Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
|
dOpPiNg ???
|
|
| Fresi |
08 February 2012 09:22:12
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Így van, egyetértek Notaval. Az ilyen döntések könnyen a országúti szakág halálához vezethetnek. Még 1-2 ilyen balhé és lehet, hogy leveszik az olimpiáról, akkor nem tudom mi lesz... Mert ugye támogatások stb. A másik a média hozzáállása. Általában nem kerül bringa a címplapokra (főleg idehaza) de egy ilyen nagy vízhangot kiváltó ügy, mint Contadoré egyből címlapokra kerül. Az átlag sportajongó meg csak annyit észlel az egészból, hogy a bringások orrba szájba kokszolnak. A legtöbb ember addig jut el, hogy az összes bringás kokszol! (Szoktam vinni a bringámat vonaton, és nem egy ember jött már oda azzal, hogy én tuti, hogy kokszokok, mert minden outis csinálja...) Nem ártana azzal is foglalkozna a lapoknak, hogy a bringában van messze a legnagyobb szigor jelenleg. De ők a kokszosok, a NFL, NBA, NHL sztárok meg a királyok... Nem beszélve a focistákról, akik egész szezon alatt bomba formában vannak, és heti 2 meccset minimum játszanak... Vicc az egész. Jó lenne, ha végre ugyanazzal a mércével mérnék a dolgokat. |
|
|
|
| hazmesterzs |
08 February 2012 13:40:34
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 172 Regisztrált: 26.05.09 |
Ez egy ilyen világ, általában csak a botrány marad meg az emberekben, nem véletlenül, olyanok pl. a tv műsorok amilyenek, és ez csak egy része az egésznek. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
08 February 2012 14:19:25
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
De ha conti nem doppingolt már pediga határozatban az van hogy nem doppingolt kérdés mért tiltották el?
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| hazmesterzs |
08 February 2012 17:12:47
|
|
Ahogy egykori főnököm, mondta te voltál ott, te nem tudtad az érdekeidet megvédeni, ezért te viszed el a balhét. |
|
|
|
| Fresi |
11 May 2012 21:43:41
|
Török Béla, válogatott vizilabdázó doppingtesztje pozitív lett. Állítólag egy vérnyomáscsökkentőben volt doppinglistás anyag, ő elfelejtette jelenteni, hogy szedi ezt a győszerz az antidopping csoportnak... Hogy mi lesz a büntetés? Rövidesen eldől, de elképzelhető, hogy ott lehet az olimpián. Ha bringás lett volna, biztosan megkapta volna a 2 évet. Ugyan ilyenért tiltották el anno Támer Kolost, 2 évre. Jó lenne azért ha egyenlő mércével mérnének. |
|
|
|
| Fresi |
24 August 2012 13:04:55
|
No az Armstrong ügy kapcsán kinek mi a véleménye? 1998-tól minden eredményét elveszik. Dúrva! |
|
|
|
| Csabikaa13 |
24 August 2012 13:22:49
|
Undoritóóó
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
|
24 August 2012 13:59:57
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Inkább a gyilkosokkal meg valódi bűnözőkkel foglalkozzanak az Amcsik, a WADA meg adja oda azt a rakat pénzt a versenyszervezőknek, edzőknek, fiatal tehetségeknek... Így hogy random időben tiltanak el random versenyzőket nincs értelme az egésznek. Számommra egyébként az a győztes aki országúton nyert. Csak kár hogy ereje teljükben lévő versenyzőktől vesznek el 2-3 évet, akik csinálnák a versenyt nem csak a kereket raknák. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
24 August 2012 16:45:21
|
De az Amarikaiknak ez mért jó hogy meggyalázzák a VIÁLG legnagyobb 7 x es Tour győztesét?
