Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2008
|
Magyarosítás
|
|
| OGrady |
13 June 2009 06:17:12
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 153 Regisztrált: 16.05.09 |
Csak a játékon belül érzékelem, hogy magyar? Ja jó! Meg van!CNT - LPR-rel megyek Di Luca csapata... Eddig az opciók, és a gyakorló rész hibátlan! Ami kicsit zavar az a szóismétlések! Különben eddig tetszik!
Szerkesztette: OGrady - 13 June 2009 06:37:26 |
|
|
|
| OGrady |
13 June 2009 07:34:33
|
Minimális hibák vannak! Azokat összeírom és összesítve leírom! |
|
|
|
|
13 June 2009 09:45:29
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Csapatlisták: 2009.június 13-i állás: Patrikkk - Rabobant (PT) O'Grady - Team LPR (CT) Speedy7 - ? Monof - P-nívó Betonexpressz E-mail - Team Designa Kokken (CT) Van még egy kiadó Pro Tour és egy gyenge Continental Tour csapatunk Lighter33 és Monof ezt osszátok be egymás között legyetek szívesek! O'Grady: szóismétlések: tehetsz javaslatot ha van ötleted, csak a játékban is ha megfigyeled eleve minden egy sablonra megy (talán az angolnál nem volt annyira feltünő mert nem anyanyelv)! Valamit majd kitalálunk ellene ha tudunk! Többieknek is: Várom a hibajelentéseket szeretettel! Szerkesztette: E-mail - 16 June 2009 14:53:05 |
|
|
|
| OGrady |
13 June 2009 10:54:00
|
E-mail a gyakorló (tutorial) rész teljesen hibátlan. Leteszteltem. Opciók, beállításokat is. Karrier mód hibák: -TEAM - Squad - Release magyar fordítása majdnem jó, csak elírás található "Elbocsájz" cím szó. -Amikor a csapat tagok panaszkodnak (boldogtalanok) ott bentmaradt az angol szöveg: "According...." és még egy hiba a van egy másik jelentés a "szezonra. rides. Az edző..." Szponzori tárgyalásnál amikor küldik az ajánlatot, elírás van ott is "Aláítás" Eddig ennyi! ![]() |
|
|
|
|
13 June 2009 13:08:34
|
|
OGrady írta: E-mail a gyakorló (tutorial) rész teljesen hibátlan. Leteszteltem. Opciók, beállításokat is. Rendben, ennek örülök. Köszönöm. Karrier mód hibák: -TEAM - Squad - Release magyar fordítása majdnem jó, csak elírás található "Elbocsájz" cím szó. -Amikor a csapat tagok panaszkodnak (boldogtalanok) ott bentmaradt az angol szöveg: "According...." és még egy hiba a van egy másik jelentés a "szezonra. rides. Az edző..." Szponzori tárgyalásnál amikor küldik az ajánlatot, elírás van ott is "Aláítás" |
|
|
|
| OGrady |
13 June 2009 13:33:34
|
Az üzeneteknél(message): Bal oldal: (name) unhappy Jobb oldal (az üzenetek teljes leírása): Amikor panaszkodik, az edzésterv miatt... Megnézem újra a tréning-es cuccot! |
|
|
|
| Monof |
13 June 2009 14:48:19
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
E-mail írta: Csapatlisták: 2009.június 13-i állás: Patrikkk - Rabobant (PT) O'Grady - Team LPR (CT) Lighter33 - ? Monof - ? E-mail - Team Designa Kokken (CT) Van még egy kiadó Pro Tour és egy gyenge Continental Tour csapatunk Lighter33 és Monof ezt osszátok be egymás között legyetek szívesek! O'Grady: szóismétlések: tehetsz javaslatot ha van ötleted, csak a játékban is ha megfigyeled eleve minden egy sablonra megy (talán az angolnál nem volt annyira feltünő mert nem anyanyelv)! Valamit majd kitalálunk ellene ha tudunk! Többieknek is: Várom a hibajelentéseket szeretettel! Mind1, oszd el Te. Nekem jó a gyenge csapat is, szeretem csődbe vinni a srácokat
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
|
13 June 2009 16:18:40
|
|
O'Grady: megnéztem, de nem találtam sehol. Szerintem a cacheben történö tárolás lehet a hiba, ezért töröljétek a Dokumentumok/Pro Cycling Manager 2008 mappából a Local.cdb~ és a a .log kiterjesztésű fáljokat. Szerintem így már jónak kell lennie... |
|
|
|
| OGrady |
13 June 2009 18:09:15
|
E-mail nekem most állandóan kekeckedik a gépem. Szóval kezdhetem előlről, ám maradok az LPR-nél! |
|
|
|
| OGrady |
13 June 2009 18:31:18
|
Na meg van: "Egy cycling.manager.hu-nak adott interjúban P. Savoldelli nyíltan kritizálta menedzserét. According to the rider...." |
|
|
|
|
13 June 2009 19:20:27
|
|
