25 April 2026 01:17:50
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
 Téma nyomtatása
Az éppen aktuális versenyről
#21 Hozzászólás nyomtatása
24 June 2011 17:13:53
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Magyar Időfutam OB eredmények:

1. Fejes Gábor (Bátorfi AKTK)
2. Szeghalmi Bálint (Lampre)
3. Hemmert János (Cervelo - Prolog)

Fresi
#22 Hozzászólás nyomtatása
24 June 2011 18:29:03
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

E-mail írta:
Magyar Időfutam OB eredmények:

1. Fejes Gábor (Bátorfi AKTK)
2. Szeghalmi Bálint (Lampre)
3. Hemmert János (Cervelo - Prolog)

Kár, hogy Kuszti meg Lovassy nem indult, ők talán belszólhattak volna, sőt Kuszti ugye a címvédő volt...
Egyébként nem meglepetés így az eredmény, Fejes az itthoni versenyeken is kiválóan ment, és ő tényleg TT-menő.
Szerkesztette: Fresi - 24 June 2011 18:29:26

Dzsoni
#23 Hozzászólás nyomtatása
24 June 2011 21:46:57
U23-as versenyző

Regisztrált: 18.08.09

Volt osztálytársam Gabi Smile

virenque
#24 Hozzászólás nyomtatása
25 June 2011 00:07:27
Vízhordó

Regisztrált: 20.04.09

Épp most böngészem Contador 1:12 kapott Luis Leontol ezt azért furcsálom,de örülök mer rabobankos nyert

Sipetya
#25 Hozzászólás nyomtatása
25 June 2011 18:18:03

Hegyi segítő

Regisztrált: 15.04.09

Szeghalminak végre sikerült befejeznie egy versenyt...
kepfeltoltes.hu/100112/matthews_www.kepfeltoltes.hu_.png

#26 Hozzászólás nyomtatása
25 June 2011 18:51:33
Csapattulajdonos

Sipetya, erre csak azt mondanám amit Szega is: a profi, nemzetközi mezőnyben nem az számít hogy be tudsz-e fejezni egy versenyt, hanem az hogy mennyit tudsz menni a mezőnnyel, mennyit tudsz segíteni a csapatnak. Szerintem Szega simán végig tudta volna menni az eddigi összes versenyét, ha nem kellett volna neki dolgoznia a mezőny elején. Ülni a mezőnyben lényegesen könnyebb mint elöl gürizni. Főleg egy ProTour mezőny tempóját megnézve. Szóval egy kicsit ilyen szempontból is nézzétek a dolgokat! Wink

virenque
#27 Hozzászólás nyomtatása
25 June 2011 19:01:07
Vízhordó

Regisztrált: 20.04.09

No igen csak akkor nem Szeghalminak,hanem Contadornak hívnák
Szerkesztette: E-mail - 25 June 2011 19:10:25

Sipetya
#28 Hozzászólás nyomtatása
25 June 2011 19:15:25

Hegyi segítő

Megértem én hogy segíteni, csak egy: minden csapatban a segítők befejezik a szakaszt, mert gondolom a többi nap is számítanak rá, kettő: az utols 50km-en már sehol nincs, mert megadja magát, tényleg hatalmas segítség lehet..Magyar bajnokságon is szépen elverték...

#29 Hozzászólás nyomtatása
25 June 2011 19:34:01
Csapattulajdonos

Oké, akkor máshogy fogalmazok. Kívülről talán gyengének tűnhet a teljesítménye, viszonyítva a többi ProTouros akár segítőhöz. De aki egy kicsit is belelát az tudja hogy mekkora munka van egy ilyen teljesítmény mögött. Ebbe most nem mennék bele, aki valaha indult már kerékpárversenyen az tudja hogy milyen műfaj, aki nem annak csak egy külső képe van róla, ami teljesen más mint a valóság.

Lényeg a lényeg: ne szóljátok le Szega teljesítményét. Biztos vagyok benne hogy kihozza magából a maximumot és tudása legjavát beleadja. Ha ennyire futja akkor ennyire, de OTT VAN! Drukkoljunk neki inkább, mert az őt is erősíti, jobb teljesítményre sarkallja!

