Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Tour de France
|
Tour de France 2011
|
|
| Lighter33 |
09 July 2011 17:06:14
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Hülye poén, de mindenki nézne, ha Hushovd megnyerné Nyilván semmi esély rá, de ilyen teljesítmény után már jönnek a fikciók
![]() |
|
|
|
| Nota |
09 July 2011 18:38:42
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Husi megmutatta hogy a korral kissé átalakul de nem lett rosszabb versenyző. Nagy a szíve, és a sárga trikóért bármire képes. Szépen mutat majd az eredményei között ez a pár nap sárgában. A respektje a mezőnyben meg óriásira nőtt, gyakorlatilag nincs olyan verseny ahol nem tud szép eredményeket elérni. Jó a sprintekben, az időfutamokon, az egynaposokon, és már a körversenyeken is vannak eredményei. Jó sosem nyer komoly körversenyt, de az első heteken jó esélye lesz. Nem véletlenül lett ő a világbajnok, iszonyat megérdemelte. Egyébként meg komálom is, bár nehéz nem szeretni az ilyen figurákat.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Lighter33 |
09 July 2011 18:53:24
|
|
Én is nagyon bírom és bírtam is mindig is. Nagy arc.
![]() |
|
|
|
| Lighter33 |
10 July 2011 02:02:22
|
|
A legeslegnagyobb poén az lenne, ha Hushovd hegyen támadna a sárgában és mindenkinek odapörkölne 0.1% esély van rá, de van
![]() |
|
|
|
| Vamos Alberto TDF2011 |
10 July 2011 10:53:37
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 84 Regisztrált: 16.06.11 |
ma elfog vérezni Hushovd |
|
|
|
| Lighter33 |
10 July 2011 12:37:06
|
|
Biztos, hogy mindent megtesz, ha eddig is megtett plusz holnap pihenő nap, ami "+ motiváltság", hiszen viszonylag ki tudja magát pihenni, ma többet is erölködhet. Szerintem végigcsinálja az első hetet sárgában! Ráadásul, nem lesz nehezebb etap, mint a tegnapi befutó (szerintem)
![]() |
|
|
|
| Monof |
10 July 2011 13:31:55
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Nem tudom, nekem kifejezetten érdekes eddig a Tour. Husit szeretem, de egy ilyen hegyet nem hiszem, hogy ki kéne bírnia. Meg látszik, hogy senki sem megy, mindenki Contira vár.. Komolyan drukkolok valami outsider versenyzőnek, hogy nyerje meg. Jövőre meg tessék egy kemény csapatot adni Contadornak, és utána nem lesz kérdés. Nagyon sajnáltam Vinot, nagyon drukkoltam neki. Remélem összejön neki a sárga. De legalább a szakaszgyőzelem, ő legalább mer támadni, nem úgy mint Káder és barátai. De majd a hegyekben kiderül, ki is a f.szagyerek. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Monof |
10 July 2011 17:49:38
|
|
El kéne gondolkozni, mi megy itt.. Nem egy nagy név sérült meg. Ez a kocsi egy vicc. Asszem az idei Giro színvonalasabb volt.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Nota |
10 July 2011 17:54:55
|
Na Vino befejezte a pályafutását. Nagyon sajnálom őt, többet érdemelt volna ezen a Tour-on. Ilyen csillaghullás után sok meglepő név lehet majd a top10-ben a végén.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Boonen |
10 July 2011 18:06:55
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 125 Regisztrált: 22.04.10 |
Mi történt?![]() |
|
|
|
| Fresi |
10 July 2011 18:07:22
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Elég szomorú, hogy ilyen megtörténhet... A nagy bukásról szerintem nem nagyon tehetnek a szervezők, mert ugye az időjárást nem ők befolyásolják és szerintem ott az volt a gond, hogy helyenként nedves volt az út és azon csúsztak meg. Hoogerland és Flecha esete viszont teljesen más, ott egyszetelműen a zsűri (aki megadta az engedélyt) az a kék autót vezető sofőr a hibás. Egyértelműen látszott, hogy ott nincs hely előremenni... de azért tolakodott és szépen elütött két versenyzőt, mintha mondjuk egy forgalmas magyar főúton lett volna, ott szoktak hasonló esetek előfordulni... Azt nem értem, hogy hogyan lehet egy ilyen sofőrt beleültetni abba az atóba? A másik kérdés, hogy minek annyi autó meg motoros? Más versenyken jóval kevesebb van.. Azthiszem a franciák már átestek a ló túlsó oldalára, mert oké, hogy náluk a legjobb a közvetítés, de azért a veryenyzők testi épsége fontosabb lenne.. Szerkesztette: Fresi - 10 July 2011 18:07:58 |
|
|
|
| Monof |
10 July 2011 18:22:24
|
|
Szerintem igen is lehetne előre jelezni a nagy kanyarokat.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Fresi |
10 July 2011 21:41:35
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Te jó ég, Hoogerland így tekerte le az utolsó 36 km-t... ![]() |