OGrady írta: Na meg van: "Egy cycling.manager.hu-nak adott interjúban P. Savoldelli nyíltan kritizálta menedzserét. According to the rider...." Megtaláltam, javítottam! Ha valamilyen üzenetben van a probléma akkor ha lehet teljes mondatokat vagy az egészet idézzétek, mert azt a legnehezebb megtalálnom! köszi! |
|
|
|
| OGrady |
14 June 2009 08:15:56
|
Rendben... Eddig még nincs hiba... Legalábbis ezeken kivül!Tour of California-nál tartok! |
|
|
|
| Monof |
16 June 2009 12:56:58
|
|
Szóval én is elkezdtem a P-Nívóval, hát nem gyenge sort raktam össze. Remélem fennmaradunk. De a lényeg: Beállításoknál a valutát írd át pénznemre. Szerintem magyarosabb. Szponzorálásnál: - táplálkozást (ugye h milyen cég) írd át Élelmiszer-re vagy Élelmiszer ipar. - Átmeneti munkáltatást: emberi erőforrás - Építkezést: Építőipar - Energiaipart meg szerintem Energetika (-ra) Edzőtábornál: Zoltán Tisza elmondta egy interjúban, hogy nem igazán.... szezonra. riders Az edzőtábor maga a pokol.... Itt javíts! Ákos Haiszer elmondta hogy minden tisztelete a menedzseréé... ez nem túl magyaros szerintem. Eddig ezek a főbb hibák, de lesznek még ötleteim. Csak még tanulni is kell. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
|
16 June 2009 14:18:20
|
|
Monof - javítottam mindent amit írtál. Kedvencek is javítva lett Esélyesekre a verseny indításnál, az esélyfelsorolásnál! Elnézést kérek még továbbá Speedy7-töl akit összekevertem Lighter33-al. ![]() Ezért nem is küldtem el Neked a magyarosítást. De Lighter33 Te sem szóltál volna! Meg Speedy Te sem reklamáltál hogy Te hol maradsz! ![]() Szóval Speedy7 ha van kedved még tesztelni akkor átküldöm, csak jelezz vissza! Köszi Többiek: Magyarosítás várható megjelenése: 2009. június 22-e (Hétfő) (Tesztelők addig meg gőzerővel dolgozni, hogy ne kelljen kiadni sok javítást a majd hozzá!) Szerkesztette: E-mail - 16 June 2009 14:57:52 |
|
|
|
| Monof |
16 June 2009 15:45:57
|
|
Szóval megint vannak 5leteim: Szezon ranglista, ami a felső menüben van: Ranglista. Nem kell oda a szezon. Szponzoroknál, a Törölve legyen elutasítva! Ugyanitt a Csapatnál ne semmi, hanem nincs, talán jobban hangzik. Itt még mindig: Kérés elküldve: Szerződés ajánlat! És a kapcsolat gomb is lehetne Szerződés kérés vagy hasonló! A Kasszát is át lehetne írni, de arra nincs 5letem. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| t_o_m_i |
16 June 2009 16:21:42
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 52 Regisztrált: 18.05.09 |
helo azt szeretném kérdezni, hogy a magyarosítást bármilyen játékra "fel lehet majd tenni"? Úgy értem, hogy nekem német nyelvű a játék, nincs semmi patch, a Magyaron kívül, de nem angol az játék, hanem csak német nyelv van benne amit hát nem hogy nem nagyon ismerek, de sosem tanultam, szóval kissé nehézkes volt a játék kezdetben (és még néha most). szóval azt szeretném kérdezni, hogy az eredeti nyelvtől független lesz e a magyarosítás? |
|
|
|
| Speedy7 |
16 June 2009 19:24:28
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 103 Regisztrált: 13.04.09 |
Ha átküldöd szívesen dolgozok vele. Csak azért nem szóltam, mert azt hittem h nincs szükség a munkámra, mert vagytok elegen. Szóval majd küld át ha van időd és részletezd a feladataimat. |
|
|
|
|
16 June 2009 20:31:13
|
|
Speedy7: elküldtem, lehet tesztelni! t_o_m_i: igen, nyelvtől független lesz a magyarosítás! |
|
|
|
| Speedy7 |
17 June 2009 08:35:44
|
Rendben, megkaptam a fájlt és én a Columbiával el kezdem a tesztelést. |
|
|
|
| Speedy7 |
17 June 2009 09:40:05
|
Nos, nem tudom, h miket említettek már a többiek: Versenyzői profil ablak: -Új szerződést kar (kimaradt egy "a" betű) -A hangoztat helyére talán lehetne érdeklődést írni -Gyorslista helyére esetleg rövidített lista -és a védett versenyző helyére, hogy támogatott versenyző Szezon célok: -Nyerd MEG a következő versenyt (a "meg" szó kimaradt) Levél (e-mail üzenetek) -...fiatal kerekeseket keres című levélben: ...figyelve és támogatba lesz ("támogatva" ) -csapatok a ...versenyre című levélben: Az alábbi csapatok vehetnek részT a(z)... (itt lemaradt egy "t" betű és zárójelbe oda kéne írni a "(z)"-t Egyelőre ennyit találtam. Szerkesztette: Speedy7 - 17 June 2009 09:40:42 |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |

Ja jó!
Meg van!