01 September 2024 11:11:45
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?







Szavazáshoz be kell jelentkezni
Bemutató - Menedzsment
Menedzsment

Légy az ember a csapat mögött!
A Pro Cycling Manager - Le Tour de France 2008-ban 65 csapattal van módod játszani. Irányítsd egy menedzser napi ügyeit, mint pl. az emberi kapcsolatokat, edzést, média megjelenést...

A híres karrier mód sok új lehetőséget kínál a 2008-as verzióban, mindezt a legjobb kényelem és realitás érdekében. A virtuális menedzserként új edzésrendszert kapsz a játékhoz: egy évre kell megadnod a versenyzőidnek a különböző edzésintenzitásokat, ezzel sokkal egyszerűbben hangolhatod a versenyzők topformáit a szponzorok és a csapat céljaihoz, elvárásaihoz. Mindezekmellett a mellékelt szerkesztőnek köszönhetően a kerékpárosok tulajdonságait is szerkesztheted. Ennek segítségével testreszabhatod a versenyző nevét, nemzetiségét és tehetségét is. A csapatokat is átszerkesztheted, például az utánpótlásstratégiát és a pénzügyeket is, ezzel egyéni csapatokat is létrehozhatsz a világ leghíresebb csapatai mellé.

A tehetségkutatást is átszerkesztették a 2008-as verzióra, ezzel még több lehetőséged nyílik a fiatalok figyelésére és mélyebben kutathatsz a tehetségek között. Mostmár a világ bármely pontjára elküldheted a figyelődet új tehetségek szerződtetése céljából. Figyelj hogy melyik figyelőt hova küldöd, ugyanis a keresés eredménye függ a regionális ismertségétől és specializációtól is. A fentebb említett keresési rendszer mellett idén belenézhetsz az U23-as versenyek eredményeibe is, megbizonyosodva arról hogy Tiéd lesz a következő Indurain vagy Armstrong!

A versenyzők feljődése is sokat javult. Rejtett tulajdonságok is bekerültek a játékba, még kiszámíthatatlanabbá téve a játékot. Néhány versenyző már korán eléri a maximális tudását, néhányan viszont csak később mutatják meg mit is tudnak valójában.

Ha már úgy érzed hogy elég jó vagy a profik között akkor vezess nemzeti csapatot a világbajnokságon. Mostanáig a válogatott keret kötött volt, de most Te szabadon választhatsz az adott nemzetiség emberei közül. Hívd be a 9 kilenc legjobb versenyzőt a válogatottba és vezesd őket a csúcsra!

934,627 egyedi látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.