[ < ]

[ > ]

 

[ << ]

[ Up ]

[ >> ]

 

 

 

 

[Top]

[Contents]

[Index]

[ ? ]

1. Bevezetés

A Crystal Space egy portolható moduláris 3D SDK, ami nagyon sok olyan komponenst tartalmaz, amivel számos alkalmazás és játék készíthető – közülük néhány olyan alkalmazásoknál is használható, amik nem használnak 3D grafikát. A CS jelenleg fejlesztés alatt áll, tehát bárki, aki úgy érzi, hozzáadhat kódot. Számos komponens még befejezésre vár, és számos további hozzájárulási lehetőség van, a hiányzó részek és a jelenleg ismert hibák listájáról további informácókat az alábbi SourceForge fejlesztői projekt honlapon találsz:http://sourceforge.net/projects/crystal/

A Crystal Space ingyenes és ingyenes is marad. A Crystal Space licensze GNU LGPL. Az LGPL licensz másolatát megtalálod a kézikönyvben. Lásd a Licenses című részt. Röviden az LGPL megengedi neked, hogy könyvtárként használhasd el a Crystal Space-t a saját termékedben, akár kereskedelmiben is, de a könyvtáron végrehajtott változtatásokat vagy ezen alapuló másik könyvtárat mindenki számára elérhető kell tenned az LGPL szabályainak megfelelően.

Olvas el a GYIK-et, ha bármilyen kérdésed van. Ha nem találod a választ, akkor mindig haszánlhatod a levelező listákat. Lásd Frequently Asked Questions (FAQ) vagy Mailing Lists.

1.1 Hogyan olvasd ezt a kézikönyvet?

  

1.2 Jelenlegi állapot

  

1.3 A Crystal Space felhasználása a projektedben

  

1.4 Útmutató a dokumentációhoz

  

1.5 Jellemzők listája

  

1.6. Honnan juthatsz a Crystal Space-hez

  

1.7 Levelező listák

  

1.8 Internet Relay Chat (IRC)

  

1.9 Visszajelzés és hibajelentés

  

1.10 A Crystal Space eredete

  

1.11 Documentation Authors & Contributors

  

1.12 Crystal Space Contributors

  


[ < ]

[ > ]

 

[ << ]

[ Up ]

[ >> ]

This document was generated using texi2html 1.76.