22 February 2026 17:27:49
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Tour de France
 Téma nyomtatása
Tour de France 2011
Dani1603
21 July 2011 19:32:15
U23-as versenyző

Regisztrált: 14.05.11

Amit Andy a TTT-n mutatott az alapján bőven rosszabb Evansnél még akár másfél perccel is.Bár lehet hogy ott csak tartalékolt, de végig hátul lenni és Cancellara, Monfort meg Fuglsang zsírján beérni nem túl sok. Szerintem is ugyan azt játsszák majd a Schleck testvérek mint amit eddig. Egyszer Frank támad aztán Andy és szétszedik Cadelt. De azért bízom az öregben és most még neki áll a zászló.

Lighter33
21 July 2011 20:43:50

Hegyi segítő

Regisztrált: 17.04.09

Hajrá öreg! Már mióta várom, hogy nyerjen..
Grin

Csabikaa13
21 July 2011 21:35:39
Világbajnok

Regisztrált: 22.06.11

Én contis vagyok de ha evans és schleck között kel választani azt mondom evans GrinD és az lesz a meglepi h voeckleer nyer a tourt Grin

Nota
21 July 2011 21:59:42
Tour de France győztes

Fura hogy mennyien nem szeretitek Andy-t. Valahogy nekem is picit steril amit csinál, még Cadel-hez képest is. Szeretem az érzelmeket ebben a sportban és ez belőle hiányzik, és Frank-ban sincs sok.

Nálam úgy néz ki a top10 komálom lista a maiak között hogy:
1. Voigt
2. Hushovd
3. Sastre
4. Voeckler
5. Valverde
6. Cancellara
7. Garzelli
8. Bruseghin
9. Hincapie
10. Hoogerland

A top3 nem komálom pedig:
1. Riccó
2. Cavendish
3. Luis Leon Sanchez

Hogy utóbbit miért nem bírom nem tudom megmagyarázni, egyszerűen csak nem szimpatikus. Kapásból nem is tudnék túl sok unszimpi bringást mondani.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Csabikaa13
21 July 2011 22:12:17
Világbajnok

Egylrtelmüü szerintem hogy hushovd hihetetetlen szerethetö pali Grin

Dragon
21 July 2011 22:15:33

Hegyi segítő

Regisztrált: 10.07.09

Újra egy érdekes szakaszt láthattunk! Végre volt valaki aki bevállalt, nem csak nézegették egymást.

3 nagy teljesítményt láthattunk ma. Andynak hibátlan taktikája volt és az ereje is megvolt hozzá. Evans iszonyat nagyot ment a hegyen és le a kalappal előtte, megérdemelné, hogy megnyerje az idei Tourt. Voeckler pedig hihetetlen. Nagyon remélem tiszta ez a fantasztikus teljesítmény.

Nem tudom miért nem szeretik sokan Schleckéket. Én bírom mind kettőt. Akit én gyűlölök az Conta. Már a húsos ügy előtt se szerettem túlságosan, azóta viszont még annál is jobban ellenszenves számomra. Nekem ez a húsos sztori is csak mellébeszélés. Tudom amit tudok. Armstrong sem csak tehetséggel nyert 7 Tourt! Ne értsetek félre, örök kedvencem Valverde aki jelenleg is elvan tiltva.

(Tudom nem itt kéne!) Ja és a doppingról: Van, volt és lesz mindig!
Szerkesztette: Dragon - 21 July 2011 22:16:03
A 2010-es Tour de France tippelde nyertese.
A 2010-es La Vuelta Espana tippelde ezüstérmese.
A 2011-es La Vuelta Espana tippelde nyertese.

SIPOS JÁNOS SOSEM FELEDÜNK EL!

jegember95
21 July 2011 22:20:04
Hegyi segítő

Regisztrált: 09.07.09

Én kedvelem Andy-t, csak nekem eddig az volt vele a bajom, hogy nem mert támadni (amire ma eléggé rácáfolt)
De én leginkább Basso-t komálom, meg Antón-t, meg a nagy downhilleseket, Samut, Husit, meg Nibali-t
Nálam a feketelistát a Cav-Renshaw páros vezeti, ami nálam véget is ért, Contador-nál is csak az idegesítő orrhangja irritál. Grin
La Vuelta Espana 2010 Tippelde: Ezüstérmes

Giro d'Italia 2011 Tippelde: Bronzérmes

Tour de France 2011 Tippelde:
Aranyérmes

Szasza78
21 July 2011 22:24:59
Vízhordó

Regisztrált: 21.05.09

Igen, Contadornak olyan a hangja, mintha valaki szorongatná a heréit interjú közben. Grin
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Fresi
21 July 2011 23:08:48
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

A mai szakaszról: Nagyszerű volt a Leopard taktikája, ezt jobban nem nagyon lehet kivitelezni, és lám-lám ugye, hogy nem csak az utolsó 5 km-en lehet támadni.
Egyébként a többiektől hiba volt elengedi Schlecket. Szerintem nem gondolták komolyam, hogy 60 km-rel a vége elött Andy komolyan gondolja ezt a támadást. Szerintem ha felértek volna rá akkor Frank támadott volna, de ezt már sosem tudjuk meg.

Ami ma is megmutatkozott, hogy Schleckéken kívül SENKINEK nincs komoly csapata a mezőnyben. Amikor igazán menni kellett volna akkor,minenki csődöt mondott, kiába mentek előre a segítők Andy előnye folyamatosan nőtt.

Sokan mondhattak köszönetet Evans-nek aki felvállata, hogy tempót megy és ezzel minimalizálta a veszteséget. Óriásit ment az ausztrál, lászik hogy nagyon erős, de ezt a Schleck-féle támadást szépen benézte ő is, ahogy a többiek is. Evansen kívül kiemelném Voecklert, ismét erőn felül teljesített pedig látszott már a hegy eljén nincs telejesen a toppon, de azért nagyot harcolt, óriási küzdő, és ahogyan 2004-ben most így 7 éve elteltével megint minimum 10 napig viselheti a sárga trikót, azért ez nem akármi. A többiekről: Basso jól tartotta magát, főleg ez előző pár naphoz késpet. Most szépen tudott jönni Evansszel, de ha vezetnie kellett volna akkor nagy bajban lett volna. Cunego hasonlóan Bassohoz ma egész jól ment, érdekesség,hogy a két olasz azonos idővel áll az összetettben, azért gondolom kettejük között is nagy harc lesz, hogy ki lesz a legjobb olasz, ahogy ezen a Touron változnak a dolgok ez most szinte megtippelhetetlen. Contador ma nem volt erős, ez megint meglepetésként ért, mert az utóbbi két szakaszon jó formán mutatott. Állítólag a térdével volt valami, kíváncsian várom, hogy holnapra tervez-e valamit, Samu szintén nagyon hamar elszált, ami megint csak meglepő volt, úgylátszik, hogy elfáradt erre a szakaszra, de nem lepne meg, ha holnap akciózna.

A holnapi szakasz szintén nagyon fontos lesz az összetett szempontjából, kíváncsian várom, hogy ma akik nagyont mentek azok majd holnap hogy bírják, kemény lesz az biztos, de szerintem a tour végleg majd a TT-n fog eldőni... még nagyon sok mindent lehet, nálam Evans a favorit jelenleg, Andy Schleck és Voeckler elött, de akár Frank is beleszólhat, ha olyan helyez áll elő.
Szerkesztette: Fresi - 21 July 2011 23:10:04

Szasza78
22 July 2011 08:19:10
Vízhordó

Regisztrált: 21.05.09

Szegény Cadel-nek nem egyszerű a sorsa.
Figyelnie kell mindkét Schleck testvérre csapat nélkül.

Ha a tesóknak van egy csepp eszük az egyikük beáldozza a dobogót és robbant ma a Galibier-n.
Cadel-nek muszáj lenne követni és elfáradna, majd az utolsó hegyen a másik tesó behúzhatná a Tour győzelmet.

Ha megint együtt akarnak dobogóra állni rákúrnak, mert Cadel élete legjobbját tolja majd a TT-n és az övé lesz a Tour.

Kíváncsi leszek a végkifejletre.
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Monof
22 July 2011 09:57:30

Csapattulajdonos

Regisztrált: 12.04.09

Érdekes dolgokat írtok le. Én azt vártam, hogy Conti bejön a többiekkel és majd ma fog akciózni, mivel mindenki fáradt lesz. Ez nem jött be, de szerintem Samuval tuti, hogy támadni fognak, korán, hiszen vesztenivalójuk nincs.
Igaz, hogy tegnap Andy tudott menni, de azért ha lenne Evansnak egy normális csapata, akkor ez nem igazán történt volna meg. Így nehéz lesz neki nyerni. Viszont ma Andy szerintem ki fog pukkadni, de Frank kipihent, szóval kemény menet lesz.

"Az élet szép, csak élni tudni kéne... "

Az oldal és a csapat egyik alapító tagja.

