Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2009
Oldal: 1 / 2: 12
|
|
Karrier leírások
|
|
| Soldado |
14 August 2009 18:48:24
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 43 Regisztrált: 15.07.09 |
Már mondták egy páran, hogy kéne egy ilyen topik. Hát tessék. Tehát írjátok le, hogy milyen csapattal játszotok, milyen eredményeket értetek el, milyen kítűzött céljai vannak a támogatóknak, és esetleg nektek. Kik a főbb versenyzők, kik a legnagyobb tehetségek, és minden egyéb finomságot ![]() |
|
|
|
| Soldado |
14 August 2009 19:12:18
|
Szóval akkor kezdem is. Astanával most kezdtem meg a harmadik idényemet. Elég komoly csapatot sikerült összehoznom, ami mondjuk nem nagy dicsőség. Szóval,első évben sikerült megszereznem Cavendisht, akivel rögtön abban az évben 21 szakszt nyertem valamint a zöld trikót a Touron. A második év végén elküldtem Popót, meg Zubeldiát, mert túl sokat kértek, helyükre pedig hoztam F. Schleckket, meg Boasson Hagent. Elkövettem egy olyan hibát hogy akiket a figyelők említésre méltónak találtak azt azonnal leigazoltam, akikből csak 1-2 említésre méltó kerekes van. Akkor a csapat. Csapatvezetők: Contador, Leipheimer, Cavandish, Schleck. Főbb segítők: Boasson Hagen, Barredo, Armstrong, Klöden, Vaitkus Tehetségek (itt nem biztos, hogy helyesk lesznek a nevek): KAZ. Shalgu (21 éves, többnapos) 65-ös átlag és minden képesség fejlődésnél 5-6 csillag. korosztálya legjobb TT-se ESP. Ollero (19 éves, sprinter) 63-64-es átlag, sprintből sokat fog még fejlődni, de már így is jobb, mint a nála 2-3 évvel idősebb legjobb sprinterek. GER Bürgel (21 éves, hegyi klasszikus) Ő asszem alapból benne van a játékba tehát nem generálta a gép. Sztem róla elég annyi, hogy a legjobb 21 éves kerékpáros. Dombra 72es, hegyre 69es. POR Das Neves (19-20 éves hegyimenő v. többnapos) Specializáció nélkül korosztálya legjobbja. Eredmények: Contador: 2 Tour, 1 Giro, 1 Vuelta győzelem, Cavendish: 1 Tour zöld trikó, meg egy rakat szakaszgyőzelem, Tavaly minden negy körversenyen legalább 2 szakaszgyőzelem. Levi: 1 Giro győzelem, szinte az összes időfutamot megnyerte amin elindult. A támogatók céljait többnyire teljesítem, kivéve, ha Északi klasszikusról van szó. A saját célom, hogy én neveljem ki a jövő legjobb kerékpárosait, illetve, hogy egy versenyzővel megnyerjem mind a 3 nagy körversenyt, ami szinte lehetetlen. Egyenlőre ennyi majd még írok ![]() |
|
|
|
| Dranzer |
14 August 2009 21:32:56
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 52 Regisztrált: 29.05.09 |
Szép! Milyen szinten játszol? :) |
|
|
|
| Soldado |
15 August 2009 01:50:25
|
Normálon de gondolkozok rajta, hogy egy szintel felljebb tolom, mert így azért könnyű, illetve egy kicsikét zavar, hogy mindenki olyan rohadtul elégedett, és senki nem akar elmenni, ami valljuk be, hogy a valóságban azért nem így van. |
|
|
|
| Ptibo |
16 August 2009 23:28:20
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 3 Regisztrált: 15.08.09 |
Soldado! Hol lehet felfedezni a legnagyobb tehetségeket?Hova küldjem a figyelőmet?És jól gondolom,hogy egy felfedezett tehetségnél először csak a szemmel tartás opciót válasszam,hogy lassanként megtudjam az értékeit? |
|
|
|
| Soldado |
17 August 2009 00:04:24
|
