24 April 2026 09:45:19
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Tour de France
 Téma nyomtatása
Le Tour de France
Lighter33
18 July 2010 18:41:20

Hegyi segítő

Regisztrált: 17.04.09

Ha nem lesz semmi extra, akkor szerintem eldőlt a Tour (lehet korai még), de a Tourmalet-n Contador lerázza Schleck-et és az időfutamon már sárgában fog tekerni.

Remélem az öreg, meg direkt szakad le minden szakaszon Grin, hogy szakasznyerésre legyen esélye és ereje, mert nem hinném, hogy ennyire pocsék. 1 év alatt még ő sem ront ennyit, hiába 40 körüli.

Sipetya
18 July 2010 19:42:28

Hegyi segítő

Regisztrált: 15.04.09

Megnézitek, amikor Andy a szakasz végén elkezdett menni, egyből utolérte Gesinkéket. Menchovék meg csak úgy tudtak 10mp-t hozni rajta, hogy gyakorlatilag megálltak...A célban meg nem is lihegett, semmi fáradtság nem látszott rajta. Nem hiszem, hogy nem volt ereje, mindez taktika volt, csak Knézy találja ki, hogy nincs ereje.
kepfeltoltes.hu/100112/matthews_www.kepfeltoltes.hu_.png

Patrikk
18 July 2010 19:46:44

Vízhordó

Regisztrált: 14.04.09

... Knézy találja ki? Grin Szerintem meg pontosan jól látja a dolgokat.Nem tudott támadni, vagy ha tudott is volna, akkor se sokat, és félt hogy Contador visszakínálja, és azzal tuti nem tudott volna menni.Szerintem is egyre közelebb van Contador a sárgához, és az időfutamon már abban fog tekerni...
Szerkesztette: Patrikk - 18 July 2010 19:47:31
"A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!"

img30.imageshack.us/img30/2553/giro2009.jpg

http://www.cycling-manager.hu
Lighter33
18 July 2010 20:27:42

Hegyi segítő

Sipetya írta:
Megnézitek, amikor Andy a szakasz végén elkezdett menni, egyből utolérte Gesinkéket. Menchovék meg csak úgy tudtak 10mp-t hozni rajta, hogy gyakorlatilag megálltak...A célban meg nem is lihegett, semmi fáradtság nem látszott rajta. Nem hiszem, hogy nem volt ereje, mindez taktika volt, csak Knézy találja ki, hogy nincs ereje.

Megértem, hogy ezen a véleményen vagy, mert a kedvenced. Én is ezen lennék, ha Armstrong lenne ilyen helyzetben (most tételezzük fel), de ha tudna menni, akkor menne, mert az időfutamon nincs esélye, a Tourmalet meg nagyon nehéz ahhoz, hogy Contador-t lerázza vagy megverje (fordítva is így van). Tartom a véleményem és továbbra is több esélyt adok annak, hogy Contador rázza le Schleck-et, mintsem fordítva Smile

Patrikk
18 July 2010 20:48:31

Vízhordó

Na de ha még Schleck is rázza le Contadort ( amire szvsz kevés esély van... ) és ad mondjuk neki 1 percet, még akkoris Contador az esélyesebb az időfutam miatt.

Szasza78
18 July 2010 20:50:51
Vízhordó

Regisztrált: 21.05.09

Valóban 2 nagyon erős versenyzőről van szó...
Én is inkább Schleck-nek szurkolok, de attól tartok Contador elveszi a trikót hamarosan.
Schleck-ben benne van a múltkori Contador-támadás és amiatt nem mer kockáztatni szvsz.
Tisztában van vele, hogy el fogja veszíteni a trikót, de addig is őrizni próbálja.
Érdekes az lett volna ha Frank bent marad és segít a tesónak.
U.i.: Armstrong ékes példája annak, hogy mire képes egy versenyző doppinggal ill. anélkül.

