Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Tour de France
|
Tour de France 2011
|
|
| Dani1603 |
21 July 2011 19:32:15
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 73 Regisztrált: 14.05.11 |
Amit Andy a TTT-n mutatott az alapján bőven rosszabb Evansnél még akár másfél perccel is.Bár lehet hogy ott csak tartalékolt, de végig hátul lenni és Cancellara, Monfort meg Fuglsang zsírján beérni nem túl sok. Szerintem is ugyan azt játsszák majd a Schleck testvérek mint amit eddig. Egyszer Frank támad aztán Andy és szétszedik Cadelt. De azért bízom az öregben és most még neki áll a zászló. |
|
|
|
| Lighter33 |
21 July 2011 20:43:50
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Hajrá öreg! Már mióta várom, hogy nyerjen..
![]() |
|
|
|
| Csabikaa13 |
21 July 2011 21:35:39
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Én contis vagyok de ha evans és schleck között kel választani azt mondom evans D és az lesz a meglepi h voeckleer nyer a tourt ![]() |
|
|
|
| Nota |
21 July 2011 21:59:42
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Fura hogy mennyien nem szeretitek Andy-t. Valahogy nekem is picit steril amit csinál, még Cadel-hez képest is. Szeretem az érzelmeket ebben a sportban és ez belőle hiányzik, és Frank-ban sincs sok. Nálam úgy néz ki a top10 komálom lista a maiak között hogy: 1. Voigt 2. Hushovd 3. Sastre 4. Voeckler 5. Valverde 6. Cancellara 7. Garzelli 8. Bruseghin 9. Hincapie 10. Hoogerland A top3 nem komálom pedig: 1. Riccó 2. Cavendish 3. Luis Leon Sanchez Hogy utóbbit miért nem bírom nem tudom megmagyarázni, egyszerűen csak nem szimpatikus. Kapásból nem is tudnék túl sok unszimpi bringást mondani. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Csabikaa13 |
21 July 2011 22:12:17
|
Egylrtelmüü szerintem hogy hushovd hihetetetlen szerethetö pali ![]() |
|
|
|
| Dragon |
21 July 2011 22:15:33
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 371 Regisztrált: 10.07.09 |
Újra egy érdekes szakaszt láthattunk! Végre volt valaki aki bevállalt, nem csak nézegették egymást. 3 nagy teljesítményt láthattunk ma. Andynak hibátlan taktikája volt és az ereje is megvolt hozzá. Evans iszonyat nagyot ment a hegyen és le a kalappal előtte, megérdemelné, hogy megnyerje az idei Tourt. Voeckler pedig hihetetlen. Nagyon remélem tiszta ez a fantasztikus teljesítmény. Nem tudom miért nem szeretik sokan Schleckéket. Én bírom mind kettőt. Akit én gyűlölök az Conta. Már a húsos ügy előtt se szerettem túlságosan, azóta viszont még annál is jobban ellenszenves számomra. Nekem ez a húsos sztori is csak mellébeszélés. Tudom amit tudok. Armstrong sem csak tehetséggel nyert 7 Tourt! Ne értsetek félre, örök kedvencem Valverde aki jelenleg is elvan tiltva. (Tudom nem itt kéne!) Ja és a doppingról: Van, volt és lesz mindig! Szerkesztette: Dragon - 21 July 2011 22:16:03 A 2010-es Tour de France tippelde nyertese. A 2010-es La Vuelta Espana tippelde ezüstérmese. A 2011-es La Vuelta Espana tippelde nyertese. SIPOS JÁNOS SOSEM FELEDÜNK EL! |
|
|
|
| jegember95 |
21 July 2011 22:20:04
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 287 Regisztrált: 09.07.09 |
Én kedvelem Andy-t, csak nekem eddig az volt vele a bajom, hogy nem mert támadni (amire ma eléggé rácáfolt) De én leginkább Basso-t komálom, meg Antón-t, meg a nagy downhilleseket, Samut, Husit, meg Nibali-t Nálam a feketelistát a Cav-Renshaw páros vezeti, ami nálam véget is ért, Contador-nál is csak az idegesítő orrhangja irritál.
La Vuelta Espana 2010 Tippelde: Ezüstérmes Giro d'Italia 2011 Tippelde: Bronzérmes Tour de France 2011 Tippelde: Aranyérmes |
|
|
|
| Szasza78 |
21 July 2011 22:24:59
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
Igen, Contadornak olyan a hangja, mintha valaki szorongatná a heréit interjú közben.
Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Fresi |
21 July 2011 23:08:48
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
A mai szakaszról: Nagyszerű volt a Leopard taktikája, ezt jobban nem nagyon lehet kivitelezni, és lám-lám ugye, hogy nem csak az utolsó 5 km-en lehet támadni. Egyébként a többiektől hiba volt elengedi Schlecket. Szerintem nem gondolták komolyam, hogy 60 km-rel a vége elött Andy komolyan gondolja ezt a támadást. Szerintem ha felértek volna rá akkor Frank támadott volna, de ezt már sosem tudjuk meg. Ami ma is megmutatkozott, hogy Schleckéken kívül SENKINEK nincs komoly csapata a mezőnyben. Amikor igazán menni kellett volna akkor,minenki csődöt mondott, kiába mentek előre a segítők Andy előnye folyamatosan nőtt. Sokan mondhattak köszönetet Evans-nek aki felvállata, hogy tempót megy és ezzel minimalizálta a veszteséget. Óriásit ment az ausztrál, lászik hogy nagyon erős, de ezt a Schleck-féle támadást szépen benézte ő is, ahogy a többiek is. Evansen kívül kiemelném Voecklert, ismét erőn felül teljesített pedig látszott már a hegy eljén nincs telejesen a toppon, de azért nagyot harcolt, óriási küzdő, és ahogyan 2004-ben most így 7 éve elteltével megint minimum 10 napig viselheti a sárga trikót, azért ez nem akármi. A többiekről: Basso jól tartotta magát, főleg ez előző pár naphoz késpet. Most szépen tudott jönni Evansszel, de ha vezetnie kellett volna akkor nagy bajban lett volna. Cunego hasonlóan Bassohoz ma egész jól ment, érdekesség,hogy a két olasz azonos idővel áll az összetettben, azért gondolom kettejük között is nagy harc lesz, hogy ki lesz a legjobb olasz, ahogy ezen a Touron változnak a dolgok ez most szinte megtippelhetetlen. Contador ma nem volt erős, ez megint meglepetésként ért, mert az utóbbi két szakaszon jó formán mutatott. Állítólag a térdével volt valami, kíváncsian várom, hogy holnapra tervez-e valamit, Samu szintén nagyon hamar elszált, ami megint csak meglepő volt, úgylátszik, hogy elfáradt erre a szakaszra, de nem lepne meg, ha holnap akciózna. A holnapi szakasz szintén nagyon fontos lesz az összetett szempontjából, kíváncsian várom, hogy ma akik nagyont mentek azok majd holnap hogy bírják, kemény lesz az biztos, de szerintem a tour végleg majd a TT-n fog eldőni... még nagyon sok mindent lehet, nálam Evans a favorit jelenleg, Andy Schleck és Voeckler elött, de akár Frank is beleszólhat, ha olyan helyez áll elő. Szerkesztette: Fresi - 21 July 2011 23:10:04 |
|
|
|
| Szasza78 |
22 July 2011 08:19:10
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
Szegény Cadel-nek nem egyszerű a sorsa. Figyelnie kell mindkét Schleck testvérre csapat nélkül. Ha a tesóknak van egy csepp eszük az egyikük beáldozza a dobogót és robbant ma a Galibier-n. Cadel-nek muszáj lenne követni és elfáradna, majd az utolsó hegyen a másik tesó behúzhatná a Tour győzelmet. Ha megint együtt akarnak dobogóra állni rákúrnak, mert Cadel élete legjobbját tolja majd a TT-n és az övé lesz a Tour. Kíváncsi leszek a végkifejletre. Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Monof |
22 July 2011 09:57:30
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Érdekes dolgokat írtok le. Én azt vártam, hogy Conti bejön a többiekkel és majd ma fog akciózni, mivel mindenki fáradt lesz. Ez nem jött be, de szerintem Samuval tuti, hogy támadni fognak, korán, hiszen vesztenivalójuk nincs. Igaz, hogy tegnap Andy tudott menni, de azért ha lenne Evansnak egy normális csapata, akkor ez nem igazán történt volna meg. Így nehéz lesz neki nyerni. Viszont ma Andy szerintem ki fog pukkadni, de Frank kipihent, szóval kemény menet lesz. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Dani1603 |
22 July 2011 10:35:54
|
