24 April 2026 13:24:51
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
 Téma nyomtatása
Valverde
Nota
#1 Hozzászólás nyomtatása
16 March 2010 19:22:05
Tour de France győztes

Regisztrált: 17.04.09

Azt hiszem ez a személy megérdemli hogy külön topikot kapjon doppingbotránya okán. Új fejlemény is van az ügyében, jelen állás szerint úgy néz ki hogy amellett hogy nem engedik olaszországban tekerni ezt kiterjesztik az egész világra. Az még kérdés lehet hogy ez az eltiltás meddig tart majd, hisz az olaszoknál már jó ideje el van tiltva Valverde, miközben máshol meg teker. Így aztán az is elképzelhető hogy Sanyi majd Olaszországban tér vissza jövő nyáron, kora ősszel.

Magánvéleményem az hogy nem szabadna senkivel így bánni, és én személy szerint kedvelem Valverde-t mert őszinte versenyzőnek tartom és a teljesítménye magáért beszél. Biztos vagyok benne hogy immáron 2-3 éve erősen rászálltak már a doppingellenőrök és azóta sem találtak egyetlen pozitív esetet. Az összes bűne az hogy az ő vérét is megtalálták még 2006-ban a híres Fuentes-es ügyben. Persze, biztos nem ment a szomszédba Sanyi egy kis vérdoppingért, de ha őszinték vagyunk akkor el kell ismernünk hogy akkoriban majd minden valamire való kerekes élt minimum ezzel a tiltott metódussal.
Szóval most egy élete teljében lévő kerékpárostól elvesznek 2 Tourt, 2 Girot és 2 Vueltát miközben könnyen lehet hogy ebből a hat versenyből megnyerhetne vagy egy-kettőt és további kettő hármon lehetne dobogós. Korunk egyik legnagyobb kerékpárosával babrálnak ki, azzal aki minden versenyén oda teszi magát, mindent meg akar nyerni, és emelett ember marad aki egy spanyol nemzeti csapatban akár képes feláldozni is magát a nagy célért. Nagyon sajnálom őt és magunkat is mivel nélküle jóval szegényebbek lesznek ezek a nagy versenyek.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

#2 Hozzászólás nyomtatása
17 March 2010 18:45:40
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Nah ha már megnyílt a topik ne legyen kihalt! Nem hiszem hogy senkinek sincs véleménye. Az enyém a következő:

Eleve érdekesnek tartom hogy egy jó ideje megy ez a huzavona Valverde körül. Szerintem még az UCI sem tudja hogy el akarja-e tiltani Alejandrot vagy sem. Valverde nagyságát mutatja hogy még ilyen körülmények között is nyert egy Vueltát!

Az a 2006-os Fuentes ügy igen érdekes volt és máig is az. Érdekesnek tartom továbbá hogy az Armstrongi érában valahogy egy doppingbotrány nem volt, azóta pedig exponenciálisan nő a számuk. Akkor még lószolgatott mindenki mindenkit a hegyekben 8-10 ember volt aki esélyes volt egy hegyi befutóra. Ma véleményem szerint van 3 - ebből az egyik egy szakasz eleji szökevény, a másik Contador, a harmadik Andy Schleck. Szóval azóta nagyon sokat okosodhatott az orvostudomány. :-)

Valverde eltiltása: jogosnak jogos, mert tiltott eszközökkel élt. Az természetesen a nézőknek szerencsétlenül jön ki hogy pont azt az embert tiltják el aki csinálná a versenyt. A másik érdekes dolog az az amit Nota is írt, hogy akkoriban mindenki nyomatta az anyagot, csúnya dolog ezért elmeszelni egy bűnbakot.

Amit még ellentmondásosnak tartok hogy Armstrong régi ellenfelei közül szinte mindenkit eltiltottak, de Lance-t aki überelt mindenkit ő végig tisztán versenyzett. Ugyanez a példa a Di Luca - Menchov tavalyi Giro-s harcára. A másik ügy ami kiakaszt/ott az a Landis-ügy. Nem tartom jó dolognak hogy egy Touron meg lehetett csinálni azt hogy egy napot kihagyunk az EPO-ból, majd ha nagyon leszakadunk, akkor másnap dupla adagot kap és nyer. A másik amit nem éppen tartok erkölcsösnek - és a jelenlegi mezőnyből is csinálják páran, az az hogy régi doppingosok úgy szidják a mostani eltiltottakat mintha ők önerőből jutottak el idáig (pl. Riccó és az asszony esete).

