Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Giro d'Italia
|
GIRO 2011
|
|
| Fresi |
03 May 2011 15:15:37
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Május 7-én kezdődik a 2011-es Giro d' Italia! Ezzel kapcsolatban jöjjön minden ide! |
|
|
|
| Lighter33 |
03 May 2011 16:25:17
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Lesz tippverseny? Vagy esélytelen?
![]() |
|
|
|
| Fresi |
03 May 2011 17:25:25
|
Szerintem ha megleszünk min. 5-6-an akkor lehet! |
|
|
|
| Fresi |
07 May 2011 09:17:07
|
Tegnap volt a prezentáció, voltak érdeklődők...![]() |
|
|
|
| Fresi |
09 May 2011 17:21:11
|
Szerintem ne a tippeldébe írjuk hanem ide a Giroval kapcsolatos dolgokat (minden), így ott is könnyebb lesz számolgatni. Remélem, hogy Weylandt túléli ezt a szörnyű bukást.. Nehéz bármit is mondani, lehet hogy ő hibázott, lehet hogy technikai probléma volt és ez vezetett a bukáshoz, a lényeg, hogy sikerüljön megmenteni most ez a legfontosabb. |
|
|
|
| Monof |
09 May 2011 17:29:45
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Fresi írta: Szerintem ne a tippeldébe írjuk hanem ide a Giroval kapcsolatos dolgokat (minden), így ott is könnyebb lesz számolgatni. Remélem, hogy Weylandt túléli ezt a szörnyű bukást.. Nehéz bármit is mondani, lehet hogy ő hibázott, lehet hogy technikai probléma volt és ez vezetett a bukáshoz, a lényeg, hogy sikerüljön megmenteni most ez a legfontosabb. Így van, most neki kell szorítani, hogy túlélje. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Fresi |
09 May 2011 17:34:12
|
Weylandt elhunyt Nyugodj békében! Szerkesztette: Fresi - 09 May 2011 17:34:42 |
|
|
|
| Monof |
09 May 2011 17:35:31
|
|
Fresi írta: Weylandt elhunyt Nyugodj békében! Sajnos... Nyugodj békében.... Kitartást a családnak.... Ez nagyon szomorú hír.... "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Monof |
09 May 2011 17:40:18
|
|
Kész, teljesen magam alatt vagyok... Ez egy tragédia nekik...
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Fresi |
09 May 2011 17:41:17
|
Monof írta: Fresi írta: Weylandt elhunyt Nyugodj békében! Sajnos... Nyugodj békében.... Kitartást a családnak.... Ez nagyon szomorú hír.... Igen sajnos pedig a mentősök is szinte egyből ottvoltak de mégsem sikerült megmenteniük... sajnos nem tudták a helikopterre sem feltenni, mert az nem tudott leszállni... Borzasztó dolog ez. Rutinos, jó versenyző volt, érthetetlen ez az egész ![]() |
|
|
|
| Monof |
09 May 2011 17:44:15
|
|
Fresi írta: Monof írta: Fresi írta: Weylandt elhunyt Nyugodj békében! Sajnos... Nyugodj békében.... Kitartást a családnak.... Ez nagyon szomorú hír.... Igen sajnos pedig a mentősök is szinte egyből ottvoltak de mégsem sikerült megmenteniük... sajnos nem tudták a helikopterre sem feltenni, mert az nem tudott leszállni... Borzasztó dolog ez. Rutinos, jó versenyző volt, érthetetlen ez az egész ![]() Sajnos az emberi élet nagyon törékeny... Mindig elfelejtjük és ilyenkor döbbenünk rá, hogy ilyen bármikor történhet. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Fresi |
09 May 2011 17:46:58
|
Monof írta: Fresi írta: Monof írta: Fresi írta: Weylandt elhunyt Nyugodj békében! Sajnos... Nyugodj békében.... Kitartást a családnak.... Ez nagyon szomorú hír.... Igen sajnos pedig a mentősök is szinte egyből ottvoltak de mégsem sikerült megmenteniük... sajnos nem tudták a helikopterre sem feltenni, mert az nem tudott leszállni... Borzasztó dolog ez. Rutinos, jó versenyző volt, érthetetlen ez az egész ![]() Sajnos az emberi élet nagyon törékeny... Mindig elfelejtjük és ilyenkor döbbenünk rá, hogy ilyen bármikor történhet. Így van, sajnos. És ez velünk amatőrökkel is elfordulhat, egy kanyart elvétünk lejtmenetben és máris ottlehet a baj, vagy egy figyelmetlen autós, de ebbe most belsem gondolnék... |
|
|
|
| Nota |
09 May 2011 17:54:59
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Nyugodjon békében, reméljük értelmet nyer majd a halála idővel ahogy pl Senna halála forradalmat indított a pilóták védelmében az F1-ben!
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
|
09 May 2011 18:13:50
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Sziasztok. Nehéz ilyenkor szavakat találni. Minden (kerékpár)sport rajongót sokkoltak a hírek. Nem hittem volna hogy ilyen megtörténhet a mai világban. Bár voltak súlyos balesetek korábban, de halálos nem. Sajnos Nota igazad lett, fekete nap a Giro történetében. Hogy a háttérben mi állt azt valószínűleg soha nem tudjuk meg. A baleset kapcsán azonban lett néhány érdekes gondolatom... 1) Wouter sisakot viselt és tudjuk mi történt vele, akik nem hordanak sisakot tekeréshez azok azt hiszem most elgondolkozhatnak rajta! 2) Érdemes a felérés/siker érdekében ennyit kockáztatni??? Sokszor úgy mennek a profik hogy a TV-ben én félek... 3) Mint tudjátok én is aktívan bringázok. A nagy bukások kapcsán szóba jött egyszer köztünk a nemzetközi bringás tapasztalat. Ha jól emlékszem pont Árvai Atta mondta hogy kint nem tanítják a kerékpárosokat bringázni (ellentétben itthon pl. a KSI-ben van ilyen edzés), azaz arra hogy hogyan is vegyék a kanyart, hogy helyezkedjenek, féktechnika, kanyartechnika, stb. Úgy vannak vele hogy majd megtanul a gyerek ha bedobjuk a mélyvízbe. Nos talán érdemes lenne ezt is fontolóra venni... Végezetül pedig: Nyugodj békében Wouter Weylandt! |
|
|
|
| tibo |
09 May 2011 18:14:03
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
Kegyetlen a sors, és ilyenkor fáj igazán az ember szíve. Nyugodjon békében. Remélem lesz Budapesten vagy valahol a környéken egy kis emlék túra. Én személy szerint nagyon gondolkozok rajta. Lehetne a célállomás a belga nagykövetség. Mindig a jó fiuk mennek el ![]() |
|
|
|
| Nota |
09 May 2011 18:33:36
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Weyland előtt még sok nagy verseny állt, igazi egynapos menővé válhatott volna. Már 26 évesen rengeteg sikeres versenyen volt túl és még vagy 8-10 jó éve lehetett volna. Persze nem is ez a fontos ilyenkor, de remélem tényleg lesz valami következménye a biztonság terén a balesetnek. Lehet hogy veszít majd a kerékpár valamit, de talán nyer is. Szinte biztos vagyok benne hogy új generációs bukósisakok jönnek majd, sőt.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Sipetya |
09 May 2011 19:26:21
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Nyugodjék Békében!
![]() |
|
|
|
| alberto contador |
09 May 2011 19:47:54
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 186 Regisztrált: 27.02.11 |
nyugodjon békében |
|
|
|
| bendzsi98 |
09 May 2011 19:48:40
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Nyugodj békébe Wouter Weylandt!
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Monof |
09 May 2011 21:04:44
|
|
Szóval.. sokat gondolkodtam... Engem eléggé megviselt ez a tragédia, főként az emberi oldala.. Ilyenkor átgondolja az ember, hogy ő is felkelt, elment munkába, de nem ért haza... Kemény. Sajnos ez ilyen sport, ezt sokkal biztonságosabbá nem lehet tenni. Ott van Kubica esete, egy biztonságos rally autóban majdnem otthagyta a fogát... Sajnos ez benne van az életben. Remélem holnap kellő tiszteletet fog kapni a srác... Megérdemli. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Ugrás a fórumra: |