jártam. Három év alatt jó sikereket értem el. Hetedikes lettem Benito megint belém kötött. Ott akartam hagyni nem akartam verekedni, de csak kötözködött folyamatosan. Addig kötözködött, amíg be nem telt a pohár és kicsit a kelleténél is durvább voltam. A verekedés híre gyorsan elterjedt. Kívül állónak éreztem magam. Egy nappal később apa hazajött és persze megkaptam a magamét.
A nyolcadik évem is eltelt az általános iskolában, elballagtam. Nem sokáig élvezhettem, mert jött a rossz hír, bár ki hogy veszi. Apát áthelyezték egy távolabbi országba, Los Santos városába. Ahová a Közép Iskolába jártam. A nagyváros nem tetszett nekünk, ezért kiköltöztünk egy közeli faluba és ott telepedtünk le végleg. Rendvédelmi szakra jártam az iskolába. Az iskola nagyon megtetszett ahogy a rendvédelem is. Többet akartam elérni. Középiskola után Főiskolára mentem rendőrnek. A négy hónapot baj mentesen lehúztam, jó diák voltam. Majd utána jelentkeztem a Red County Rendőrkapitányságra, Dilimoreban.

Aláírás:
Daniel Suarez
"A cápa nem eszik embert, de nem szabad megbízni benne"

Kép
Kép

Renegade Five - Loosing Your Senses
Shark
Kvázi tag

InGame neved: Teodor Alvarez

Online USA

HozzászólásSzerző: RogelMalt » 2015.12.24. 14:39

RogelMalt