Várom, várjuk a Ti véleményeteket reakciótokat!

t_o_m_i
#3 Hozzászólás nyomtatása
17 March 2010 21:39:28
U23-as versenyző

Regisztrált: 18.05.09

hello

nekem személyes kedvencem Valverde, és szerintem undorító amit vele csinálnak, kezdődik az egész ott, hogy soha nem kaptak tőle pozitív mintát, innentől kezdve, hogy hol mit találtak hát érdekes ha ennek alapján tiltják el. jó Lancet tavaly n+1 szer ellenőrizték a tour alatt sehol nem volt pozítiv semmire, csak annyi volt a bökkenő vele, hogy a pihenőnapon is ugyan olyan értékeket produkált mint egy hegyibefutó után, és emiatt őt még csak kérdőre sem vonták ( csak dán vagy milyen tudós említette meg). arról nem is beszélve, hogy hát nem egy felvételen látszik (fénykép, video) Armstrongon hogy nincs minden rendben, értem ezt úgy, hogy nem is embernek néz ki. de ő feddhetetlen, szegény Sanyit meg eltiltják, spanyol bíróság kimondta, hogy semmi köze az ügyhöz, de az nem számít, ez elsőre úgy néz ki mintha mindegy lenne ki mit bizonyít itt egy fejnek hullania kell SadSadSadSadSadSadSad
Szerkesztette: t_o_m_i - 17 March 2010 21:41:34

Nota
#4 Hozzászólás nyomtatása
18 March 2010 08:25:46
Tour de France győztes

Na és akkor idegborzolásnak itt a következő, Ricardo Ricco-nak ma jár le a 20 hónapos eltiltása. 20 hónapot kapott amikor őt lemeszelték nem egy mitával a Girón. Úgy hogy mindenki tudta hogy mit csinál a kis olasz. Kb 2 évvel ezelőtt egy tehetségesnek tartott srác hirtelen berobbant és szinte mindent vitt. Á nem is volt gyanús...
Aztán nagy nehezen már muszáj volt elkapni a kis szemetet, bocs de másképp nem tudok róla beszélni. Ő volt az aki mindenkit gyanúsítgatott, aki mindenkibe bele kötött, sőt eltiltása közben barátnője(vagy felesége) lebukása után emiatt szakított vele. NEm is értem.
NA mindegy, ez az ember bezzeg mától újra versenyez úgy hogy talán ha két-három nagy versenyt kellett neki kihagynia. Na gratulálok. Egészen biztos vagyok benne hogy soha többé nem látjuk majd nagy verseny összetettjének dobogóján, hisz eredményeit doppingolva érte el, szemben Sanyival akit versenyen soha nem meszeltek le ezekben a kemény időkben sem.

Armostrongról meg az a véleményem hogy régen biztos nem volt tiszta, de most már talán nem kokszol. Cserébe nem is lesznek soha nagy eredményei. Egyébként figyeltétek már hogy van három legenda akinek eléggé hasonlít a pályája? Armstrong 7 Tour győzelem, visszavonulás, majd picit később visszatérés. Schumacher 7 VB cím visszavonulás majd visszatérés, és végül Jordan 7 bajnoki cím visszavonulás és visszatérés. Szerintem abban is közös lesz a pálya hogy egyikük sem váltja már meg a világot 40 körül.