Patrikk
18 July 2010 20:52:47

Vízhordó

És egyébként én is Schleck-nek szurkolok... Contadort rühellem, de el kell ismerni hogy most inkább neki áll a zászló.

Sipetya
18 July 2010 21:17:03

Hegyi segítő

Azt nyilatkozta Andy meg Riis is, hogy megfelelő időben fognak támadni. És Riis nem hülye azt valljuk meg. Meg szvsz ez a hegy nem volt annyira nehéz, hogy itt akár fél percet is elmenjen Andy. Az meg hogy magát fárassza, és esetleg Contador visszatámadja, értelmetlen menni.
Egyébként annyival jobbak ketten a mezőnytől, hogy még azt is megtehetik, hogy gyakorlatilag megállnak és csak egymást figyelik. Majd a Tourmalet eldől minden, szerintem elég másfél perc előny is. láthattuk Sastre mit ment sárgában. A 2 Schleck pedig rengeteget fejlődött TT-ben, láthattuk, hogy Frank az időfutammal nyerte meg a svájci kört, akkor Andy sem ment bűn rosszat, pedig akkor nem volt formában, a hegyeken leszakadt. Szóval bizakodó vagyok az időfutammal kapcsolatban, de majd meglátjuk.

Sipetya
18 July 2010 21:17:08

Hegyi segítő

Azt nyilatkozta Andy meg Riis is, hogy megfelelő időben fognak támadni. És Riis nem hülye azt valljuk meg. Meg szvsz ez a hegy nem volt annyira nehéz, hogy itt akár fél percet is elmenjen Andy. Az meg hogy magát fárassza, és esetleg Contador visszatámadja, értelmetlen menni.
Egyébként annyival jobbak ketten a mezőnytől, hogy még azt is megtehetik, hogy gyakorlatilag megállnak és csak egymást figyelik. Majd a Tourmalet eldől minden, szerintem elég másfél perc előny is. láthattuk Sastre mit ment sárgában. A 2 Schleck pedig rengeteget fejlődött TT-ben, láthattuk, hogy Frank az időfutammal nyerte meg a svájci kört, akkor Andy sem ment bűn rosszat, pedig akkor nem volt formában, a hegyeken leszakadt. Szóval bizakodó vagyok az időfutammal kapcsolatban, de majd meglátjuk.

Nota
18 July 2010 22:15:29
Tour de France győztes

Nem tudom mi bajotok Albertoval, szerintem egy fair, és nem buta versenyző aki ráadásul korunk legjobb hegyimenője. Mára a legjobb összetettmenővé vált és szerintem ellene jóformán senkinek nincs ma esélye. Talán ha csapat nélkül lenne és egy Schlecknek meg Menchov meg Samu segítene akkor talán lehetne nagyon szoros a dolog, de így akármit nyilatkozzanak is, Schlecknek jó lesz a dobogó is. NEm hinném hogy komoly TT-re képes lenne, ezért minél tovább őrizni akarják a sárgát hogy aztán elmondhassák hogy nem sokkal kaptak ki. Contador a meredekebb emelkedőkön nagyságrendekkel jobb Andynél.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Patrikk
18 July 2010 22:24:45

Vízhordó

Pontosan ezt mondom én is.Contador erősebb, időfutamon nagyságrendekkel jobb ( még ha a sárga trikó erőt is ad Andy-nek, ha egyáltalán akkor még rajta lesz...)

Mindezt úgy mondom hogy nem szeretem ( emberileg ), és Andynek szurkolok, de sajnos egyet kell érteni Nota utolsó mondatával, mert ezek a TÉNYEK :/

Sipetya
18 July 2010 22:45:45

Hegyi segítő

Csak az a baj, hogy a mai mezőnyből egyedül Andy tudja megszorítani Contadort a hegyekben, ha lenne még 1-2 versenyző rajta kívül, akkor nehezebb dolga is lenne, és a verseny is élvezetesebbé válna.
Másik meg, ha megnézitek, Andy minden évben rengeteget fejlődik, tavaly 4 percet kapott, azelőtti évben meg 10-ben sem volt, szóval jövőre sokkal kétesélyesebb lesz a küzdelem véleményem szerint.

