Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2015
Oldal: 1 / 2: 12
|
|
Pro Cyclist Dario Virenque
|
|
| Monof |
18 July 2015 22:55:29
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Sziasztok! Akkor kezdeném is egy Pro Cyclist leírással. Úgy gondoltam, hogy legyen valami párhuzam, ezért Richard Virenque fiával, Darioval kezdtem el. Franciaország szülötte és nagy tehetsége, reményeink szerint hasonlóan sikeres lesz, mint édesapja. Igazi hegyimenő lehet belőle, de azért tikon egy sárga trikóban is bíznak benne. Adatokat látjátok, még nagyon fiatal, innentől kezdve egyes szám első személy ![]() Sziasztok, bemutatkoznék. Dario vagyok. Tavaly kezdtem el komolyabban bicajozni, faterom sokat unszolt miatta. Gondolom senkinek sem kell őt bemutatnom. Szerinte egész jól bírom a hegyeket, viszont az időfutamokat ki nem állhatom. Jó lenne, ha én is viselhetném a sárga trikót, sőt meg is szeretném nyerni, de első körben csak a pöttyösre tudok koncentrálni. Tavalyi szezonom az amatőr ligában egész jól ment, így idén kaptam 3 ajánlatot. Sokat agyaltam, hogy melyik csapat ajánlatát válasszam, de végül a Marseille ajánlatát fogadtam el. Igaz, nem nagy csapat, viszont nem várnak el az első évben túl sokat, hagynak teret a fejlődésre. És akkor bele is csapunk a lecsóba, hiszen január 1-je van, és indul is a szezonom. A főnökség szerint ez az év a beilleszkedés éve lesz, nincsenek konkrét célok, csak hogy fejlődjek. Azért titkon remélem, hogy sikerül valami maradandót elérnem valamelyik versenyen. És akkor nézzük is az első három versenyemet, még januárban. Igen, jól látjátok, a conti csapatoknak megrendezett PCMDaily kupán veszek részt. Mivel sokat nem tudtunk még idén edzeni, így tényleg csak az a cél, hogy befejezzem a versenyt. Az első verseny 10-én volt, ahová csapatom mint segítőt nevezett. Nagy esélyünk nem volt, hiszen nagy nevű kerekes nincs a keretünkben, de azért a tisztes helytállás fontos. Célom, hogy a végén ott legyek, esetleg az utolsó huplin támadjak, de nagyon idény eleji formában vagyok, akár az is megeshet, hogy már az első emelkedőn leszakítanak.. Meglátjuk. ![]() És eljött a nagy nap, verseny előtt nem igazán tudtam aludni. Nagyon izgultam, életem első profi versenye. Természetesen csak hátul tudtam elhelyezkedni, de gyorsan előre tudtam jönni, köszi fater a tanácsot. A szakasz eleje így eseménytelenül telt, természetes a nap szökés elment, amibe nem tudtunk embert adni. Ezért a főnök beszólt, hogy picit próbáljam meg megrántani a sort, ami meglepetésemre sikerült, tudtam tempót diktálni, amivel csökkentettük a hátrányt. Sajnos végül nem sikerült a végső célom, az utolsó huplin megállt a lábam, nem tudtam az élmezőnnyel megjönni. Teljesen elkészültem, a célba alig sikerült beérnem, de végül így is a csapatom második legjobb eredményét szállítottam, amin a csapatvezetőm is nagyon meglepődött és megdicsért. Külön köszönet a csapattársamnak, hiszen a végén már ő húzott be. Sok pihenő a verseny után nem maradt, hiszen 14-én újabb forduló. Előtte még az edzések hatására kicsit fejlődtem is, aminek nagyon örülök. Szóval, 14-e, verseny. Itt is segítő szerepet kaptam, hiszen ez egy sík verseny, ide csak a tapasztalatszerzés miatt hoztak el. Célom a főmezőnnyel való megérkezés, illetve a csapat hasznos tagja szerettem volna lenni. A versenyen végre sikerült jól helyezkednem, így rögtön szökni próbáltam, mint a fater, de sajnos ez nem jött össze, nem sikerült jókor indítanom. Végül csapattársam került bele a jó szökésben, így tulajdonképpen a csapatunk szépen hátradőlt, és várta, hogy mi fog történni. Végül a mezőny beérte a szökevényeket és jöhetett a mezőnyhajrá. Sikerült jól helyezkednem, így nagyon előkelő helyen végeztem. Most sikerült csapatom legjobbja lenni, pedig kijelenthetem, ez a terep nem az én asztalom. Nagy meglepetésemre a komplett főnökség gratulált nekem, sőt, még egy kis zsebpénzt is kaptam, 50 Eurot.  Első megkeresett és megérdemelt jutalmam. Remélem jövőben több is lesz belőle. De térjünk vissza, hiszen 17-én újra verseny, végre dombos terepen. Csapatom most szabad kezet adott, látva az eredményeimet, így tulajdonképpen azt csináltam, amit jónak láttam. Sajnos az idő nem kedvezett, hideg és eső várt minket. De ez nem tántorított, hiszen kinéztem magamnak az utolsó hegy lejtmenetét, hogy majd ott. Persze, ha sikerül kibírnom a kemény tempót. A verseny egyébként egy csodálatos környéken volt, szerencsére a tempó sem volt gyilkos, senki sem mert nagy tempót diktálni a rossz időben, a csúszós úton. Így volt időm nézelődni is. Így nyugodtan elértük az utolsó nagy hegy tetejét, végre itt volt az alkalom, hogy indítsak. Sikerült jó időben lószolnom, a többiek meg nem mertek velem jönni a vizes úton, így szépen növeltem az előnyömet lefelé. Sajnos azonban a lábam az utolsó kis emelkedőre teljesen elfogyott, így a futottak még kategória lett a bátor támadásomból. Természetesen nagyon csalódott voltam, hiszen akár a győzelem is benne volt. A főnök természetesen megdicsért, de én nagyon elkeseredtem, hiszen az első 10-be vártam magamat. Következő versenyig kis pihenő, addig is tekerjetek sokat. Üdv, Dario "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| cyclearound17 |
18 July 2015 23:19:03
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 451 Regisztrált: 18.08.12 |
Ígéretes! Kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan fog Dario fejlődni, a génekkel biztos nem lesz gond. ;) |
|
|
|
| Pettersson |
19 July 2015 12:25:56
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 16 Regisztrált: 12.07.15 |
Megvetted, vagy van virágbolti verzió? Amúgy ebben a módban csak egy embert irányítasz?
.. .. :: :: Bianchi - Passione Celeste :: :: .. .. |
|
|
|
| bendzsi98 |
19 July 2015 15:47:53
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Remek olvasni, hajrá! Csak így tovább, hamarosan összejön majd az első dobogó is.
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Monof |
19 July 2015 17:11:49
|
|
Köszi a biztatást. Hamarosan jönnek a következő versenyek ![]() Igen, megvettem, viszont steam-es verzió, kb 25 EUR volt. Ha kell link, szóljatok. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Monof |
19 July 2015 21:19:39
|
|
Ismét jelentkezem. A hármas kupa után most a Marseille kvázi házi versenyére mentünk. Nagy az elvárás a csapatban, hogy valami értékelhető eredményt érjünk el, ezért egy komoly sorral érkeztünk. Érkeztünk… Inkább azt mondom, hogy végre otthonról tudtam eljönni, nem kellet sokat utazni. Sok hazai néző lesz, remélem sikerül jó eredményt elérni. Tervem főként, hogy segítsem a csapatot, talán a lejtmenetben próbálok akciózni a végén, de ez csak álom, hiszen nagyon erős mezőny jött el.![]() Mint látjátok, több Pro tour csapat is eljött, nem éppen rossz sorral. Viszont legalább szokhatom a légkört, és végre pár nagyobb névvel is versenyezhetek együtt, akiket eddig csak a TVben láttam. ![]() A szakasz elején túl sok nem történt, próbáltam egy elmenésbe részt venni, de nem engedtek el, végül feladtuk a többiekkel, menjenek azok, akik erősnek érzik magukat. A szakasz feléig a FDJ vezette a peletont, majd a nagy hegy lábánál a főnök beszólt, hogy egy picit rántsam meg felfelé. Természetesen már elöl is voltam. Mint látjátok, már szurkolóm is akad, aki a tökéletes képig ide kijött, remélem, majd átküldi nekem is. ![]() Hegy tetejére érve 1 percet le is faragtunk a hátrányból, de be kell hogy valljam, nem igazán esett jól. Sajnos a végét nem bírtam, így csak a célba érkezés volt a célom. Nagy eredmény nem lett belőle, de ami a feladatom volt, azt sikerült teljesíteni. ![]() Mint látjátok, így is 100-ban vagyok, ami ebben a mezőnyben egyáltalán nem rossz eredmény. ![]() Így már február van, és a remek teljesítményem után a mester be is nevezett egy 2.1-es versenyre. Nagyon izgatott vagyok, hiszen hatalmas megmérettetés lesz! Igaz, nem az én terepem, de akkor is egy több napos, kiemelt verseny. ![]() Addig is pihenés, és majd jelentkezem. Üdv, Dario Szerkesztette: Monof - 19 July 2015 21:23:53 "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Monof |
21 July 2015 11:26:43
|
|
És folytatódik tovább a történet, viszont teszt jelleggel most nézhető és hallgatható. Kíváncsian várom, hogy mi a vélemény. YouTube Videó ha nem jelenik meg akkor itt a link: https://youtu.be/... Szerkesztette: Monof - 21 July 2015 11:42:50 "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| banyai2000 |
21 July 2015 20:54:32
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 969 Regisztrált: 31.08.11 |
Én a videós sorozat mellett tettem le a voksomat . Elég jól eltudtam mondani a dolgokat és jobban szeretek megnézni egy videót mint olvasni . Csak így tovább .
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| bendzsi98 |
22 July 2015 01:20:03
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Remek lett az első videós kaland, tetszetős! Csak így tovább. Aztán lassan eljön az az idő, amikor a Tourról közvetíted Dario hegyi trikóját...
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Monof |
22 July 2015 08:14:23
|
|
bendzsi98 írta: Remek lett az első videós kaland, tetszetős! Csak így tovább. Aztán lassan eljön az az idő, amikor a Tourról közvetíted Dario hegyi trikóját...![]() Legyen igy
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| hazmesterzs |
23 July 2015 20:37:01
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 172 Regisztrált: 26.05.09 |
Helló, nekem egy technikai problémám van a következő fájlokat nem tudom felmásolni telepítéskor: N45E0.dem N45E10.dem N45E5.dem N50E-10.dem N50E25.dem Cyc_Handle_XXXXXX_00_S.dds El tudnád küldeni valamilyen formában? |
|
|
|
| Monof |
24 July 2015 11:00:11
|
|
Megnezem majd.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| hazmesterzs |
24 July 2015 20:31:08
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 172 Regisztrált: 26.05.09 |
Köszi |
|
|
|
| Monof |
24 July 2015 21:46:59
|
|
Közben haladtam is a leírással, és végre fel is töltötte a youtube. A link: https://www.youtu...e=youtu.be Valamiért nem tudom szépen beilleszteni, remélem Tibó ezt meg tudja majd oldani
Szerkesztette: Monof - 24 July 2015 21:49:34 "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| cyclearound17 |
24 July 2015 22:01:54
|
csak az = utáni rész kell, így: YouTube Videó |
|
|
|
| Monof |
24 July 2015 22:43:26
|
|
cyclearound17 írta: csak az = utáni rész kell, így: YouTube Videó Köszi!
| zsupi44 |
25 July 2015 12:39:41
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 24 Regisztrált: 09.10.12 |
Milyen amúgy az új játék , tetszik? Miben más mint a tavalyi? |
|
|
|
| rap051 |
26 July 2015 17:06:20
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 14 Regisztrált: 06.01.12 |
Mikora várható törés? |
|
|
|
| Monof |
27 July 2015 08:47:18
|
|
Arra kérnék mindenkit, hogy ide innentől kezdve csak a karierrel kapcsolatban írjatok. Köszi előre is. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| cyclearound17 |
27 July 2015 22:31:34
|
Jól halad Dario, jók a videók is, csak így tovább! :) |
|
|
|
Oldal: 1 / 2: 12
| Ugrás a fórumra: |

Aztán lassan eljön az az idő, amikor a Tourról közvetíted Dario hegyi trikóját...