|
|
|
| hazmesterzs |
24 August 2012 20:00:02
|
|
Ez ma már tényleg boszorkányüldözés 13 év távlatából, akkor kapták volna el amikor a versenyeket nyerte. |
|
|
|
| Fresi |
25 August 2012 11:57:28
|
Úgylátszik most az lesz a divat, hogy visszamenőleg 10 évekre vesznek el győzelmeket, nem csak kerékprában, hanem atlétikában is. Nem tudom, hogy ennek mennyi értelme van. Egyébként nekem az a nagyon fura ebben a LA-ügyben, hogy az ő mintáit vizsgáták a franciák meg gondolom a WADA is stb., de nem találtak bennük semmi tiltott szert. Most pedig az USADA kimutotott egy csomó mindent (EPO, növekedési hormon stb.). Pedig nem hinném, hogy annyival jobb lenne az USADA laborja, mint az európaiak (sőt). Érdekes lett volna, ha Lance fellebbez és akkor megtudtuk volna, hogy pontosan milyen bizonyítékok vannak az USADA-nál. Merthogy van valami a kezükben az biztos... Szerintem simán benne van, hogy LA tudta, hogy itt nem nyerhet inkább mondta azt, hogy belefáradt a harcba... Így azért nem lehet 100%-ra mondani semmit. Akár, hogyis volt, doppingolt vagy nem én nagyra tartam Lance-t, mert bizony sok szép pillanatot okozott nekünk és lehet, hogy doppingolt de nem tudok rá haragudni, mint ahogyan a többiekre sem. |
|
|
|
| Szasza78 |
05 September 2012 14:59:26
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
Egy nagyon tanulságos, érdekes kis olvasmány (elsősorban antidopping hívőknek ) :http://kerekpar.b...ipakolasa/ Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Szasza78 |
15 January 2013 13:22:46
|
És itt a hab a tortára (újra a hívőknek) http://bikemag.hu...doppingolt Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| banyai2000 |
15 January 2013 13:53:31
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 969 Regisztrált: 31.08.11 |
Szasza78 írta: És itt a hab a tortára (újra a hívőknek) http://bikemag.hu...lt[/quote] Ezt Armstrong csak azért csináltam hogy még tudjon Profi versenyzőként részt venni a versenyeken ha doppingolt ha nem akkor is ő marad a Legnagyobb Biciklis
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| Csabikaa13 |
15 January 2013 15:37:31
|
Nem gondoltam volna:s
|
|
|
| virenque |
15 January 2013 17:40:09
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 162 Regisztrált: 20.04.09 |
Én személy szerint örülök neki soha nem volt szimpatikus nekem.Az Amcsik meg főjjenek a saját levükben lassan az úszók is sorra kerülhetnének |
|
|
|
| Szasza78 |
16 January 2013 13:51:05
|
banyai2000 írta: Ezt Armstrong csak azért csináltam hogy még tudjon Profi versenyzőként részt venni a versenyeken ha doppingolt ha nem akkor is ő marad a Legnagyobb Biciklis [/quote]A mondatod végén az a smiley megnyugtatott... ![]() A szemembe -ettől függetlenül- nekem is ő marad az egyik legnagyobb... (ezt eddig is tudtam, no meg a többiek is tolják) Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| banyai2000 |
15 July 2013 15:43:51
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 969 Regisztrált: 31.08.11 |
Ezt a topikot szerintem újra elő kell venni a Sky és Chris Froome kapcsán. Amit ez az ember művel azt tisztán szerintem nem lehet és amit a Sky művel azt se lehet tisztán . Szerintem van egy olyan szer ami nem kimutatható és mivel az egyik legnagyobb csatorna a Sky adja nekik a pénzt így a pénz meg is lehet rá . Én szerintem kemény megy náluk a dopping . Szerintetek ?
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| Nota |
15 July 2013 20:22:39
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Háááát a dolog nagyon gyanús, vagy dopping, vagy eddig mindenki csak amatőr volt és a Sky-nál csak igazán profi minden. Ahogy otthagyta Contadort az embertelen volt, arra emlékeztetett mikor Cancellara ellépett Boonen-től az egyik macskaköves klasszikuson vagy 40 kilóméterrel a vége előtt ülve az emelkedőn. Utána jöttek a spekulálások a bringába rejtett motorról. Na ez a pörgetés is ilyen volt, egyszerűen hihetetlen. Azért én remélem hogy nincs új szer, mert akkor ismét jön a sötét korszak, olyan mint a 90-es években. Nem lenne jó mert nekem tetszik a mostani reálisabb világ. Mármint a Sky-t leszámítva persze. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Csabikaa13 |
15 July 2013 20:32:20
|
Valami biztossan van , én szeretném azt hinni , hogy nincs szer és ezek az emberek ön erejükből bringáznak , amit meg Froome művelt az a 100.-ik Tourhoz méltó volt én még ilyen ritmus váltást beülve a nyeregbe nem láttam még soha . Még egy kis izgalom jöhetne a végére : )
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |