Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2012
|
Általános beszélgetés
|
|
|
02 September 2012 16:34:40
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Ki játszik a Pro Cycling Manager 2012-vel? Magyar kiegészítőt ki szeretne? |
|
|
|
| tibo |
02 September 2012 16:40:30
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
Itt a kezem jelentkezem. Belekezdünk 1 projektbe? |
|
|
|
| Csabikaa13 |
02 September 2012 17:20:52
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Én játszom ! És még sokan én örülnék neki Magyarositás? : )
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| bendzsi98 |
02 September 2012 17:28:54
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Én is játszom, és nagyon jó ötlet lenne, legalább egy magyarosítás jól jönne!
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| banyai2000 |
02 September 2012 17:49:23
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 969 Regisztrált: 31.08.11 |
Én is ki nem ? Aha benne lennék
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| banyai2000 |
02 September 2012 17:50:12
|
E-mail valamilyen módon a Sztorim nem hoznád át ? érdekellne nem írnál 12-vel beszámolót ?
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| banyai2000 |
02 September 2012 17:58:49
|
E-mail Facebookot nem tudnál küldeni ?
|
|
|
|
02 September 2012 18:02:57
|
|
Magyarosítás??? Ne vicceljetek, azt biztos nem csinálok hozzá, ugyanis minden játékban benne van! Csak ki kell cserélni a magyar és az angol nyelvi fáljokat! A magyar kiegészítő projektet meg azért kérdezem hogy lássam hogy mekkora igény van rá. Meg kellene várni a Cyanide új patchét, amihez a PCM Daily is ki fogja adni a legújabb adatbázisát. Aztán arra építve esetleg el lehet gondolkozni hogy csináljunk-e egy magyar kiegészítőt válogatottal, versenyekkel, szabadon igazolható magyar versenyzőkkel, egyéb extrákkal.@banyai2000: Karrier leírásra most biztosan nem vállalkozom, ha beírod a karrierleírásod pontos topikcímét akkor átdobom szívesen. Facebookot nem adok, privát üzenetben el tudtok érni. Valakinek nincs kedve egy játékbemutató leírást készíteni az oldalra a PCM 2012-ről? Szerkesztette: E-mail - 02 September 2012 18:04:15 |
|
|
|
| bendzsi98 |
02 September 2012 18:08:21
|
|
E-mail írta: Magyarosítás??? Ne vicceljetek, azt biztos nem csinálok hozzá, ugyanis minden játékban benne van! Csak ki kell cserélni a magyar és az angol nyelvi fáljokat! A magyar kiegészítő projektet meg azért kérdezem hogy lássam hogy mekkora igény van rá. Meg kellene várni a Cyanide új patchét, amihez a PCM Daily is ki fogja adni a legújabb adatbázisát. Aztán arra építve esetleg el lehet gondolkozni hogy csináljunk-e egy magyar kiegészítőt válogatottal, versenyekkel, szabadon igazolható magyar versenyzőkkel, egyéb extrákkal.@banyai2000: Karrier leírásra most biztosan nem vállalkozom, ha beírod a karrierleírásod pontos topikcímét akkor átdobom szívesen. Facebookot nem adok, privát üzenetben el tudtok érni. Valakinek nincs kedve egy játékbemutató leírást készíteni az oldalra a PCM 2012-ről? Az mit jelent, hogy ki kell cserélni a magyar és angol nyelvi fájlokat, E-mail? Segítesz? Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| banyai2000 |
02 September 2012 18:13:06
|
E-mail írta: Magyarosítás??? Ne vicceljetek, azt biztos nem csinálok hozzá, ugyanis minden játékban benne van! Csak ki kell cserélni a magyar és az angol nyelvi fáljokat! A magyar kiegészítő projektet meg azért kérdezem hogy lássam hogy mekkora igény van rá. Meg kellene várni a Cyanide új patchét, amihez a PCM Daily is ki fogja adni a legújabb adatbázisát. Aztán arra építve esetleg el lehet gondolkozni hogy csináljunk-e egy magyar kiegészítőt válogatottal, versenyekkel, szabadon igazolható magyar versenyzőkkel, egyéb extrákkal.@banyai2000: Karrier leírásra most biztosan nem vállalkozom, ha beírod a karrierleírásod pontos topikcímét akkor átdobom szívesen. Facebookot nem adok, privát üzenetben el tudtok érni. Valakinek nincs kedve egy játékbemutató leírást készíteni az oldalra a PCM 2012-ről? Milyen hosszú legyen Gépigény.hu-n már próbáltam de hosszú munka azért kérdezem a facebookod mivel mi már egy nagyobb csoportot alkotunk és azt hittem hogy te is jönnél de mindegy . A Karierleírásom pedig ott van a Minden egyébben szóval nincs messze
|
|
|
| banyai2000 |
02 September 2012 18:20:08
|
http://www.facebo....banyai.18 tessék E-mail jelölj be .