Free Valverde!

t_o_m_i
#5 Hozzászólás nyomtatása
18 March 2010 13:29:59
U23-as versenyző

Ricco azért szakított a barátnőjével/feleségével, mert terhesen doppingolt, ez mondjuk megérthetőbbé teszi a dolgot, amúgy Jordan érdemeit nem lehet elvitatni, Schumaherről meg sok jót nem tudok mondani, ott örvendezett '94ben a dobogón Imolában, sok mindent elmond a jelleméről, aztán amikor Villeneuve megelőzte volna nekiment, amiért utólag ki is zárták a szezonból, de márt tuti eltiltottak volna egy életre, aztán jött egymás után zsinórban 5 bajnokság, amikor nem volt ellenfele a Ferrarinak, mindemellett Schumacher kellet az autóba, de szerintem azzal az autóval bármelyik élmenő nyert volna 5 bajnokságot, Lance, na hát ő meg úgy van mint az éppen aktuális amerikai sprinterbajnokok, mindig neki van a legújabb drogjuk, mire azt ki lehet mutatni amivel nyertek addigra már 3 generációval újabbat használnak... persze azért Armstron is kellett a 7 tourhoz, de dopping nélkül lehet kevesebb lenne, mert ugye nem a dopping nyeri a versenyt, az csak a kritikus 4-5%al dobja meg a teljesítményt, amitől egy közepes-jó versenyző a legjobb lehet.

Nota
#6 Hozzászólás nyomtatása
18 March 2010 19:45:32
Tour de France győztes

Azért én ezeknél a nagyoknál mindig azt mondom hogy el kell őket ismerni, mert akár milyen segítségeik voltak, akkor sem könnyű mindig odatenni magunkat, és mindig motiváltan jól versenyezni. Mind tudjuk hogy Lance milyen csapatokkal nyerte a Tour-okat, ilyen segítőkkel sokkal könnyebb. Biztos vagyok benne hogy abban az időben is volt 4-5 olyan bringás Lance-n kívül aki nyert volna minimum 2-3 Tourt velük.

tibo
#7 Hozzászólás nyomtatása
31 May 2010 20:48:39

Csapattulajdonos

Regisztrált: 18.04.09

Valverdét eltiltották !
2012 Januárig nem versenyezhet.
A büntetést 2010 Január 1-től számolják.
A határozat szerint megtarthatja 2009 győzelmeit: Vueltát, Dauphiné Libéré és Clasica San Sebastian-t.

Szerintem a határozat kicsit durva mert egy 2004 -es estről van szó. Ezzel az erővel a fél Lampre-t ellehetne tiltani + pár embert a BMC ből stb stb.

Sipetya
#8 Hozzászólás nyomtatása
31 May 2010 20:58:54

Hegyi segítő

Regisztrált: 15.04.09

Ha jól emlékszem a vérminták között nem csak kerékpárosok hanem teniszezők és focisták vérét is megtalálták. Persze őket nem veszik elő...
kepfeltoltes.hu/100112/matthews_www.kepfeltoltes.hu_.png

Soldado
#9 Hozzászólás nyomtatása
31 May 2010 21:23:29
U23-as versenyző

Regisztrált: 15.07.09

Hát most nagyon szomorú vagyok. Nem ő a kedvencem (Contador), de mivel spanyol ezért őt is nagyon kedvelem. Pont most van a karrierje csúcsán, erre 2 év. Hát a legjobbakat kívánom neki. Eddzen sokat, mi mellette vagyunk.

janika01
#10 Hozzászólás nyomtatása
31 May 2010 22:18:27
U23-as versenyző

Regisztrált: 16.02.10

Nagy érvágás ez az eltiltás mind a kerékpársportnak, mint Valverdének. Most 30 éves és a karrierje csúcsán van, ez a két év valszeg a karrierjébe is kerül. Nem csak a kihagyott versenyek és díjak, amiket nyerhetne ezalatt, hanem hogy 32 évesen visszatérni már nem egy hosszútávú szerződés sportnyelven. Ráadásul ilyen mondvacsinált okkal eltiltani...

Amúgy az ilyen szúrópróbaszerű doppoingvizsgálatok helyett sztem egyszerűbb lenne a rendszeres vizsgálat, de ez egyéni vélemény.