2011-es Giro d'Italia tippelde győztese

www.cycling-manager.hu
Dani1603
22 July 2011 10:35:54
U23-as versenyző

Contador leszakadásáról annyit, hogy alig másfél hónapja ért véget a történelem egyik legnehezebb Giroja amit hatalmas előnnyel nyert. De a mostani ellenfelei közül senki sem volt ott. Ők addig Californiában mentek vagy pihentek. Nibali, Scarponi, Kreuziger, Rujano voltak az ellenfelei. Hát a 2 Schleckhez, Evanshez, Bassohoz képest elég gyenge felhozatal. Ha itt is Scarponival meg Nibalival kellene meccselnie lehet hogy akkor itt is azt a mindenhol támadós Contadort látnánk. De ezek a fiúk más sebességgel mennek mint Rujano vagy Scarponi.

De ez csak egy vélemény, azért nem rossz hegyimenők ők sem csak nem Schleck szintűek

Monof
22 July 2011 10:37:58

Csapattulajdonos

Regisztrált: 12.04.09

Dani1603 írta:
Contador leszakadásáról annyit, hogy alig másfél hónapja ért véget a történelem egyik legnehezebb Giroja amit hatalmas előnnyel nyert. De a mostani ellenfelei közül senki sem volt ott. Ők addig Californiában mentek vagy pihentek. Nibali, Scarponi, Kreuziger, Rujano voltak az ellenfelei. Hát a 2 Schleckhez, Evanshez, Bassohoz képest elég gyenge felhozatal. Ha itt is Scarponival meg Nibalival kellene meccselnie lehet hogy akkor itt is azt a mindenhol támadós Contadort látnánk. De ezek a fiúk más sebességgel mennek mint Rujano vagy Scarponi.

De ez csak egy vélemény, azért nem rossz hegyimenők ők sem csak nem Schleck szintűek

Várj, ha most pihent lenne Contador, velük is meccselne.
Igazából ő már nyert egy GT-t idén, szóval szavunk nem lehet.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... "

Az oldal és a csapat egyik alapító tagja.

2011-es Giro d'Italia tippelde győztese

www.cycling-manager.hu
Fresi
22 July 2011 10:59:38
Hegyi segítő

Dani1603 írta:

Van benne valami, de szerintem ha itt lenne a bomba formában lévő Scarponi, Nibali, Rujano hármas akkor azért ők is jók lennének Smile Contador a Giro-n nagyon erős volt, nyilatkozta is hogy nála idén az a fő verseny és ezt sikerrel teljesítette is, nem is kis előnnyel ráadásul. Valahol várható volt, hogy nem fog tudni mégegyszer olyan fomrába kerülni ilyen rövid idő alatt. Nem lehetetlen szerintem megnyerni a Giro-t meg a Tour egy évben de akkor ezt máshogy kellene felépíteniük, a Giro-t nyerte már meg úgy Contador hogy nem volt jó formában, de akkor nem engedték indulni a TdF-en, szerinem ha akkor indulhatott volna, akkor talán megtudta volna nyerni, 2008-ban

Lighter33
22 July 2011 15:18:02

Hegyi segítő

Csak érjen vissza Cadel, meg ne teljen neki túl nagy erőfeszítésekbe..
Grin

Fresi
22 July 2011 15:55:08
Hegyi segítő

Érdekesen alakul ebből még bármi lehet ma. Nagy fejreállások lehetnek még !

tomo
23 July 2011 18:20:43
Ifi versenyző

Regisztrált: 23.07.11

Jó verseny volt Cadel elsöprő győzelmet aratott le a kalappal előtte és a BMC előtt nagyon nagyot ment és a csapat is hihetelenül odatette magát a végső győzelemért melynek meg is lett a hatása Andy elég rosszul ment és 2'38-al maradt el Cadel idejétől.

Dani1603
23 July 2011 18:24:05
U23-as versenyző

Rég volt ilyen izgalmas időfutam. Schlecknek nagyon nehéz lesz ezután, bár ha Contadort elmeszelik, akkor lehet esélye. Cadel fantasztikus volt. Majdnem megverte Martint aki teljesen pihent volt. Ha Andy már akkor átveszi a sárgát, amikor támodott az Izoardon akkor sokkal több esélye lett volna. Így újabb második hely, újabb csalódás.

Csabikaa13
23 July 2011 20:21:34
Világbajnok

Cadelnak ez már kijártGrin

tomo
24 July 2011 07:45:50
Ifi versenyző

Regisztrált: 23.07.11

Hát ez így van Andynak még lesz bőven ideje tourt nyerni

Ugrás a fórumra:

1,045,997 egyedi látogató