|
|
|
| bendzsi98 |
03 September 2012 12:11:10
|
|
E-mail, nekem is válaszolnál?
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| banyai2000 |
03 September 2012 13:49:52
|
E-mail kérlek az enyémet és a Balázsét is tedd át kérlek .
|
|
|
|
03 September 2012 19:18:09
|
|
A magyar nyelv előhozása: Bármelyik PCM editorral (pcmdaily.com-on van fent egy pár...) megnyitod a Dokumentumok/Pro Cycling Manager 2012/Local.cdb-t. Megkeresed a STA_localized_string és a STA_formated_string táblákat. Az utolsó oszlop a magyar nyelv, kijelölöd az egészet és berakod az angol helyére. Mindkét táblánál megcsinálod, mentés és kész. Ha valakinek mégsem megy annak csinálok majd a PCM Daily adatbázishoz (gondolom mindenki ezt használja) egy magyar Local cdb-t, amivel magyarul tudtok játszani. Csak ne türelmetlenkedjetek, mert akkor morcos leszek és meggondolom magamat ![]() |
|
|
|
| bendzsi98 |
03 September 2012 19:30:51
|
|
E-mail írta: A magyar nyelv előhozása: Bármelyik PCM editorral (pcmdaily.com-on van fent egy pár...) megnyitod a Dokumentumok/Pro Cycling Manager 2012/Local.cdb-t. Megkeresed a STA_localized_string és a STA_formated_string táblákat. Az utolsó oszlop a magyar nyelv, kijelölöd az egészet és berakod az angol helyére. Mindkét táblánál megcsinálod, mentés és kész. Ha valakinek mégsem megy annak csinálok majd a PCM Daily adatbázishoz (gondolom mindenki ezt használja) egy magyar Local cdb-t, amivel magyarul tudtok játszani. Csak ne türelmetlenkedjetek, mert akkor morcos leszek és meggondolom magamat ![]() E-mail, ezzel csak egy baj van: hiába jelölöm ki, nem tudom átmásolni a másik helyére. Hogyan kell? PCM Fast Editorban próbáltam, nem lehet másolni. Csak annyit kérek, hogy segíts, kérlek.
|
|
|
|
03 September 2012 19:47:00
|
|
Nyugi, úgyis segítek! ![]() Én a full editor /Advenced editorral próbálkoztam. Beimportáltam az adatbázist. Elmentem abba a könyvtárba ahová importál (Databases/"aminek hívtad importáláskor" . Megkerestem a fent említett nevű XML fáljokat. Megnyitottam notepad/jegyzettömbel, csere funkció és a gene_sz_hungarian -t és a gene_sz_english -t mindenhol kicseréltem. Majd megnyitottam újból az editorban az adatbázist, kiexportáltam, bemásoltam a helyére és működik.Ha így sem megy akkor várd meg az általam elkészített fáljt. Néhány napon belül felteszem, de azért értsétek meg hogy nekem is van fontosabb dolgom minthogy mindenkit azonnal itt kiszolgáljak. Nem arról van szó hogy nem segítek, csak arról hogy nem mindig érek rá rögtön reagálni. |
|
|
|
| bendzsi98 |
03 September 2012 20:06:30
|
|
E-mail írta: Nyugi, úgyis segítek! ![]() Én a full editor /Advenced editorral próbálkoztam. Beimportáltam az adatbázist. Elmentem abba a könyvtárba ahová importál (Databases/"aminek hívtad importáláskor" . Megkerestem a fent említett nevű XML fáljokat. Megnyitottam notepad/jegyzettömbel, csere funkció és a gene_sz_hungarian -t és a gene_sz_english -t mindenhol kicseréltem. Majd megnyitottam újból az editorban az adatbázist, kiexportáltam, bemásoltam a helyére és működik.Ha így sem megy akkor várd meg az általam elkészített fáljt. Néhány napon belül felteszem, de azért értsétek meg hogy nekem is van fontosabb dolgom minthogy mindenkit azonnal itt kiszolgáljak. Nem arról van szó hogy nem segítek, csak arról hogy nem mindig érek rá rögtön reagálni. Köszi, ez menne is, csak amíg a jegyzettömbben azt a rengeteget kicserélném, az legalább egy óra lenne...
|
|
|
|
04 September 2012 08:46:01
|
|
@bendzsi: Szerintem megoldható 1 perc alatt is! A jegyzettömbnek van olyan funkciója hogy csere (Szerkesztés menü). Beírod hogy mit cserélsz mire és rányomsz hogy mindet cserélje ki... Csak figyelj hogy először az angolt cseréld ki mondjuk "valami"re, aztán a magyart angolra, aztán a "valami"t magyarra. Többiek: úgy látom hogy van érdeklődés egy saját kiegészítő iránt. A kérdésem az hogy ki miben tudna segíteni? |
|
|
|
| tibo |
04 September 2012 10:03:13
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
E-mail írta: @bendzsi: Szerintem megoldható 1 perc alatt is! A jegyzettömbnek van olyan funkciója hogy csere (Szerkesztés menü). Beírod hogy mit cserélsz mire és rányomsz hogy mindet cserélje ki... Csak figyelj hogy először az angolt cseréld ki mondjuk "valami"re, aztán a magyart angolra, aztán a "valami"t magyarra. Többiek: úgy látom hogy van érdeklődés egy saját kiegészítő iránt. A kérdésem az hogy ki miben tudna segíteni? Szerintem. Sorold fel milyen részfeladatok lennének és akkor jobban lehetne választani, kiosztani a feladatokat. Én grafikázást, adatbázis alap készítést simán vállalok. |
|
|
|
|
04 September 2012 12:21:53
|
|
Sok minden van. Én magam az adatbázisos részével szeretnék foglalkozni, mert abban elég jónak érzem már magamat. De további fontos feladatok is vannak. - Mezek, logók, csapatgrafikák készítése Szükséges tudás: jó grafikai érzék, valamilyen grafikai program ismerete, tapasztalat PCM-es grafikákkal - Versenyzőkről információ gyűjtése UCI és CQ ranglista plusz internetes keresgetés útján kideríteni hogy egy adott csapat egyes versenyzői milyen specializációval rendelkeznek és abban mennyire jók. Előzetes PCM-értékelés készítése. Szükséges tudás: interneten tudj keresni, nézz át eredménylistákat, tudd belőni hogy PCM-ben milyen értéke lehet a versenyzőnek. - Szakaszkészítés Magáért beszél, aki tud szakaszokat csinálni az szóljon, van egy pár verseny amit meg kell csinálni. Plusz infó: nem csak magyar kiegészítő lesz hanem közép-kelet európai. Tibónak már kiadtam egy pár csapatot grafikázásra. Tibo kezdj a Tusnáddal, majd jöhetnek a Szlovák, Szlovén csapatok! |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |

. Megkerestem a fent említett nevű XML fáljokat. Megnyitottam notepad/jegyzettömbel, csere funkció és a gene_sz_hungarian -t és a gene_sz_english -t mindenhol kicseréltem. Majd megnyitottam újból az editorban az adatbázist, kiexportáltam, bemásoltam a helyére és működik.