Nota
#11 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 00:33:25
Tour de France győztes

Nagyon sajnálom hogy ezt teszik vele, miközben mások már rég vissza is tértek, sőt...
2012 januárjáig nem versenyezhet ami azt jelenti hogy nehéz lesz csapatot találnia. A caisse-nél keresniük kell egy vezért aki könnyen lehet még akár Contador is ha idén nem sikerül Tour-t nyernie. Persze megmutatták már páran hogy jóval 30 fölött is van élet, de az azért jól látszik hogy erősen behatárolt mire képes már egy 40-hez közeledő kerékpáros.

Fresi
#12 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 13:09:38
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Én is sajnálom, mert a Tour izgalmasabb lett volna Valverde-vel az biztos, talán ő lehetett volna az egyik legnagyobb ellenfele Contadornak. De miért kellett ez az ügyet eddig húzni? Mások már rég visszatértek. Igaz Basso is megszívta mert ő majdnem 3 évet hagyott ki.

tibo
#13 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 13:29:10

Csapattulajdonos

Operación Puerto akta:

Érintett csapatok, kerekesek :

Astana-Würth

* Allan Davis
* Joseba Beloki
* David Etxebarría
* Isidro Nozal
* Unai Osa
* Sérgio Paulinho
* Michele Scarponi
* Marcos Serrano
* Ángel Vicioso

Comunidad Valenciana

* Vicente Ballester
* David Bernabeu
* David Blanco
* José Adrián Bonilla
* Juan Gomis
* Eladio Jiménez
* David Latasa
* Javier Pascual Rodríguez
* Rubén Plaza

AG2R Prévoyance
Francisco Mancebo

Caisse d'Epargne-Illes Balears
# Constantino Zaballa
# Alejandro Valverde

Team CSC
Ivan Basso

Phonak Hearing Systems

* José Ignacio Gutiérrez
* José Enrique Gutiérrez
* Santiago Botero
Saunier Duval-Prodir

* Carlos Zárate
* Koldo Gil

T-Mobile Team

* Óscar Sevilla
* Jan Ullrich

Tinkoff Credit Systems

* Tyler Hamilton
Jörg Jaksche

Unibet

* Carlos García Quesada

ÉS még:
# Michele Bartoli
# Ángel Casero
# Roberto Heras
# Santiago Pérez
# Marco Pantani

Számtalan teniszező spanyol foci játékosok.
Érintett volt a Real Madrid és Barcelona is.

És még sokan mások.
Gondoljunk bele ez csak egy orvos, kitudja hány titkos doppinglabor létezik vagy létezett.
És senki ne higgye azt hogy a kedvence tisztán megy.
Bárki bármikor megbukhat.
De a legdühítőbb az hogy mindig csak a kerékpáros a rossz ember. Mindig csak ők doppingolnak a köztudatban.
Ez rányomja a bélyegét a köztudatra is hogy aki kerékpár versenyző vagy hobbi kerekes akkor az lehet doppingos meg egészségtelen és még hülyén is közlekedik az utakon. "Pedig ő csak örül hogy kint lehet a szabadban és sportolhat nem pedig a zsíros chipset zabálja és a Mónika sót nézi és nem áll be az egészségtelenek közé.

Gondoljunk bele mi is az a dopping szer: erőt ad a hegyen, gyorsabb leszek.
MAJD !!!!
Rákos daganatok, ziháló légzés a tüdőkapacitás romlása miatt, és kórházi ágy marad.

Ideje lenne elgondolkozni!
Ideje lenne más sportolókat is eltiltani nem csak a kerekeseket.
Kosárlabda,Foci,Súlyemelők,Atléták,Amerikai foci,Tenisz és mondhatni hogy a legtöbb él sport.

ÉBRESZTŐ

Nota
#14 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 14:11:32
Tour de France győztes

Igen, az tény hogy nem csak a kerekesek doppingolnak, de elterjedt az a nézet hogy a kerekeseknél ez alap dolog, míg más sportokban nagyon ritka mert azok ugyebár nem ilyen fizikálisak. Csak annyi a baj hogy már nem az 50-es években vagyunk, ma már MINDEN profi sport fizikális. Nézzünk meg egy komoly focistát, kézilabdást, kosarast, vagy épp teniszezőt hogy milyen testfelépítése van, vagy kérdezzük meg egy héten hány órát tölt a sportjához szorosan nem fűződő fizikális edzéssel. Tényként lehet kezelni hogy a profi amerikai sportolók MIND használnak doppingszereket. És az is tény hogy a kerékpárban használatos doppingszerek legnagyobb része "normális" használat mellett nem hogy egészségtelen, de inkább egészséges figyelembe véve a terhelést amihez használják. Egy komoly orvos mondta azt hogy ő elismeri és kötelezőnek tartja a doppingra vonatkozó szabályok betartását, de ha a saját gyermeke vállalkozna arra hogy 3 hétig napi 150-200 kilómétereket tekerjen le feszített tempóban akkor ő maga javasolná hogy mikrodózisos EPO-t használjon. És egyébként is hol húznánk meg a határt, mi számít már doppingnak? Az étrendkiegészítők ugyebár legálisak, pedig biztos vagyok benne hogy a túladagolásuk nem tesz jót sem a májnak sem a vesének, vagy épp a koffein sem ártalmatlan komoly dózisban a szívre nézve.

Ja és ha már dopping, nem tudom láttátok e már a Cancellara-t megvádló videót. Ha nem akkor ajánlom figyelmetekbe.
YouTube Videó

Állást nem foglalnék az ügyben, de két dologra hívnám fel a figyelmeteket:
1. Egy ilyen kerékpárba épített motor aligha adhat le túl nagy teljesítményt, bár ugyebár itt már minden számít.
2. A videó szűk 5 percnél lévő részén otthagyja Fabian a Vacansoleil-es srácot, aki ugyan picit tényleg fel is adja, de egészen gyorsan egészen kevés fáradtsággal hagyja őt ott a svájci. Ne feledjük ez a verseny végén történt ahol már mindenki hulla volt, és Cancellara-n a legkisebb erölködés sem látszik. Szinte csak tartja a lábát a pedálon miközben a pörög. Fura.

Ja és én mindezt úgy írom hogy imádom a nagy svájcit.

Speedy7
#15 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 14:38:07
Vízhordó

Regisztrált: 13.04.09

Hát ez tényleg durva. Én ezt nem értem, hogy miért jó csalni már a kerékpárral is. Az ilyet ráaásul csak egy alapos ellenőrzéssel lehet észrevenni. Nagyszerű, hogy a vérdopping után most ez is itt van. Kár Shock

t_o_m_i
#16 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 15:37:22
U23-as versenyző

gusztustalan ez az egész Angry hogy egyeseknek mindent szabad, másokat meg eltiltanak pozitív eredmény nélkül, valakinek úgy látszik, hogy komoly érdeke fűződik ahhoz, hogy Valverde ne versenyezhessen, gusztustalan....

tibo
#17 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 16:04:48

Csapattulajdonos

Cancellara hoz annyi reagálnék hogy nekem is nagy kedvencem én hiszem és remélem őt ismerve hogy ez úgy jött neki össze hogy ebben az évben nagyon durván csak erre a 2 eseményre készült és ezért volt ilyen jó formában.
De belegondolva a többi versenyző nem volt akkora kirobbanó formában:
Boonen -Sipibá jól mondta kokó bulik 1000 rel visszaüt + Devolder és Chavanel sem segíthetett neki.
Flecha - már nincs olyan erőben ő örült szerintem hogy ottragadt
Hushovd - formán kívül van idén csak esik-kel
Leukemans és Hammond akikben láttam erőt akkor de aholland rosszul taktikázott a britt meg nem mehetett.
HA viszont tényleg igaz ez az egész, akkor szerintem már többen kipróbálták és nem most kezdték és nagyon nagyon csalódnék a császárban és a többi kerekesben is.
Különben meg mi a francnak elektromos váltó meg ilyenek a versenyen, kikel tiltani. Az más dolog hogy a közéletben (lásd Gepida) jó ötlet és jól használható ezek a rásegítések.
JAhh még egy adalék és kérdés ami megfogalmazódott bennem Cancellara Sram szettet használ nem elektromos Dura-ace-t !! Akkor hogy is van ez ?

