Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2008
|
Magyarosítás
|
|
|
08 June 2009 14:36:40
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Egy kis ellentmondásba keveredünk, ugyanis ebben a topikban fogom a legfrisebb magyarosítással kapcsolatos híreket közölni. Van magyarosítás? Igen, lesz - úgy néz ki. Az eddigi tesztek alapján minden müködik, ha nem jön közbe semmi akkor ki tudjuk adni. Ki csinálja? A Cycling Manager Hungary két oldalfejlesztő főadminja: Monof és jómagam (E-mail). Bár meg kell említsem 555shoe és Sypi nevét is akik szintén dolgoztak az ügyön- ezúton is köszönöm munkájukat. Az ö fordításaik nagyon hasznosak voltak egyfajta forrásként, ha nem tudunk valamit akkor bátran belenézünk hogy mit is kellene ideírni! Hol tartunk? A PCM 2008 nyelvi adatbázisa 2 nagy részből áll. Rövid szövegekböl és teljes mondatokból. A rövid szövegek a feliratok általában, de a PCM nagyokos szervezőinek szerencsére sikerült ezt is összevisszára megcsinálni... Ez a rész 100%-osan kész van - közel 5000 lefordított sor. A másik rész viszont nagyon szegényes kb. 10%-nál járunk (1200-ból olyan 130 van kész). Mikor jelenik meg? Gőzöm nincs. Annyit kérek hogy ne türelmetlenkedjetek, mert mi is szabadidöböl csináljuk. Ha bármi van ami rátok is tartozik akkor az itt meg is fog jelenni. Bevezetőnek ennyit. Kérdésekkel lehet bombázni, válaszolni amint van időnk két sor között fogunk. |
|
|
|
|
08 June 2009 14:48:01
|
|
A bevezetőben már említettem hogy az első rész teljesen kész van. Igen ám de a fordítások csak látatlanba készültek, nem tudjuk hol szerepelnek a játékban. Hogy ezt megtudjuk ahhoz játszani kell a játékkal és felfedezni a hibákat. Mi fordítók ha ezt is csinálnánk jelentős csúszásba kerülhetnénk, így a magyarosítás jóval később jelenhetne meg - ezért ezt segítő szándékú látogatóinkra bíznánk. Értelemszerűen ha párhuzamosan fut a tesztelő és fordítómunka gyorsabbak leszünk - a nagyközönség is előbb játszhat. Azaz ezúton meghirdetem hogy tesztelőket keresünk a PCM 2008 magyarosításhoz! Mik az alapfeltételek? PCM 2008 futása, Magyarosítás legfrissebb verziójával kellene tesztelni. Sok szabadidő a játékra. Játék alapos ismerete, magyar nyelv ismerete. Mi a feladat? "Csak" játszani kell. De azt amennyit tudsz és minden lehetöséget kihasználni amit a játék nyújt. Az esetleges fordításbeli hibákat észrevenni pontosan jelezni nekünk hogy hol van (karrier->pénzügyek->versenyzö fizetések tábla pl.), melyik szó/szófordulat (fzetés), és esetleg javasolni a javítást (fizetés). Javaslatokat tenni a magyartalan kifejezések pótlására. Hol lehet jelentkezni és meddig? Elsö körben szerdáig lehet jelentkezni (06.10 - éjfél), egy rövid leírással: mióta játszol a játékkal, mennyi idöd lenne játszani. Jelentkezés a topikban. 3 szerencsés fogja megkapni az adatbázist, amit továbbadnia tilos lesz, és adott célterületre kell majd koncentrálni, ezt a késöbbiekben beosztjuk. A három jelentkezöt Monof és én fogjuk kiválasztani, nagy játéktapasztalat, megbízhatóság, oldal törzstagság elöny.