|
|
|
10 July 2011 21:50:10
|
Fresi írta: Te jó ég, Hoogerland így tekerte le az utolsó 36 km-t... ![]() TE JÓ ISTEN remélem össze fognak a versenyzők és ki...nak a szervezőkkel mint tavaly amikor nem lehetett rádiózni (vagy tavaly előtt) |
|
|
|
10 July 2011 21:53:56
|
(juhé én nyertem a 9 szakaszt )fogadóirodák nagyon elcseszték gilbert vs hushovd 1.40 adtak gilbertre |
|
|
|
11 July 2011 00:12:56
|
http://www.youtub...JarentZE2g vagy 100X néztem meg Szerkesztette: Vamos Alberto TDF2011 - 11 July 2011 00:20:25 |
|
|
|
| Nota |
11 July 2011 07:55:09
|
Botrány! És még mindig nem hullanak a fejek, nem tudjuk ki vezette konkrétan az autót, és hogy ő személy szerint hogy érzi magát, és hogy mi lesz ezek után. Persze kizárták az adott autót a versenyből, de ez semmi. Meg is ölhette volna a bringásokat, Hoogerland iszonyat nagyot esett, ne is gondoljunk bele mi van ha ott egy fa, egy fal vagy egy nagy szakadék. Ezzel egy időben azért arra volt kapacitás hogy idióta szabályokat hozzanak és tartassanak be a csapatokkal. Ilyen az pl hogy most már nem lehet a frissítés alatt lendületet is adni a versenyzőknek, nem lehet kívülről segíteni őket. Ez pedig abszolút a része a sportnak, ezzel még senki nem nyert nagy versenyeket, és az esetek 90%-ban szükség van rá mert a szerencsétlenül járt versenyzők felzárkózását segíti. Talán előbb a kísérőkocsikat kellene megregulázni meg a motorosokat. Komoly megkötések kellenének, komoly szabályok és ne kelljen senkinek meghalnia azért hogy utána komolyan vegyék a problémát. Hoogerlandról eddig is tudtuk hogy nagy küzdő, de ezek után nálam belépett a nagyok közé. Ha kicsit össze tudják foltozni és egy-két napot pihen akkor még küzdeni fog ezért a pöttyösért. Szurkolok majd neki! A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Szasza78 |
11 July 2011 08:35:18
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
Kivételesen egyet értek Notával. Felfogni nem tudom mi szükség ennyi autóra meg motorra a kerékpárosok között. Azt meg végképp nem értem mit keresett mellettük azon a járdányi úton. Azon csodálkoztam, hogy eddig nem volt baleset, csak idő kérdése volt és örüljünk, hogy nem halt meg senki! A másik baleset meg sajnos benne van a sportban és a show része. A pénzükért keményen meg kell dolgozniuk a versenyzőknek. A boxolónak szétverik a fejét, a focistának a lábait rúgják szét, a kerékpáros pedig néha elesik, vagy éppen leesik az útról. Az életben mindennek ára van... Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Monof |
11 July 2011 08:38:43
|
|
Szasza78 írta: Kivételesen egyet értek Notával. Felfogni nem tudom mi szükség ennyi autóra meg motorra a kerékpárosok között. Azt meg végképp nem értem mit keresett mellettük azon a járdányi úton. Azon csodálkoztam, hogy eddig nem volt baleset, csak idő kérdése volt és örüljünk, hogy nem halt meg senki! A másik baleset meg sajnos benne van a sportban és a show része. A pénzükért keményen meg kell dolgozniuk a versenyzőknek. A boxolónak szétverik a fejét, a focistának a lábait rúgják szét, a kerékpáros pedig néha elesik, vagy éppen leesik az útról. Az életben mindennek ára van... Itt nekem az a problémám, hogy amíg néha esnek-kelnek, addig nincs gond. De hogy ennyit és ilyen súlyosakat... Meg lehet nézni szerintem, hogy nagyon régen volt ennyi komoly sérülés 1 hét alatt.. Mondjuk ez az éve egy horror a kerékpársportban... Nem tudom mi van most, de komolyan szorítok értük, hogy ne essen bajuk a továbbiakban... "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Nota |
11 July 2011 09:48:54
|
Nem értem én sem hogy miért van mostanában ennyi bukás és komoly esés, sérülés, haláleset. Talán annak is van köze a dologhoz hogy iszonyatosan nagy a nyomás mostanság a versenyzőkön. Valamit tuti változtatni kell mert most rossz irányba mennek a dolgok. Jobb felszerelés kell, még akkor is ha ez kicsit kellemetlenebbé teszi a versenyzők minden napjait. Közelíteni kellene a motorosokhoz a kerékpárosok viseletét, bár tudom hogy ez nehéz lesz, de megérné. Hány hatalmas bukást láttunk már a MotoGP-ben, pedig ott jóval nagyobb tempónál esnek. Védeni kell a gerincet, a kulcscsontot, és a végtagokat is, és persze főleg a fejet. Nem akarom én kitalálni hogy mi lenne a tuti, erre volt bringásokat kellene felkérni. Az autók meg motorok számát csökkenteni kell! Kisebb, esetleg erre a célra fejlesztett járművekkel kell a srácokat kísérni. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |