23 February 2026 11:30:27
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Általános beszélgetés
bendzsi98
16 November 2012 15:09:58

Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.03.11

E-mail írta:
Ezúttal én is kérdeznék: Egy Intel i5-3210M Processzoros, AMD Radeon HD 7670M videókártyás, 6 GB memóriás gépen mennyire muzsikálni jól egy PCM 2012? Vagy ha videókártyába Intel HD 4000 lenne benne? -- Laptopvásárláson gondolkozom azért kérdezem --

A legtökéletesebben futna, egy minimális szaggatás sem lenne. Még ha az Intel vidikártyát is veszed.

Hogy áll a DB, elkél valami segítség?
Hajrá Andy&Frank Schleck!

A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese.
A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese.
A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese.
A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese.
A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese.
A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese.
A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese.
A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese.
A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese.
Sipi soha nem feledünk!!!

16 November 2012 15:38:02
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Ez egy jó hír! Valakinek Windows 8-as PCM-es tapasztalata? Smile

Az adatbázisos kérdésedre az a válasz hogy áll. Nincs mostanában időm ilyesmikkel foglalkozni. A hétvégén megpróbálom még a Tour of Vojvodinákat hozzáadni. Utána megkapja mindenki aki segített az adatbázisban. Egyrészt hogy teszteljétek, jelezzétek a hibákat, másrészt nem biztos hogy lesz tovább, mert nagyon kevés időm van ezzel foglalkozni most. Mire sikerülne befejezni az már 2013 közepe lenne, de akkor meg jön a PCM 2013...

hazmesterzs
16 November 2012 16:03:11

Vízhordó

Regisztrált: 26.05.09

Én azért abban a videókártya dologban nem lennék ennyire biztos, attól függ milyen felbontásban és részletességgel akarod játszani, ez a játék amúgy is nagyon videókártya függő. Ha jó kisebb felbontással, minimális grafikával akkor bőven megteszi az inteles.

bendzsi98
16 November 2012 16:32:29

Csapattulajdonos

hazmesterzs írta:
Én azért abban a videókártya dologban nem lennék ennyire biztos, attól függ milyen felbontásban és részletességgel akarod játszani, ez a játék amúgy is nagyon videókártya függő. Ha jó kisebb felbontással, minimális grafikával akkor bőven megteszi az inteles.

Szerintem még az intellel is ki lehet hozni egy nagyon jó kis játékot!

hazmesterzs
16 November 2012 18:23:18

Vízhordó

bendzsi98 írta:
hazmesterzs írta:

Szerintem még az intellel is ki lehet hozni egy nagyon jó kis játékot!

Ez nagyon relatív hogy mi a "jó kis játék" nyilván magát az élményt megadja, ha nem számít annyira a grafika (egyébként a legtöbb mai játékkal is ez a probléma: csúcs grafika 0 játékérték)
A pcm2012 amúgy is nagyon optimalizálatlan ezért tölt például olyan sokat, és ezért nagyobb felbontásnál csúcs grafikán már nagyon megizzasztja a legjobb kártyákat is.

16 November 2012 20:10:24
Csapattulajdonos

Nekem a mostani gépem olyan gyenge hogy csak min grafon fut rajta el a PCM, sőt ha nagyobb a mezőny akkor már ott is problémák vannak. Jó lenne azért egy olyan gép ami egy erős közepes beállítást azért elbír, hogy néha látszódjanak a fák, városok, 1-2 néző és egyéb tájelemek is. Smile Remélem ezt azért tudni fogja a fent említett konfiguráció.

A PCM optimalizációjával én sem igazán vagyok megelégedve. Azért szerintem a Cyanide-nak is érdeke lenne hogy gyengébb konfigurációs is élvezhető minőségben fusson a játék. Gondoljatok bele, azért nem átlagos gémerek veszik meg ezt a játékot, hanem elég speciális a célközönsége. De amíg olyan problémák vannak hogy a játék kiadása után is várni kell még 2 hónapot hogy kijöjjenek olyan patchek amivel fut is a játék, addig nem kell túl sokat várni. Arról már nem is beszélve, hogy tartalmat nem igazán tesznek a játékba, mert azt úgyis megcsinálják a PCM Dailysek és egyéb rajongói oldalak.

hazmesterzs
16 November 2012 20:26:31

Vízhordó

E-mail írta:
Nekem a mostani gépem olyan gyenge hogy csak min grafon fut rajta el a PCM, sőt ha nagyobb a mezőny akkor már ott is problémák vannak. Jó lenne azért egy olyan gép ami egy erős közepes beállítást azért elbír, hogy néha látszódjanak a fák, városok, 1-2 néző és egyéb tájelemek is. Smile Remélem ezt azért tudni fogja a fent említett konfiguráció.

A PCM optimalizációjával én sem igazán vagyok megelégedve. Azért szerintem a Cyanide-nak is érdeke lenne hogy gyengébb konfigurációs is élvezhető minőségben fusson a játék. Gondoljatok bele, azért nem átlagos gémerek veszik meg ezt a játékot, hanem elég speciális a célközönsége. De amíg olyan problémák vannak hogy a játék kiadása után is várni kell még 2 hónapot hogy kijöjjenek olyan patchek amivel fut is a játék, addig nem kell túl sokat várni. Arról már nem is beszélve, hogy tartalmat nem igazán tesznek a játékba, mert azt úgyis megcsinálják a PCM Dailysek és egyéb rajongói oldalak.

Ez egy nagyon összetett kérdés, először is a cyanide nem egy nagy kiadó, mint mondjuk az ea, ez meg is látszik a játékaikon, az optimalizáció nem feltétlen azt jelenti hogy gyengébb gépeken nem fut a játék, hanem például, mint nekem is egy erős gépen is beszaggat néha, igazából nincsenek a megfelelően hardverhez igazítva a számolási műveletek (most ebbe nem mennék bele).

Én személy szerint az amd-s gépet javaslom, persze csodát nem szabad várni, de egy közepes teljesítményt el tudsz vele érni játékok terén, egy fullos laptop 300 000 huf környékén kezdődik.

17 November 2012 19:29:55
Csapattulajdonos

Sziasztok!

Elkészültem a Central European Patch első kiadásával. Akik segítettek azok privát üzenetben megkapják az elérhetőséget (bendzsi, Csabika a postafiókotok tele van, ezért nem tudtam elküldeni). Ezúton is köszönöm Nektek a segítséget! Játszatok vele bátran ha bármi probléma adódik akkor jelezzétek mert szeretném javítani. A folytatásról nem tudok nyilatkozni, nem sok szabadidőm lesz mostanában, meg én is játszanék vele mostmár! Smile Elsősorban versenyek hiányoznak a szezon elejéről, de így is teljesen játszható a karrier szerintem!

Lássuk mit is építettem be:
Néhány új verseny (Ausztriából, Romániából, Szerbiából, Lengyelországból), 17 új csapat a Közép-Kelet Európai régióból, Új személyzeti tagok, a csapatokhoz grafikák! Nem sok dolog igazából , de higgyétek el iszonyú sok munka volt vele!

Jó játékot Nektek!

Csabikaa13
17 November 2012 21:43:48
Világbajnok

Regisztrált: 22.06.11

E-mail írta:
Sziasztok!

Elkészültem a Central European Patch első kiadásával. Akik segítettek azok privát üzenetben megkapják az elérhetőséget (bendzsi, Csabika a postafiókotok tele van, ezért nem tudtam elküldeni). Ezúton is köszönöm Nektek a segítséget! Játszatok vele bátran ha bármi probléma adódik akkor jelezzétek mert szeretném javítani. A folytatásról nem tudok nyilatkozni, nem sok szabadidőm lesz mostanában, meg én is játszanék vele mostmár! Smile Elsősorban versenyek hiányoznak a szezon elejéről, de így is teljesen játszható a karrier szerintem!

Lássuk mit is építettem be:
Néhány új verseny (Ausztriából, Romániából, Szerbiából, Lengyelországból), 17 új csapat a Közép-Kelet Európai régióból, Új személyzeti tagok, a csapatokhoz grafikák! Nem sok dolog igazából , de higgyétek el iszonyú sok munka volt vele!

Jó játékot Nektek!