Contador leszakadásáról annyit, hogy alig másfél hónapja ért véget a történelem egyik legnehezebb Giroja amit hatalmas előnnyel nyert. De a mostani ellenfelei közül senki sem volt ott. Ők addig Californiában mentek vagy pihentek. Nibali, Scarponi, Kreuziger, Rujano voltak az ellenfelei. Hát a 2 Schleckhez, Evanshez, Bassohoz képest elég gyenge felhozatal. Ha itt is Scarponival meg Nibalival kellene meccselnie lehet hogy akkor itt is azt a mindenhol támadós Contadort látnánk. De ezek a fiúk más sebességgel mennek mint Rujano vagy Scarponi. De ez csak egy vélemény, azért nem rossz hegyimenők ők sem csak nem Schleck szintűek |
|
|
|
| Monof |
22 July 2011 10:37:58
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Dani1603 írta: Contador leszakadásáról annyit, hogy alig másfél hónapja ért véget a történelem egyik legnehezebb Giroja amit hatalmas előnnyel nyert. De a mostani ellenfelei közül senki sem volt ott. Ők addig Californiában mentek vagy pihentek. Nibali, Scarponi, Kreuziger, Rujano voltak az ellenfelei. Hát a 2 Schleckhez, Evanshez, Bassohoz képest elég gyenge felhozatal. Ha itt is Scarponival meg Nibalival kellene meccselnie lehet hogy akkor itt is azt a mindenhol támadós Contadort látnánk. De ezek a fiúk más sebességgel mennek mint Rujano vagy Scarponi. De ez csak egy vélemény, azért nem rossz hegyimenők ők sem csak nem Schleck szintűek Várj, ha most pihent lenne Contador, velük is meccselne. Igazából ő már nyert egy GT-t idén, szóval szavunk nem lehet. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Fresi |
22 July 2011 10:59:38
|
Dani1603 írta: Contador leszakadásáról annyit, hogy alig másfél hónapja ért véget a történelem egyik legnehezebb Giroja amit hatalmas előnnyel nyert. De a mostani ellenfelei közül senki sem volt ott. Ők addig Californiában mentek vagy pihentek. Nibali, Scarponi, Kreuziger, Rujano voltak az ellenfelei. Hát a 2 Schleckhez, Evanshez, Bassohoz képest elég gyenge felhozatal. Ha itt is Scarponival meg Nibalival kellene meccselnie lehet hogy akkor itt is azt a mindenhol támadós Contadort látnánk. De ezek a fiúk más sebességgel mennek mint Rujano vagy Scarponi. De ez csak egy vélemény, azért nem rossz hegyimenők ők sem csak nem Schleck szintűek Van benne valami, de szerintem ha itt lenne a bomba formában lévő Scarponi, Nibali, Rujano hármas akkor azért ők is jók lennének Contador a Giro-n nagyon erős volt, nyilatkozta is hogy nála idén az a fő verseny és ezt sikerrel teljesítette is, nem is kis előnnyel ráadásul. Valahol várható volt, hogy nem fog tudni mégegyszer olyan fomrába kerülni ilyen rövid idő alatt. Nem lehetetlen szerintem megnyerni a Giro-t meg a Tour egy évben de akkor ezt máshogy kellene felépíteniük, a Giro-t nyerte már meg úgy Contador hogy nem volt jó formában, de akkor nem engedték indulni a TdF-en, szerinem ha akkor indulhatott volna, akkor talán megtudta volna nyerni, 2008-ban |
|
|
|
| Lighter33 |
22 July 2011 15:18:02
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Csak érjen vissza Cadel, meg ne teljen neki túl nagy erőfeszítésekbe..
![]() |
|
|
|
| Fresi |
22 July 2011 15:55:08
|
Érdekesen alakul ebből még bármi lehet ma. Nagy fejreállások lehetnek még ! |
|
|
|
| tomo |
23 July 2011 18:20:43
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 8 Regisztrált: 23.07.11 |
Jó verseny volt Cadel elsöprő győzelmet aratott le a kalappal előtte és a BMC előtt nagyon nagyot ment és a csapat is hihetelenül odatette magát a végső győzelemért melynek meg is lett a hatása Andy elég rosszul ment és 2'38-al maradt el Cadel idejétől. |
|
|
|
| Dani1603 |
23 July 2011 18:24:05
|
Rég volt ilyen izgalmas időfutam. Schlecknek nagyon nehéz lesz ezután, bár ha Contadort elmeszelik, akkor lehet esélye. Cadel fantasztikus volt. Majdnem megverte Martint aki teljesen pihent volt. Ha Andy már akkor átveszi a sárgát, amikor támodott az Izoardon akkor sokkal több esélye lett volna. Így újabb második hely, újabb csalódás. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
23 July 2011 20:21:34
|
Cadelnak ez már kijárt![]() |
|
|
|
| tomo |