Patrikk
18 July 2010 22:50:57

Vízhordó

Persze, ez teljes mértékben így van. Andy még fiatal, bőven fejlődhet, és ugyebár az idei Touron a bátyját is mellőznie kell Sad

bbalint11
19 July 2010 01:06:45
Ifi versenyző

Regisztrált: 18.07.10

Hello!
Én ebben az évben nézek először Tourt és nem tudom, hogy a fehér trikó kinek jár.
Tud nekem valaki ebben segíteni, hogy rájöjjek?

attila
19 July 2010 01:49:36
U23-as versenyző

Regisztrált: 03.07.10

bbalint11 írta:
Hello!
Én ebben az évben nézek először Tourt és nem tudom, hogy a fehér trikó kinek jár.

Az összetettben legjobb helyen álló fiatal(U25) kapja meg. Most ezt ugyan Gesink viseli, de Schlecket illeti, csak övé a sárga is, és 2 trikót egyszerre nem viselhet,

Lighter33
19 July 2010 04:21:19

Hegyi segítő

attila írta:
bbalint11 írta:
Hello!

Az összetettben legjobb helyen álló fiatal(U25) kapja meg. Most ezt ugyan Gesink viseli, de Schlecket illeti, csak övé a sárga is, és 2 trikót egyszerre nem viselhet,

És a sárga értékesebb, ezért viseli azt. (nem kijavítani akartalak Smile )

Nota
19 July 2010 10:55:10
Tour de France győztes

Ja, Andy sokat fejlődik, de ha otthagyják a Saxo-t akkor nem lesz túl sok esélyük. Nem hinném hogy egy új csapatban lesz elég minőségi segítőjük, és ProTour licensz hiján még kuncsorogniuk kell majd az ASO-nak is. Persze tuti elindulhatnak majd, csak az nem mindegy hogy nem lesz nekik Cancellara-juk meg Voigt-uk, vagy épp O'Grady-jük és semmilyen Sörensenük. Hogy kiket tudnak maguk mellé csábítani az érdekes kérdés, nem túl sok jó segítő van a mezőnyben és általában meg is becsülik őket a helyükön. Kirchen talán feláldozza a Tourját értük, de neki még a pályafutása is veszélyben van jelenleg.

Egyáltalán nem értem miért hagyják ott Riis-t, ennél jobb csapatuk sosem lesz, itt mindenki értük hajt és kérdés nélkül teszik a dolgukat a rutinos rókák. Nekik annyi a dolguk hogy jöjjenek és amikor Riis szól támadjanak. Lehet hogy ez így uncsi, de visszasírják még majd.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Patrikk
19 July 2010 11:21:33

Vízhordó

"Kirchen talán feláldozza a Tourját értük, de neki még a pályafutása is veszélyben van jelenleg."

??? Shock

andyschleck
19 July 2010 11:32:09
U23-as versenyző

Regisztrált: 18.07.10

hát én úgy tudom hogy Schleckék csapata megkapja a pro tour licenszet és sztem nem lesz gond oda csábítani jó szakembereket és jó segítőket ( úgy gondolom Sörensenék pl . biztosan mennek velük ) egy két jobb hegyimenő még el kellene hogy legyen egy olyan segítőjük mint Bassonak Smyd a giron vagy kreuziger a touron .
Hajrá Andy Schleck Smile

Sipetya
19 July 2010 11:51:43

Hegyi segítő

Patrikk írta:
"Kirchen talán feláldozza a Tourját értük, de neki még a pályafutása is veszélyben van jelenleg."

??? Shock

A svájci körön szívrohama volt, azután több napig mesterséges kómában tartották, ha jól tudom.

Ugrás a fórumra:

1,052,203 egyedi látogató