Hello! Igazából nehezen tudom megmondani, hogy hol vannak a legnagyobb tehetségek, mert még én is csak a 3. idényem közepén vagyok, de talán oda ahol valójában is jó kerekesek vannak. USA, ESP, FRA, NED, BEL ITA Stb... Igen először célszerű szemmel tartani, ami még így is lehet egy kicsit becsapó, mert lehet, hogy egy 19 éves hegyimenőnek a hegye 69-es (ez de hülyén hangzik ), de aztán leigazolod és csak 2 csillaga van a fejlődési tehetségnél. Tehát eleinte szemmel tart utána támogasd (jártam már úgy, hogy kapásból leigazoltam valakit, utána meg a megfigyelőm talált egy nála is jobbat), végül pedig igazold le de csak egy évre. A másik, hogy tanácsos nézni az U23as eredményeket, én így találtam a Kazah gyereket, aki az egyik legjobb ifim. Remélem sikerült segítenem. |
|
|
|
| OGrady |
18 August 2009 09:41:09
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 153 Regisztrált: 16.05.09 |
Én inkább a hozzátartozó cuccokat várom Lance Amstrong-gal meg van a Supergiro... Na még két feladat és jó vagyok. Meg lesz a 8. győzelme, ha így haladok. |
|
|
|
| Lighter33 |
23 August 2009 22:47:07
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Ennyi volt? ![]() |
|
|
|
| csicso27 |
23 August 2009 22:59:37
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 11 Regisztrált: 23.08.09 |
Mennyit játszotok ti ezzel h 3.5 szezonig megcsináltátok vagy hogy pörgetitek az eseméyneket én 2 hónap utan megunom![]() |
|
|
|
| Lighter33 |
23 August 2009 23:27:04
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Mer mi nagy PCM fanok vagyunk. Vagyus Orisáj fanok. Én pl nem tudom megunni |
|
|
|
| Shielton |
07 September 2009 17:38:02
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 11.08.09 |
Hali, Bocs, de megint munkahelyrol irok, igy most sem lesz ekezetem... :S Az az otletem tamadt h csinalhatnank egy versenyt (bizva mindeki becsuletessegeben h nem tolti vissza...) azoknak akiknek em eleg gyors az internetuk v gepuk... s kimaradtak az on-line jatekokbol. A szabalyok nagyon egyszeruek, de nem art elotte atbeszelnunk. Ime par alapotlet: Karrier mod Nehezsegi fokozat: Hard - Nehez Database: ami eredetileg van benne Orientation of custom team: 70% Evolution of attributes: 0,7 Csapat valasztasnal termeszetesen Custom Team (Uj osszeallitasu csapat) Ekkor elvileg 17 - 25 versenyzot kell kivalsztanunk ugy h a fizetesuk max 470.000 euro lehet. 6 megfigyelo riportjait olvashatjuk. A csapattagok kivalasztasa is rogzitve lenne valahogy h ne mindeki Contadorral jusson fel a pro tourba... szoval szerintem a legegyszerubb ha afizetesuk alapjan osztalyozzuk oket ezek alapjan: 1 fo - 75.008 € 2 fo - 64.208 € 3 fo - 59.132 - 40.988 € a csapat tobbi tagjat tetszesetek szerint valaszthatjatok azzal a kikotessel h mindegyiknek a fizuja 36.992 € alatt legyen. Ja es ha jol koltekeztek akkor nem lesz 10 fiatal bringas a csapatban... ![]() Javaslatokat szivesen varok mas kriteriumok szerint torteno csapatepitesre. Egyeb otletek is vannak ha van ra erdeklodes, akkor szivesen kifejtem otthonrol.. ekezetes betukkel ![]() udv |
|
|
|
| Dzsoni |
08 September 2009 18:04:51
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 74 Regisztrált: 18.08.09 |
Helo! Én a barloworld-ot irányítom és aza a baj mindig, hogy a síkot nem bírják a hegyimenőim. Erre hogy tudok gyúrni ha lehet vhogy? Igaz nem a 2009-el játszom, hanem a 2007-el de ahogy láttam mind2 játékot alapjába véve az edzésben és az edzőtáborokban nincsen sok különbség. Előre is köszi a segítséget
Szerkesztette: Larch - 09 September 2009 08:28:36 |
