18 July 2018 19:53:29
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?Szavazáshoz be kell jelentkezni
Pro Cycling Manager 2009

Pro Cycling Manager 2009

 

BorítóBevezető

Néhány évvel ezelőtt, a Cycling Manager sorozat megjelenésével egy olyan játékot kaphattunk ami a menedzsment és a sport szimuláció közötti átmenetet jelentette. Az idő múlt, újabb és újabb rész jött ki a sorozatból, ami mindig hozott valami újítást növelve ezzel a játékközönséget. Hogy valaki kerékpáros játékot csináljon először őrültségnek tűnt. Mára már korántsem elképzelhetetlen, bizonyítja ezt a Cyanide stúdió (a Pro Cycling Manager 2009 készítője) munkája is. A játék készítőinek sikerült beleásni magukat a profi kerékpársportba, ezáltal pedig már könnyen le tudták modellezni a kerékpáros világot.

Rátérve a Pro Cycling Manager 2009-re: a játék a Tour de France és a Vuelta a Espana hivatalos kerékpáros játéka. E két nagy körverseny mellett azonban részt vehetünk további 180 kisebb-nagyobb versenyen is mint például a kerékpáros világbajnokság, Giro d’Italia, Paris-Roubaix, Liége-Bastogne-Liége, stb. Az idei kiadásba 65 csapat került: az összes Pro Tour és Pro Continental gárda mellett Continental csapat vezetőjeként is kipróbálhatjuk magunkat. Csapatvezetőként minden apró részletre oda kell figyelnünk, a versenyzőktől kezdve a szponzorokon át a tehetségkutatásig.

 

Érdemes még megemlíteni hogy a játékot nemcsak PC-re hanem PSP-re és Xboxra is kiadják idén. Magyarországon dobozos verzió még nem elérhető, azonban az internet segítségével a Cyanide oldalán keresztül megszerezhetjük a hivatalos, eredeti játékot.

 


Versenyek

JátékképA Pro Cycling Manager 2009-ben a világ számos nagy kerékpáros versenyén részt vehetünk. 180 verseny 720 szakaszát játszhatjuk le, valós időben. Az események közül kiemelném a világ legnagyobb kerékpáros versenyét a Tour de France-t, és az idénre hivatalos játékká váló Vuelta a Espana-t. A szezon során természetesen harcba szállhatunk további nagy versenyen sárga, zöld és pöttyöstrikóiért is.

A játék tökéletesen visszaadja a kerékpárversenyek hangulatát, elég csak megemlíteni az út szélén álló és szurkoló tömeget. A játékban több mint 60 csapat vezetői székét foglalhatjuk el hogy próbára tegyük csapatvezetői képességünket a világ neves kerékpáros versenyein. Az országúti versenyek mellett a velodromban is versenyezhetünk, 7 pályaszámban mutathatjuk meg tudásunkat a világ leghíresebb válogatottjainak leghíresebb versenyzőivel.

 

Versenyzési lehetőségek

Mint már említettem, a Pro Cycling Manager 2009 elég sok lehetőséget biztosít számunkra. Több versenyszituációba is beleképzelhetjük magunkat. Lehetőségünk van pályán játszani, végigjátszani a világ körversenyeinek egyikét, de akár egy-egy szakaszon is versenyezhetünk az ellenfelekkel, nem beszélve a klasszikusokról. Harcolhatunk reális és véletlen csapatokkal is, de akár mi magunk is kiválaszthatjuk hogy mely csapatok ellen szeretnénk versenyezni, megnézve ezzel egy-egy versenyszituációt. A fent említett lehetőségek azonban messze elmaradnak a Pro Cycling Manager 2009 karrier módjától, ahol több szezonon keresztül vezethetjük csapatunkat menedzserként. Oda kell figyelnünk a csapat pénzügyeire, a szponzorokkal köttetett szerződésre, versenycéljaikra. Kerékpárosainknak edzéstervet kell készítenünk, és ápolnunk kell a lelküket hogy minél jobban teljesítsenek a fontos versenyeken. Érdemes figyelni az U23-as versenyek eredményeit mert lecsaphatunk egy-egy jövőbeni nagy bajnokra. Ha nem az U23-ban, akkor egy-egy ország területén figyeltethetünk versenyzőket, akikkel később dolgozni szeretnénk. A karrier mód tehát a legösszetettebb, legkomplettebb része a játéknak és véleményem szerint ez kínálja a legnagyobb játékélményt a PCM 2009 játékosok számára.

 

TTTMagyar vonatkozás

Magyar közösségi oldal révén, úgy gondolom erről is kell ejtsek néhány szót. Mint már említettem hazánkban „csak” a letöltött verzió vásárolható meg, dobozos nem. Ebből kiderül hogy nem mi vagyunk a célország a Cyanide számára, így nem fektetnek hangsúlyt a magyar dolgokra. Sajnos emiatt sem a magyar nyelv, sem magyar csapat, mostmár Bodrogi László nemzetiségváltása miatt magyar versenyző sincs a Pro Cycling Manager 2009-ben. Azonban nem kell elcsüggednetek ugyanis a Cycling Manager Hungary csapata már dolgozik a magyarosításon, így a játék még ha nem is hivatalos formában de játszható lesz magyar nyelven. Továbbá a magyarosítás elkészültével terveink között szerepel egy kiegészítő elkészítése a játékhoz, aminek telepítése után játszhattok majd magyar csapatokkal, versenyzőkkel is akár magyar nyelven.

Kapcsolat

A játék hivatalos oldala a http://www.cycling-manager.com. Itt minden fontos információ megtalálható a játékkal kapcsolatban, itt meg is vásárolhatjuk a játékot. Az oldal angol, német, holland, spanyol és francia nyelven érhető el. A legnagyobb internetes közösségi oldal angol nyelvű és a http://www.pcmdaily.com-on érhető el. Sok kiegészítőt és hasznos információt találhatnak rajta az angolul értők. És végül, de nem utolsó sorban: a Cycling Manager Hungary. Ha valakinek nem tűnt volna fel éppen ezt az oldalt böngészed. Mi vagyunk az egyetlen magyar közösség, szabadidőből csináljuk az oldalt és próbáljuk kiszolgálni a magyar játékközönséget különböző kiegészítőkkel, hasznos információval, magyarosítással. Oldalunk címe: http://www.cycling-manager.hu.

Ha valakinek még ez a leírás sem lenne elég akkor bemutatkozásként álljon még itt a játék hivatalos bemutató videója, illetve a galériában elég sok képet nézhettek meg a játékból!

 

 

Hozzászólások
#1 | toneypan - 30 November 2012 03:30:29
Another advantage which is the outcome of cost-effective factor is that one can purchase and decorate her wardrobe with many replica Handbags uk at the same time, You need not to wait long for purchasing another one because you can afford many replica Handbags uk.These are some of the main reasons which have made designer handbags as most sought-after bags in the industry. therefore popularity of Replica Handbags is surging with changing needs .Several people ask why the Replica watches are so cheap if they are as good as the original brands. Although the Replica watches uk are cheap.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 64% [9 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 36% [5 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

598,805 egyedi látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.