Nekem most tropa a a játékom valamiért nem jó ujra raktam már vagy 3 x de még probálom , okés kitörlöm és küldheted ^^ ,, és nagyon köszönjük ezt is!
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3

A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese.

A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese

A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese.

Csabikaa13
18 November 2012 20:31:02
Világbajnok

Regisztrált: 22.06.11

Ez valami hihetetlen jóó! Ez az adatbázis már most is elég komplex nagyon jóó nagyon tetszik 5-6 év és jövök a magyar Tour győztessel!Grin
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3

A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese.

A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese

A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese.

bendzsi98
18 November 2012 21:05:12

Csapattulajdonos

Csabikaa13 írta:
Ez valami hihetetlen jóó! Ez az adatbázis már most is elég komplex nagyon jóó nagyon tetszik 5-6 év és jövök a magyar Tour győztessel!Grin

Így igaz, nagyszerű az adatbázis! Smile Megérte dolgozni mindenkinek, csak gratulálni tudok. Smile E-mail, a PCM Dailyre nem teszed ki? Szerintem sok mindenkit érdekelne. Smile

Darth Vader
06 January 2013 21:29:42
U23-as versenyző

Regisztrált: 04.01.11

sziasztok

lenne egy kérdésem hol látom azt hogy menyit birok igazolni? vagyik hogy menyi pénz van igazolásokra hogy nem menjek minuszba? létszi segitsetek.köszi

hazmesterzs
06 January 2013 23:52:33

Vízhordó

Hát kell hozzá egy kis közgazdasági véna Smile (nem kell aggódni ha megy a 2+2, akkor ez se bonyolultabCool a pénzügyeknél látod a fizetéseket (kerékpáros, személyzet), plusz a bevételt. Most jön a neheze az alap tőkédből kivonod a kiadásokat és hozzá adod a bevételt és kész is az egyenleg. Azt hogy mennyi pénzt kapsz a szponzorod határozza meg. Egyébként wt csapatnál több lesz a kiadás mint a bevétel, éppen azért mert a költségeket a versenyek nyerésével kell kiegyenlíteni.

Darth Vader
07 January 2013 11:10:12
U23-as versenyző

Regisztrált: 04.01.11

SEGITENÉL LÉTSZI HOGY MELYIK AZ ALAP TÖKE?
Szerkesztette: Darth Vader - 07 January 2013 11:13:50

hazmesterzs
07 January 2013 16:45:16

Vízhordó

Ami induláskor nálad van, Menedzser -> Pénzügyek -> Pénzügyek alfülön látni fogsz mindent.

hazmesterzs
20 March 2013 19:39:45

Vízhordó

Lehet jelentkezni PCM 2013 béta tesztelőnek, ha van sok szabadidőd és tudsz angolul:
http://www.cyanid...mp;t=14478

pepecs98
05 January 2014 15:36:06
Vízhordó

Regisztrált: 08.09.12

Azt szeretném kérdezni hogy a letöltött szakaszokat hova kell berakni melyik mappába? Kérem válaszoljon valaki mert elég fontos lenne.

pepecs98
19 January 2014 21:23:38
Vízhordó

Ha berakok egy adatbázist akkor megmarad a magyaritás?

pepecs98
14 February 2014 18:16:54
Vízhordó

Sziasztok! A játék mindig kilép véletlenszerű időpontokban és nem tudom hogy ez miért van. A játék eredeti tehát ez nem lehet a gond. Most váltottam windows 7-re és edig az xp-n rendesen ment csak most csinálja ez. Mi lehet a probléma?Frown

Pingi
02 June 2014 18:46:35

U23-as versenyző

Regisztrált: 08.07.09

Üdv.

A segítségeteket szeretném kérni. Letöltöttem a PCMdaly oldaláról Graphical Update Pack-et és teljesen tönkre tette a játékot. Amint elindulnak a kerekesek kékre vált a képernyő és lefagy. Szeretnék egy olyan adatbázist ahol sok magyar versenyző van -csak adatbázis, nem akarom a grafikát is patchelni- és egy magyar nyelvű fájlt, mert ami itt volt fent a törölték. Előre is köszönöm.

Ugrás a fórumra:

1,046,084 egyedi látogató