|
|
|
| Larch |
09 September 2009 08:29:18
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 136 Regisztrált: 13.04.09 |
Hogy értve nem bírják? Akciózás nélkül is leszakadnak? |
|
|
|
| OGrady |
09 September 2009 12:58:02
|
Dzsoni nézd meg, hogy állítod be az energiájukat. És hogy milyen típusú gombbal mész a mezőnyben. (fontos nagyon) Larch ez mindegyikben előfordul, hogy leszakadnak. Akciózás nélkül is! 1, Csak akkor szakadnak le, ha az optimum alá van állítva a csúszka és nincs bejelölve nekik a váltott vezetés. Ami annyit tesz, hogy ha 50 alá tolod a csúszkát (kb. 30-40) és a pozició tartásán maradsz, akkor egy idő után leszakad mindegyik embered az élmezőnytől. Az egyéni vezetésnél is egy idő után visszaesik mindenki. 2, ha egy két ember leszakad az még nem gáz. Abból még vissza lehet jönni. (Vagy nem) 3, jól megválasztott taktika kell, tehát már a verseny legelején csak a legfontosabbakat (időhátrányban lévők, hegyimenők,etc.) küldd előre, A többiek menjenek kb. 45-ös csúszkával és váltott vezetéssel. Legtöbbször elég nagy előnyre lehet szert tenni. Csak figyeld, hogy ki megy veled, és ő hol áll a futam ranglistán. |
|
|
|
| Dzsoni |
09 September 2009 14:32:33
|
amúgy sosincs gond ezzel szal általában mindig beérnek így vagy úgy, csak ha szökevényeket elkezdi hajdani a mezőny akkor szakadnak le általában(ha leszakadnak). ilyenkor mi a teendő? a hegyeken sosincs gond ott tudok menni a néppel vagy legalábbis akik bírják a hegyet, de eza sík kiakaszt néha szal van mikor inkább lesim-elem azt a szakaszt. csak így meg a játék élménye marad el...:S |
|
|
|
| OGrady |
10 September 2009 07:46:33
|
Nézd meg az edzettségüket, lehet amiatt nem tudják tartani a lépést a mezőnnyel. Vagy azért mert már túl vannak hajtva. Elején én sem igazán értettem, hogy befolyásolja az edzettségi szint a moráljukat és az erőnlétüket. Én spec. mindig azt veszem észre, hogyha az elején túl meghúzom, akkor a következő versenyre már csökken az energiaszintjük. És így egy Giro-ra, Tour-ra, vagy Vuelta-ra már nem marad erejük megtartani az előnyüket. |
|
|
|
| Larch |
10 September 2009 09:57:12
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 136 Regisztrált: 13.04.09 |
Igaz én utoljára a 2006-tal játszottam, de egyszer sem fordult elő, hogy leszakadtam volna sík szakaszon.
Szerkesztette: Larch - 10 September 2009 09:57:23 |
|
|
|
| Dzsoni |
10 September 2009 13:51:04
|
Nem hinném hogy az energiájukkal lenne a baj. Mivel simulátézva bírják, ha én irányítom akkor 10km-el a vége előtt leszakadnak. Szal vmit én csinálok rosszul. |
|
|
|
| OGrady |
11 September 2009 07:39:19
|
10 km-rel sőt 12 km-rel a vége előtt ha már nincs energiájuk, akkor told fel max.-ra (99-re a csúszkát) és használd a sima nyílat. Ha van még energiájuk, akkor próbálj meg valaki mögé beállni követésre és egészen addig, amíg rá nem mászik, maradjon a csúszka. "Ha ott van a seggében", akkor told fel 99-re a csúszkát, majd sprintnél, már a legjobb 10-ben is benne lehetsz. |
|
|
|
| OGrady |
11 September 2009 11:41:26
|
Na én újonnan indítottam magamnak karriert... ![]() Picit már felpörögtem... ![]() <--- Miért nem engedi berakni a fotót? :SEgyszakaszos 200 km-es táv. És elárulom, hogy nem easy-n nyomtam!
Szerkesztette: OGrady - 11 September 2009 11:46:26 |
|
|
|
Oldal: 1 / 2: 12
| Ugrás a fórumra: |

Lance Amstrong-gal meg van a Supergiro...