Szerkesztette: E-mail - 08 June 2009 14:50:52 |
|
|
|
| OGrady |
09 June 2009 07:35:30
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 153 Regisztrált: 16.05.09 |
Hiába, hogy sokat játszok vele és a nyelvtudásom sem olyan gyenge. Ám nem hiszem, hogy én megfelelő lennék rá! :$ Amúgy én meg várom a magyarosítást! ![]() |
|
|
|
| Monof |
09 June 2009 14:54:34
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
OGrady írta: Hiába, hogy sokat játszok vele és a nyelvtudásom sem olyan gyenge. Ám nem hiszem, hogy én megfelelő lennék rá! :$ Amúgy én meg várom a magyarosítást! ![]() És miért nem lennél megfelelő? "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| tibo |
09 June 2009 17:28:18
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
Bár a tesztelésben nem tudok segíteni. De a fordításban ha kell segítség nyugodtan írjatok srácok. |
|
|
|
| Patrikk |
10 June 2009 12:45:40
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 159 Regisztrált: 14.04.09 |
Remélem még időben, de én mindenképp jelentkezek rá!![]() A héten még suli, aztán viszont otthon vagyok.Három éve játszok a játékkal, az oldal elejétől itt vagyok kb., szal szerintem ez nem lesz gond(az első a PCM 2006 volt). Szerkesztette: Patrikk - 10 June 2009 12:54:14 "A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
|
10 June 2009 14:27:38
|
|
Patrikk írta: Remélem még időben, de én mindenképp jelentkezek rá! ![]() A héten még suli, aztán viszont otthon vagyok.Három éve játszok a játékkal, az oldal elejétől itt vagyok kb., szal szerintem ez nem lesz gond(az első a PCM 2006 volt). Még időben vagyunk, persze. Örülök hogy végre jelentkezett valaki, ráadásul Téged már ismerünk is régóta tényleg. Azonban annyit fűznék hozzá hogy akkor hadd fejezzük be az egész fordítást (kezdünk haladni) és akkor azzal kellene tesztelni! Szerintem a jövő hét elején megkapod akkor a nyelvi adatbázist és akkor nekiállunk és javítjuk a kisebb hibákat is! Ha van valami akkor még jelentkezem! Tibo: köszi a felajánlást, de már egész jól állunk, úgyhogy ha nem gond akkor nem vonunk most be a fordítómunkába! |
|
|
|
| Speedy7 |
10 June 2009 17:46:59
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 103 Regisztrált: 13.04.09 |
Ha kell még segítség, akkor állok rendelkezésetekre. Nekem is csak a héten van a suli. PCM 05-tel és ezzel játszottam összesen kb 3 évet. |
|
|
|
| Lighter33 |
10 June 2009 20:59:20
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Na. PCM 2005? És hogy oldottad meg, hogy nyerj, mert nekem még nem sikerült nyernem benne. Szerintem nagyon nehéz. |
|
|
|
| Lighter33 |
10 June 2009 20:59:56
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Bocs, hogy ide írtam, csak megláttam és megörültem neki![]() |
|
|
|
| OGrady |
11 June 2009 08:06:51
|
Monof lakásfelúj. közepette nem hiszem, hogy jól tudnék működni! ![]() |
|
|
|
| Patrikk |
11 June 2009 10:22:42
|
|
E-mail írta: Patrikk írta: Remélem még időben, de én mindenképp jelentkezek rá! ![]() A héten még suli, aztán viszont otthon vagyok.Három éve játszok a játékkal, az oldal elejétől itt vagyok kb., szal szerintem ez nem lesz gond(az első a PCM 2006 volt). Még időben vagyunk, persze. Örülök hogy végre jelentkezett valaki, ráadásul Téged már ismerünk is régóta tényleg. Azonban annyit fűznék hozzá hogy akkor hadd fejezzük be az egész fordítást (kezdünk haladni) és akkor azzal kellene tesztelni! Szerintem a jövő hét elején megkapod akkor a nyelvi adatbázist és akkor nekiállunk és javítjuk a kisebb hibákat is! Ha van valami akkor még jelentkezem! Tibo: köszi a felajánlást, de már egész jól állunk, úgyhogy ha nem gond akkor nem vonunk most be a fordítómunkába! Oké, ez így teljesen jó, pont vége a sulinak
"A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
| Patrikk |
12 June 2009 11:02:41
|
|
A RELOADED verzió megfelelő?Nem lehetne még ma megkapni? Nem baj hogy nincs kész minden.
"A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
| OGrady |
12 June 2009 12:03:08
|
Ha átdobod Monof, akkor amit tudok letesztelek rajta! ![]() |
|
|
|
|
12 June 2009 13:35:35
|
|
Nah gyerekek. Kb. 120 sorom van hátra bár már nagyon nyögvenyelősen megy Lehet hogy kész tudok lenni vele ma, ha igen akkor átdobom az érintetteknek az oldalon megadott e-mail címre. Addig tessék telepíteni a Magyar Patchet hibátlan futásra.Maga a melóról: Komolyan venni, átolvasni mindent! Négyen vagyunk én 5+1 fajtával számoltam (ha valaki(k) ráér(nek) az(ok) jöhet(nek)). Öt fönek kellene karriert kezdenie. Hárman Continental gárdát kell hogy válasszunk/atok: Különböző erősségüeket, egy gyenge, egy középerős egy egy Pro-Tour esélyest. Gyengének nem ártana ha P-nívó vagy Katay lenne véleményem szerint.Középcsapatnak olyat válassz ami nem Pro Tour esélyes, de azért van 1-2 olyan menője akivel lehet nyerni (pl. Mitsubishi - Jartazi, Volksbanks, Landbouwkredit, stb.).Erősnek pedig a Barlowordl, Garmin, LPR hármast említeném példaként. A másik két embernek pedig ProTour csapattal kell kezdenie: itt kb. mindegy milyen erösségü, ugyanis nincs olyan nagy erökülönbség. Csapatválasztást már lehet is küldeni, hogy kivel fogtok kezdeni. A +1 embernek a karrieren kívüli részek tesztelése lesz a feladata. O'Grady szerintem ezt Neked tudom ajánlani, ha nincs más, mert ehhez talán kevesebb idö kell. Végig kell nyomni a gyakorlóküldetéseket, játszani 1-2-3 különböző hosszú szakaszversenyt (rövid teljesen 3D-ben, hosszú lehet szimulálni), játszani néhány tetszőleges szakaszt, klasszikust meg a pályarészt egy az egyben letesztelni! Feladat: Játszani, minden mennyiségben, minél többet. Azonban a mennyiség ne menjen a minőség rovására! Alaposan átnézni, átolvasni mindent. A játék minden területét járjátok be (versenyek, figyelés, U23-asok, szponzorok, válogatott, versenynaptár, igazolások, stb.). Nem kell minden versenyt 3D-ben lenyomni, havonta, kéthavonta ha lejátszol 1-2 versenyt akkor már számításom szerint reális képet kapunk! Pro Tourosok viszont nagy körversenyeken egy pár szakaszt le kell játszani! Ha lehet akkor szezon végéig juss el. Idökorlát nincs kiírva, azonban ha legalább 1 ProTouros és 1 Continentalos elérte a szezon végét és sikerült a hibák nagy részét javítani és nem jön közbe semmi akkor ki fogjuk adni a magyarosítást. Játékcél sincs kiírva, legjobb tudásod szerint csináld, alakítsd a csapatot, szerezz szabadkártyát, mit bánom én, csak teszteljünk ![]() Hibák és jelentésük: Hibák lesznek ezt most garantálom . Fontos hogy bármilyen kis apróságot találtok jelezzétek. Pontos leírást, megfogalmazást kérek. Azaz melyik oldalon van a hiba, és micsoda. Nem sértödöm meg ha küldtök egy screenshotot is jelezve rajta a hibát. Ezeket a jelentéseket vagy külön topicba írjátok a PCM 2008 témán belül, vagy lehet küldözgetni a -ra. Ha valami magyartalan vagy tudtok jobbat helyette akkor azokat is a javaslatokat is szívesen várom. Azt hittem ennyit szerettem volna. Ha van valami jelentkezem. Megyek vissza fordítani, aztán ha kész leszek akkor küldöm a jelentkezöknek az adatbázist! Szerkesztette: E-mail - 12 June 2009 15:53:47 |
|
|
|
| OGrady |
12 June 2009 14:21:20
|
E-mail. Annál én sokkal többet játszom! Már a második évemet nyomom 3 hét alatt... Katay-val megyek. Azzal most eléggé erős Pro Tour-os vagyok PT versenyeken, CON versenyeken gyengén muzsikálnak, mivel oda a kisebb gárdámat viszem... Szóval menne a dolog! Még 3-4 vizsga és kész vagyok én is! Egyszóval van lehetőség bevállalásra! ![]() |
|
|
|
| Patrikk |
12 June 2009 16:33:31
|
|
Megkaptam emiltől az e-mailt-t![]() Na én Rabobank-kal kezdenék karriert, ha az jó lesz.(?) Most viszont újra leszedem a játékotk mert már annyi patch volt rajta, alig akar indulni, szóval én valamikor holnap estefelé kezdek játszani. "A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
|
12 June 2009 17:07:58
|
|
Jó lesz a Rabobank! Egy Protour kilőve akkor. |
|
|
|
| OGrady |
13 June 2009 06:11:04
|