De hogy a topicknál maradjak Valverde jó versenyző és lesz neki helye.
Nem tartom kizártnak hogy Contador mellett pár év múlva Santander (Alonso féle bringás csapat) színekben látjuk versenyezni.
Szerkesztette: tibo - 01 June 2010 16:06:54

Fresi
#18 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 16:29:05
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Annyit mindenképp hozzákell tenni, hogy ez egyátalán nem biztos, hogy Cancellara használta ezt a szerkezetet. Az biztos, hogy létezik ez az osztrák cég amelyik ezzel foglalkozik de ahogy olvastam nem országúti kerékpárokra fejlesztik. Ettől persze még kinézem belőlük, hogy megbuherták a cuccot és beleépítették az országútiba. Állítólag ez a "dongó motor" 200 watt teljesítményre képes. Az akksi pedig kb. 1 - 1,5 órát bír. Azt szokták mondani, hogy egy profi kerékpáros teljesítménye támadás közben 2000 watt is lehet. Nyilván ezt nem tudja sokáig fenntartani, de ha ezt nézzük akkor ez a "dongó motor" máris elvégez helyette 10%-ot, ami azért nem kevés...
Egyébként én is furcsáltam már akkor is azt a szitut, amikor Camcellara kerékpárt cserélt verseny közben ez egyik tavaszi klasszikuson, nem mernék rá esküdni de talán a Flandrián. Láthatóan defektje nem volt. Nem is nagyon értettem az egészet.
Olvastam azt is, hogy ez a cucc úgy nagyjából 0,5 - 1 kg között lehet. Ez azért is érdekes, mert az uci alsó súlyhatára 6,8 kg amit a jelen technika szerint simán túlszárnyalnak. 1,5 millió forintért már simán lehet venni 6-6,2 kg körüli bicajt, így simán belelehetne építeni a szerkezetet minden feltünés nélkül.
De azért megmondom őszintén én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban... De nemtudom, mondjuk időfutamon baromi sokat számíthat.

janika01
#19 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 17:10:36
U23-as versenyző

Regisztrált: 16.02.10

Hát megnézve a videót, már a lelassított kézmozdulatai is gyanúsak, de a második versenyen a videóban eléggé kütközik, hogy míg Cancellara ültében is lazán elterer, addig mögötte meg a nyeregből kiállva is belassul a versenyző. De ha már Valverde-témában vagyunk, akokr megjegyezném, hogy ehhez a Cancellárás dologhoz képes a Valverde eltiltásának (kitalált) okai eltörpülnek, Sem rokonszenvet, sem ellenszenvet nme érzek Cancellara iránt, de a videón látottak alapján ha el is tiltanák, már több alapja lenne, mint Valverde eltiltásának. Mindemellett annak örülnék a legjobban, ha bebizonyosodna az ártatlansága.

Nota
#20 Hozzászólás nyomtatása
01 June 2010 18:40:43
Tour de France győztes

Na úgy látom sokan szeretjük Valverde-t, azt hiszem nem véletlenül. Amellett hogy nagyon eredményes, még iszonyat szimpatikus a viselkedése is. Nyert már jóformán minden fajta versenyt, de soha nem volt elérhetetlen, "űrlényszerű" versenyző. Reménykedem benne hogy legalább annyit el lehetne érni hogy ne 2012 januárjáig szóljon az eltiltás, hisz már elég sokat szívatták a versenyzéssel eddig is. Ha jogos lenne az eltiltás akkor sem szabadna 2011 januárjánál, vagy mondjuk max júniusánál tovább tartania, és akkor már jövőre láthatnánk a Tour-on.

Visszatérve Cancellara-ra én nem mondom hogy illegális segítséget használt volna, csak azt hogy ilyesmi könnyen létezhet és ha létezik akkor valószínűleg nem Bodrogi használja hanem valaki olyan aki ülve elteker a világ legjobb kerekeseitől. Ettől függetlenül Fabian nagy kedvenc és a valaha volt egyik legjobb kerékpáros.

Ugrás a fórumra:

1,052,229 egyedi látogató