( Ha pedig nem tetszik a teljesítménye, akkor fel lehet ülni a bringára és meg lehet mutatni hogy kell ezt csinálni )

Szerk.: Hogy a magyar bajnokságon megverik: időfutam, az nagyon nem az ő száma, várjuk meg a mezőnyversenyt. Meg ha megverik akkor az azt jelent(het)i hogy van nála jobb magyar bringás. De jelenleg neki van lehetősége bizonyítani és nem másnak. Ez egy ilyen világ...
Szerkesztette: E-mail - 25 June 2011 19:36:54

Fresi
#30 Hozzászólás nyomtatása
25 June 2011 20:55:50
Hegyi segítő

Emillel értek egyet, higyjétek el abban, amit Szega jelenelg csinál is rengeteg-rengeteg munka van... Lehet, hogy nem ez jön le, de mondjuk egy PT versenyen beérni a mezőnnyel is nagy teljesítmény, pedig látszólag könnyű de azért azt elárulom, hogy a mezőny végén sem csak kormányozni kell... Pláne nem egy olyan versenyzőnek aki eddig csak hasonló nehézségű verseyeken sem indult.
Az meg, hogy az időfutamon kikapott nem meglepetés, abszolute nem időfutam menő Szeghalmi... A mezőnyversenyen sem ő lesz az esélyes, mert sík lesz a pálya és a többi csapat valószínűleg nem szertné, ha Szega elvinné a trikót úgyhogy nagyon fognak rá figyelni szerintem. De azért Szega is nyert már OB-t emlékszehetünk rá az orfűi ob-n. Persze az egy hegyes pálya volt...

Szeirntem egyébként, nem Szega a legjobb magyar bringás, de ahogy mondja Emil is neki van lehetősége bizonyítani, és szeintem inkább szurkoljunk neki, minthogy elkezdjük fikázni "jó" magyar szokás szerint.

#31 Hozzászólás nyomtatása
26 June 2011 17:07:31
Csapattulajdonos

Magyar kerékpársport a TV-ben! Akit érdekel hogy mi történt a Tour de Pelso-n, az megnézheti a jövő héten a Sport TV műsorán. Remélem kedvet kaptatok! Íme az időpontok:

SPORT1
június 26. (vasárnap) 10:30
június 27. (hétfő) 10:30
június 30. (csütörtök) 6:00
július 01. (péntek) 9:15

SPORT2
június 30. (csütörtök) 8:30
július 01. (péntek) 13:00

SPORT M
június 26. (vasárnap) 14:30
június 27. (hétfő) 6:30 és 8:30
június 28. (kedd) 11:30
június 29. (szerda) 21:15

Lighter33
#32 Hozzászólás nyomtatása
26 June 2011 17:35:16

Hegyi segítő

Regisztrált: 17.04.09

Néztem délelőtt Smile
Grin

Fresi
#33 Hozzászólás nyomtatása
26 June 2011 18:28:17
Hegyi segítő

Megvan a magyar bajnok Cador Rida személyében! Szerintem megérdemelte már két évvel ezelött is kijárt volna neki.
A második Lovassy lett a 3. Kuszti.
Egyébként szerintem nem túlságosan jó, hogy a horvátokkal együtt indult a mezőny... De ez van, így biztos, hogy sokkal olcsóbb volt megrendezni...

Sipetya
#34 Hozzászólás nyomtatása
26 June 2011 20:55:52

Hegyi segítő

Hát még mindig nem értem, hogy a Lampre mért Szeghalmit vitte el...

Fresi
#35 Hozzászólás nyomtatása
26 June 2011 22:29:51
Hegyi segítő

Sipetya írta:
Hát még mindig nem értem, hogy a Lampre mért Szeghalmit vitte el...

Szegáról még kb. februárban volt egy riport a Sporthétben. Ott elég sok dologot elmondott. Aki nem látta annak leírom, hogy miként került Szega a Lampre csapatához.

Nos emlékezhetünk ár, hogy pár évvel ezelött Szega OB-t nyert még a Cornix színeiben, amikor Bodrogi Lacit lesprintelte (furcsa körülmények között de ebbe most ne menyjünk bele...) Szegáék akkor azt hitték, hogy ez a győzelem majd automatikus VB részvételt fog majd érni (írtalan szabály, hogy az országos bajnokot benevezik a VB-re...), de a szövetégnek áll jogában benevezni a versenyzőket a VB-re. A hazai szövetség azonban úgy gondolta, hogy Bordogi jobb eredményt tud elérni, mint Szega ezért a Credit akkori versenyzőjét nevetzék be, Szega pedig hoppen maradt...
A Cornixnál elég nagy volt a felháborodás, hiszen a csapat arra készült, hogy a versenyzőjük, majd indulhat a világbajnokságon... Amikor megtudták, hogy Lacit nevezték be, a Cornix elnöke, Varjas út bejelentette a csapat megszűnését (Continental csapatról volt szó, akárcsak a Pnivo akkoriban) A Versenyzők egyesület nélkül maradtal a szezon hátralevő részében.
A csapatnál akkoriban egy olasz edző dolgozott, aki aztán késöbb az ISD-hez került. Télen pedig emlékezhetünk rá, hogy az ukrán ISD csapat egyesült a Lampre-val. Ezért is van annyi ukrán most az olaszoknál. Az egykori Cornix edző pedig az immáron Lampre ISD néven futó csapatnál kapott állást, ahol lehetősége volt mondani 1-2 nevet, hogy kiket hozzanak a csapathoz. Itt került képbe Szeghalmi Bálint, akit akit anno a Cornixnál nagy telhetségnek tartott, és gyakorlatilag az ő segítségével került Szega a Word Tour csapathoz.

Nagyjából tehát ennyi a dolog, Szega nem elsősorban a teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, hanem egyszerűen volt egy jó kapcsolata. Ettől függetlenül Szega egy nagyon jó bringás, de azért nem a legjobb magyarl ezt kijelenthetjük.
Szerkesztette: Fresi - 26 June 2011 22:30:20

Sipetya
#36 Hozzászólás nyomtatása
26 June 2011 22:43:08

Hegyi segítő

Annyit nem értek, hogy Szegát annyira csodáljuk, hogy mennyit dolgozik stb., de amikor Bodrogi véletlenül nem nyert meg egy tt-t, vagy ott van Peking, akkor már mekkora cink ez az ember satöbbi...

Fresi
#37 Hozzászólás nyomtatása
01 August 2011 23:20:35
Hegyi segítő

Gondolom nem csak én követem figyelemmel a Lengyel Körversenyt az Eurosporton. Hát le a kalappal a szervezők elött nagyon jó kis mezőnyt hoztak össze, és az szervezés is nagyon profinak tűnik. Úgylátszik, hogy "keleten" is lehet jó versenyt rendezni... (Török kör is bizonyítja) Ilyenkor vérzik igazán az ember szíve, ahogy ezt a nagyszerű versenyt nézi, bárcsak lenne nálunk is legalább hasonló... Nem kellene world tour verseny csak legyen egy jól szervezett, többnapos verseny, amely megfelelő publicitást kap.

jegember95
#38 Hozzászólás nyomtatása
02 August 2011 00:48:29
Hegyi segítő

Regisztrált: 09.07.09

Fresi írta:
Gondolom nem csak én követem figyelemmel a Lengyel Körversenyt az Eurosporton. Hát le a kalappal a szervezők elött nagyon jó kis mezőnyt hoztak össze, és az szervezés is nagyon profinak tűnik. Úgylátszik, hogy "keleten" is lehet jó versenyt rendezni... (Török kör is bizonyítja) Ilyenkor vérzik igazán az ember szíve, ahogy ezt a nagyszerű versenyt nézi, bárcsak lenne nálunk is legalább hasonló... Nem kellene world tour verseny csak legyen egy jól szervezett, többnapos verseny, amely megfelelő publicitást kap.

Hát, pedig ha lenne egy jó versenyünk, biztos fellendülne a magyar kerékpársport, de sajna erre nem nagyon akarnak költeni. :S

Amúgy erröl a Kittel gyerekröl még biztos sokat fogunk hallani, nagyon tehetséges srác.
La Vuelta Espana 2010 Tippelde: Ezüstérmes

Giro d'Italia 2011 Tippelde: Bronzérmes

Tour de France 2011 Tippelde:
Aranyérmes

hazmesterzs
#39 Hozzászólás nyomtatása
02 August 2011 11:08:36

Vízhordó

Regisztrált: 26.05.09

Fresi írta:

Én is nézem, azért még van hová fejlődni szervezésben, de azt se felejtsük el hogy Lengyelország jóval erősebb gazdaságilag, mint mi, de jó kis versenyt hoztak össze egyébként.

Csabikaa13
#40 Hozzászólás nyomtatása
02 August 2011 13:54:07
Világbajnok

Regisztrált: 22.06.11

Én tegnap nem láttam sajnos e ma nézem Grin 16.45-től Grin

Ugrás a fórumra:

1,052,329 egyedi látogató